Bútorgyártás Békéscsaba területén!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj bútorgyártó szakembert?

Ne menj tovább, a legtapasztaltabbakat a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Bútorgyártás Békéscsabán! Képzett szakemberekkel és tapasztalattal rendelkezünk. Bízd ránk álmaid bútorainak elkészítését. 25 profi áll rendelkezésedre! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdj el? Oszd meg velünk a felmerülő problémát, és a Békéscsabán környezetében elérhető szakembereink pillanatok alatt megtalálják árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntesz, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN! Vegyél fel velünk kapcsolatot most!

4 bútorgyártó most online

Miklós

Miklós

Érdekel.

Mihaly

Mihaly

Sok tapasztalatom van

Mihaly

Mihaly

Ma is elvállalom.

Mennyibe kerül a bútorgyártás Békéscsabán?

5400 - 10200 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb bútorgyártók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező bútorgyártót!

Gyula U.
Gyula U. 5671 Békéscsaba Online

Kárpitos bútor áthúzás, felújítás, kárpitozás. Teljes körű szolgáltatást biztosítunk.

 • Bútorgyártás

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.8

Pontos,precíz,gyors. Csak ajánlani tudom.

Péter C.
Péter C. 5623 Békéscsaba Online

Otthoni és irodabútorok tervezése, javítása gyors határidővel, Budapesten és környékén. Bútorok készítése, szerelése és javítása megfizethető árakon, garanciával!

 • Bútorgyártás

  2200 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Szuper csapat, jelentős szakmai tapasztalattal a hátuk mögött. Minden nap öröm ránézni a kezük közül kikerült konyhabútorra és előszobafalra is.

Gyula A.
Gyula A. 5600 Békéscsaba Online

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked!

 • Bútorgyártás

  2400 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon megbízhatóak! Rendesen elvégezték a szállítást. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Te kiválasztod álmaid bútorát bármelyik nagy áruházban, mi összeszereljük Neked! Teljes körű bútorszerelés akár a kiválasztástól az utolsó csavarig. Évtizedes tapasztalat.

 • Bútorgyártás

  2800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontosak,megbízhatóak.

Gábor K.
Gábor K. 5600 Békéscsaba Online

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság. Ingyenes Felmérés. Szolgáltatások: Bútorszövetek, Kárpitoskellékek, Függönyözés.

 • Bútorgyártás

  3300 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Na, ez az a brigád, akit semmilyen körülmények között ne hívjatok. Van (inkább csak volt) egy antik komód, amit felakartunk vinni az emeletre, egy 10 fokos csigalépcsőn. Ez volt a szállítók hívásának a fő indoka. A többi az csak ilyen apróságok, amiket ellehet vinni bármilyen autóval, de ha már szállítót hívunk, akkor ne egy 10 perces munkára jöjjön. Persze kudarcba fulladt az egész. Megjelentek hárman, ebből mindössze egy volt akinek volt sütnivalója és képes is volt elvégezni a munkát. Jött még egy ötvenes éveiben lévő ember, akinek a mottója a legyünk már túl rajta, de gyorsan", és egy értelmi fogyatékos (ez nem költői túlzás). Jött a lényegi feladat, persze hogy a két alkalmatlan állt neki. Az első fordulóba a komód tetejének a sarkát telibe neki vágták két lépcsőnek, berepedt, aztán a lábát pedig erővel végigrántották a falon, ezzel felsértve a falat és egy képet, ami a falon volt. Aztán jött, "há' ez már ott volt". Mindezt úgy, hogy ott álltunk ketten félméterre és üvöltöttünk, hogy mit művelnek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj bútorgyártó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos bútorgyártás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútorgyártás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a bútorgyártás átlagára 4900 - 9200 Ft/óra. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján válasszunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTORGYÁRTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos a következő feladattal kereshető meg: bútorgyártás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik a asztalos?

Egy jó asztalos pontos árajánlatot ad, bármikor kész egyeztetni és a munkával időben végez. A szakember-választás előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik feladatok tartoznak ide: bútorgyártás?

A bútorgyártás és az összes ezzel kapcsolatos feladat bele eshet ebbe a kategóriába. Egy asztalost bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas