Minőségi műanyag ajtó javítás Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és garanciával!

Ajtószerelőmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj műanyag ajtójavító szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Békéscsaba területén 24 szakember áll rendelkezésre műanyag ajtó javításához. Válassza a legjobbat és bízza rá a feladatot! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan állj neki? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 műanyag ajtójavító most online

Gabor

Gabor

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

Ma is elvállalom.

Laszló

Laszló

A környéken vagyok.

Mennyibe kerül a műanyag ajtó javítás Békéscsabán?

9300 - 17400 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb műanyag ajtójavítóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező műanyag ajtójavítót!

Attila G.
Attila G. 5600 Békéscsaba Online

Nyílászáró és zárszerviz gyorsszolgáltatás! Szoruló ajtó utánállítása, beállítás! Javítás azonnal! Számunkra nincs kis munka, minden megbízást azonnal teljesítünk! Munkafelvétel azonnal. Ingyenes kiszállással. Árajánlat ingyenes. Helyszíni javítás azonnal.

 • Műanyag ajtó javítás

  4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.6

Nem kell részleteznem. Tudják Ők, hogy miért...

Tamás H.
Tamás H. 5671 Békéscsaba Online

Fa ajtófelújítás, helyszíni javítás Ajtófelújítás Ajtó Felújítás. Fa Ablak javítás, szigetelés...

 • Műanyag ajtó javítás

  3000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és türelmes kiszolgálás.

20 év tapasztalat Non stop elérhetőség Rövid határidővel Budapest Fejér megye Pest megye

 • Műanyag ajtó javítás

  3500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Gyors megbízható,kedves kiszolgálás ! Precíz, pontos munkavégzés!

Roland P.
Roland P. 5600 Békéscsaba Online

Azonnali automata ajánlatkérés nyílászárókra és beépítésre valós árakkal, várakozás nélkül. Szakképzett, tapasztalt beépítőkkel, saját brigád. Azonnali online ajánlat beépítési árral. 15 éves tapasztalat. Akár ingyenes felmérés. Szakképzet saját beépítők. 15 év tapasztalattal.

 • Műanyag ajtó javítás

  4400 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon örülök az ablakoknak, amit ők cseréltek műanyag keretes ablakokra a régi fakeretes ablakaim helyett. Pontosak, precizek, és maximálisan udvariasak voltak az alatt a rövid idő alatt, amig az ablakcserét csinálták. Csak ajánlani tudom őket.

Beltéri ajtók tömör MDF lappal, fix vagy állítható tokkal, készletről. A kilincs külön csomagban vásárolható már 4990 Ft-ért. Tekintsd meg a kínálatunkat! Fóliás beltéri ajtók. Acél biztonsági ajtók. Műanyag ajtók. Műanyag ablakok.

 • Műanyag ajtó javítás

  3600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Rendkívül precíz ,határtalnul pontos határidővel dolgoznak,ügyes szakemberek,gyorsan elvègeztèk a házunk minőségi ablak,ajtók régi és új ki-ès beèpítèsèt :) Ha bármit csináltatnèk ismét az életben,akkor azt szigorúan csak Velük csináltatnám! MINDENKINEK CSAK AJÁNLANI TUDOM :) Hálás köszönet nekik! Az egyik legkorrektebb szakembereink voltak,folyamat kapcsolattartással! Mindenki keresse Őket bizalommal!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj műanyag ajtójavító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy ajtószerelő műanyag ajtó javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Műanyag ajtó javítás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a műanyag ajtó javítás átlagos díja 5300 - 9900 Ft/óra. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezt követően egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Ajtószerelők - mi alapján válasszunk Békéscsabán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok ajtószerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 19 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést MŰANYAG AJTÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek ajtószerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált ajtószerelőt megbíznod amennyiben a következőre van szükséged: műanyag ajtó javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó ajtószerelő?

A jó ajtószerelő részletes árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkához lehet szükséged rá: ajtószerelő?

Ha profi ajtószerelő segítsége kell, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A műanyag ajtó javítás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas