Bejárati ajtó felújítás Békéscsaba szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bejárati ajtófelújító szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Békéscsaba bejárati ajtó felújítás - 23 szakember közül választhat. Kérjen árajánlatot most, és élvezze az új, biztonságos ajtók előnyeit! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környékén elérhető szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 bejárati ajtófelújító most online

Laszló

Laszló

Érdekel.

Balint

Balint

Sok tapasztalatom van

Csaba

Csaba

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bejárati ajtó felújítás Békéscsabán?

26900 - 50400 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bejárati ajtófelújítóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bejárati ajtófelújítót!

Alumínium és fa redőny motorizálása szakszerűen. Garanciát vállalunk az elvégzett munkára.

 • Bejárati ajtó felújítás

  4100 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedett vagyok, a megbeszélt időben, minőségben és árban kaptam meg a munkát. Mindenkinek ajánlom!

20 év tapasztalat Non stop elérhetőség Rövid határidővel Budapest Fejér megye Pest megye. Ablak javítás Kispest ablak beállítás Újpest ablak javító Csepel. Műanyag teraszajtó javító.

 • Bejárati ajtó felújítás

  4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Szèles àruvàlasztèk, precíz lapszabàszat.

Zsolt F.
Zsolt F. 5600 Békéscsaba Online

Felmérés, értékesítés, beépítés, szemétszállítás és kész. Vásároljon Kömmerlinget és ne csak egy ablakot! Árajánlatkészítés ingyen! Pallasz | őrült jó árak. Őrült ablak árak!

 • Bejárati ajtó felújítás

  3000 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Jó bolt, jó választékkal.

Gyula B.
Gyula B. 5600 Békéscsaba Online

nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javításokkal, átalakítással! Nyílászáró és zár javítás gyors szolgáltatás keretében, javítás szerelés! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Bejárati ajtó felújítás

  3800 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Szuper, korrekt szolgáltató. Minőségi alapanyagokból dolgoznak. Széles náluk minden választék, gyorsak és precízek voltak. Sajnos dolgoztattunk már kóklerekkel korábban, nagy meglepetés volt mikor ők jöttek hozzánk és minden úgy történt ahogy mi szerettük volna. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk.

Béla A.
Béla A. 5623 Békéscsaba Online

A gipszkarton falban futó tolóajtó szerkezet az UW 75 , CW 75 vázszerkezethez kompatibilis. Gipszkarton falban futó tolóajtó szerkezet, rejtett tolóajtó vasalat raktárról. Gyors kiszolgálás.

 • Bejárati ajtó felújítás

  3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Szeretek profikkal dolgoztatni, ezért választottam Zsoltiékat. Felülmúlták a várakozásaimat, szinte úgy varázsolták be az ablakokat a már kifestett lakásba. Arról nem is beszélve, hogy egyéb dolgaimat is megjavítottak, nagy meglepetésemre. Sok-sok köszönettel tartozom Nekik és ami még nem mellékes mindezt a legjobb áron nyújtották. Aki minőséget akar olcsón válassza Őket, a munka előbb kész lett, mint ahogy ígérték. Ilyen kevés van a mai világban. Köszi!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bejárati ajtófelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő bejárati ajtó felújítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bejárati ajtó felújítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a bejárati ajtó felújítás átlagára 16100 - 30200 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Találd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek ajtószerelőt Békéscsabán?

Most 16 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BEJÁRATI AJTÓ FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy ajtószerelő?

Egy ajtószerelő a következő feladattal kereshető meg: bejárati ajtó felújítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy ajtószerelő segítségét?

Egy megbízható ajtószerelő a bejárati ajtó felújítás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha ajtószerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas