Burkolás csempére Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Burkolómost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj csempével burkoló szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Békéscsaba, burkolás csempére. 22 tapasztalt szakember áll rendelkezésre. Minőségi munkát, megfizethető áron. Kérjen árajánlatot most! Először keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán közelében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 csempével burkoló most online

arpad

arpad

A környéken vagyok.

Laszló

Laszló

Ingyenes kiszállás.

Csaba

Csaba

Érdekel.

Mennyibe kerül a burkolás csempére Békéscsabán?

5000 - 9500 Ft/nm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb csempével burkolók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező csempével burkolót!

Ferenc T.
Ferenc T. 5671 Békéscsaba Online

Vállaljuk házak, lakások teljes körű felújítását legyen szó kisebb-nagyobb munkákról! Professzionális csapatunkkal gyorsan és szakszerűen végezzük munkánkat. Hívjon...

 • Burkolás csempére

  4200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Nagy szaktudással, hatalmas kínálattal, szuper minőséggel várják a kedves eladók a tanácstalan építkezőket, felújítókat. Mindenkinek szívből ajánlom! Egy elégedett törzsvásárló.

Megbízható Burkolók Országosan, Rövid Határidővel és Megfizethető Árakkal! Ajánlatkérés 1 Perc Alatt és Csak Válogatnod Kell a Legjobb Burkolók Közül! Gyors ajánlatkérés.

 • Burkolás csempére

  5500 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Jobb, ha megcsinálod magadnak...

Nagy tapasztalattal rendelkező, megbízható burkoló csapat. Kérjen díjmentes felmérést! Stresszmentes kivitelezési és felújítás az ország teljes területén. Válasszon minket! 15 év szakmai tapasztalat. Tételes árajánlat. Stresszmentes...

 • Burkolás csempére

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

A vállalkozó és csapata teljes lakásfelújítást végzett nálam. Nagyon meg voltam velük elégedve. Folyamatosan tájékoztattak a munkálatokról, tartották a megbeszélt határidőket. Pontosan érkeztek, a vezetőjük mindig elérhető volt telefonon, a felújítás során felmerülő problémákat pedig sikeresen megoldották. Csak ajánlani tudom őket.

Attila S.
Attila S. 5623 Békéscsaba Online

Hidegburkolás, melegburkolás, villanyszerelés, gipszkartonozás, festés, generálkivitelezés. Megfizethető árak, vállalt határidők betartásával, teljeskörű minőségi kivitelezés. Garanciával. Generálkivitelezés. Lakásfelújítás.

 • Burkolás csempére

  4600 Ft

8 vélemény / értékelés 4.6

Kiváló munkát végeztek! Bátran ajánlom őket! Köszönjük

Ferenc T.
Ferenc T. 5671 Békéscsaba Online

Hidegburkolási munkák elvégzését vállaljuk országosan. Gyors, precíz munkavégzés!

 • Burkolás csempére

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Csak ajánlani tudom

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj csempével burkoló szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy burkoló burkolás csempére közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Burkolás csempére: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a burkolás csempére átlagára 4100 - 7700 Ft/nm. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Burkolók - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek burkolót Békéscsabán?

Most 18 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BURKOLÁS CSEMPÉRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok burkolót?

Megéri egy Qjob-on regisztrált burkolót keresned ha erre van szükséged: burkolás csempére.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy burkoló?

Egy megbízható burkoló pontos árajánlatot tesz általában, bármikor kész egyeztetni és betartja a megbeszélt határidőt. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha burkolót hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas