Öntött márvány zuhanytálca beépítése Békéscsabán gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Keresel korrekt árakkal rendelkező szakembert az öntött márvány zuhanytálca beépítéséhez Békéscsabán? Ne keresgélj tovább, a Qjob 28 vízszerelő specialistája közül választhatsz! Az árak 20700-38900 Ft/db között mozognak, attól függően, hogy milyen típusú tálca beépítésére van szükséged. Értékeld fel a legjobb szakembereket, tanulmányozd a profiljukat, és kérj további információkat, mielőtt döntenél! Ráadásul mindez DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, ossz meg velünk a feladatot, és mi garantáljuk, hogy a legjobb szakemberek ajánlataikkal felkeresnek téged, hogy rögvest megoldhassák a feladatot!

5 szakember, aki elvégzi a szolgáltatásokat, neve: fürdőkád beépítő most online

Gábor

Gábor

erdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Huba

Huba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

26400 - 49500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a szolgáltatásokat, nevük: fürdőkád beépítők Békéscsabán!

Új csővezetékek kialakítása, régi cseréje! Legyen szó Gáz, Víz vagy fűtésrendszerről! A javítás előtt megvizsgáljuk a rendszert a lehetséges hibák tekintetében. Hívjon minket,

  • Öntött márvány zuhanytálca beépítése

    5900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nem tàrta fel rendesen a hibàt, nem is az volt a baja a gàzkészüléknek amire ő aszt mondta hogy nem jó.De a súlyos pénz elkérték!

Béla
3 éve

Teljes körű kazán, cirkó, fűtés javítás, szerelés, csere! Kérjen egyedi ajánlatot. Egyeztessen időpontot kollégáinkkal bármilyen típusú fűtés, gázszerelési munkára! Kedvező árak.

  • Öntött márvány zuhanytálca beépítése

    4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Helyszíni felmérés után ígéretet kaptam árajánlatra. Négy hét elteltével újra érdeklődtem, mert nem érkezett meg az árajánlat. Kaptam egy újabb ígéretet. Mindennek két hete. Azóta se jelentkeztek.

Emánuel
2 éve

Megbízható, minőségi víztisztító megoldásainkat 25 éve kínáljuk ügyfeleinknek. Tegye fel...

  • Öntött márvány zuhanytálca beépítése

    4100 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Szakértő, kedves kiszolgálás. Kedvező árak. Külön respect a házhozszállításért!

Emil
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most szakembert fürdőkád beépítésre és legyen pár percen belül árajánlatok gazdag választékának tulajdonosa! Az ajánlatok helyi és ellenőrzött szakemberektől érkeznek, ráadásul INGYEN és kötelezettségmentesen! Kattints most a szolgáltatás igényléséért!

Egy szakember, aki elvégzi a szolgáltatásokat, neve: fürdőkád beépítő, öntött márvány zuhanytálca beépítése közben Békéscsabán