Zuhanykabin szerelés Békéscsabán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Könnyedén szeretnél zuhanykabinodat felszereltetni? Ne keresgélj tovább, hiszen a Qjob-on 31 vízszerelő közül választhatsz, akik között a legjobbakat ajánljuk fel neked! Békéscsabán és környékén garantáltan megtalálod a számodra legmegfelelőbb szakembert, akik valós árajánlatokkal és véleményekkel állnak rendelkezésedre! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! A zuhanykabin szerelés ára 21400-40200 Ft/db között változik, mely az adott feladat és az igények függvényében változhat. Ne habozz, válaszd a Qjob-ot és élvezd a DÍJMENTES szolgáltatásunk előnyeit!

5 szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését most online

Tamás

Tamás

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Attila

Attila

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

19800 - 37200 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a zuhanykabin szerelését Békéscsabán!

Víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Gyors és pontos munkavégzés, kedvező árak. Gyors ajánlatkérés, szakértő csapat.

  • Zuhanykabin szerelés

    4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nem ajálom senkinek se sajnos csak pénzre mennek ,mikor gond van nem segítőkészek sőt kioktató a kollégájuk számlázni nagyin tudnak semmi munkákért

Imre
2 éve
Péter P.
Péter P. 5671 Békéscsaba Online

Műszeres csőtörés bemérés hétvégén, ünnepnapokon is, korrekt áron, minőség garanciával. Vízrendszerek javítása csöpögéstől csőtörésig, szennyvíz csatornák feltárása csőkamerával.

  • Zuhanykabin szerelés

    5100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.8

Kifogástalan szolgáltatást nyújtanak!

Kornél
2 éve

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező gázszerelés árak, gyors megoldások. Kérjen árajánlatot, hívjon bármikor.

  • Zuhanykabin szerelés

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Készségesek, talpraesettek az eladók.Vízszereléshez mindent lehet kapni,és sok más anyagot is meg lehet rendelni. Saját vevő parkolóval rendelkezik.

Miksa
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert zuhanykabinod szereléséhez percek alatt, és élvezd az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatait. Az egész INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide!

Egy szakember, aki elvégzi a zuhanykabin szerelését, zuhanykabin szerelés közben Békéscsabán