Bútor tervezés Békéscsabán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Asztalost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj asztalos szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb asztalosokat a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 29 asztalos közül, 3800-7100 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a bútor tervezés! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán közelében dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 asztalos most online

Csaba

Csaba

erdekel.

Gyula

Gyula

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a bútor tervezés Békéscsabán?

3800 - 7100 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb asztalosok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező asztalost!

Tamás M.
Tamás M. 5671 Békéscsaba Online

Nem tudja kihasználni a teraszát? Profi csapattal felmérünk, tervezünk, gyártunk, akciósan. Szeretné ha a terasza négy évszakos lenne? Forduljon hozzánk bizalommal és megoldjuk.

 • Bútor tervezés

  10800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

A megbeszélt munkát, egyeztetett időpontban,rövid határidővel,profin megcsinálták.

Csaba V.
Csaba V. 5671 Békéscsaba Online

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. felújítás. tervezés. családi ház felújítás.

 • Bútor tervezés

  8300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ma voltak nálunk. Gyorsak, pontosak, korrektek. A tájékoztatás kiváló. Semennyire sem értünk a bojlerekhez, simán ránk tukmálhatták volna a bojlercserét, nem lett volna más választásunk, mint hogy hiszünk nekik. De nem tették, hanem megszerelték a régit, pedig lélekben már le is mondtunk róla! Tök korrekt volt a tájékoztatás, ilyet sajnos nagyon ritkán tapasztalok mesterembereknél! Megszerelték a régit, meg is szervizelték, pöpecül működik. Ajánljuk őket, nagyon megbízhatók!

God's Cat
2 éve

Csupán alaprajz alapján valósághűvé varázsoljuk az elképzeléseket! Látványtervezés az ötlettől egészen a megvalósításig.

 • Bútor tervezés

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

Kifogástalan.

Zsolt S.
Zsolt S. 5623 Békéscsaba Online

Készíts elképesztően látványos terveket építés-előkészítéssel, akár 15 perc alatt velünk. Igényeld akciónkat és dolgozzunk együtt!

 • Bútor tervezés

  5900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Nagyon szépen dolgoznak de szűk a bejárat hozzájuk

Attila G.
Attila G. 5600 Békéscsaba Online

Tervezd meg otthonod bútorokkal és dekorációkkal több száz magyar webshopból velünk. Tervező...

 • Bútor tervezés

  6800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Gyorsak segítőkészek jó ár érték arány. Csak ajánlani tudom

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg asztalos szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy asztalos bútor tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor tervezés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a bútor tervezés átlagára 2600 - 4800 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan válasszunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segíthetnek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted azt követően, hogy ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok asztalost Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal bízható meg bátran: bútor tervezés vagy bármilyen hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó asztalos?

Egy megbízható asztalos részletes árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. A szakember-választás előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha asztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és értékeljétek egymást!

Olvas