Szobabútor készítés Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Asztalosmost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobabútorkészítő szakembert?

Ne menj tovább, a legjobbat a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes ajánlatokból! Békéscsabai szobabútor készítés - 25 szakemberünk garantálja a minőségi munkát és az egyedi igények kielégítését. Válassz minket! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Oszd meg velünk a problémádat és a Békéscsabán környékén található szakembereink azonnal ajánlatokkal fognak jelentkezni, hogy minél előbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! És mindezt INGYENESEN! Válassz minket és találd meg a legjobb szakembereket a Qjob-on!

4 szobabútorkészítő most online

Mihaly

Mihaly

Ma is elvállalom.

adam

adam

A környéken vagyok.

Gabor

Gabor

Ingyenes kiszállás.

Mennyibe kerül a szobabútor készítés Békéscsabán?

5100 - 9600 Ft/óra

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobabútorkészítőok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobabútorkészítőt!

Célom, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak a már meglévő és a jövőbeni Ügyfeleim számára. SZABÓ JÓZSEF vagyok, egyéni vállalkozó. Keressen fel, szívesen segítek!

 • Szobabútor készítés

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Koszonom szepen szuper volt

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság.

 • Szobabútor készítés

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves eladók

Látogasson el bemutatótermünkbe és szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Sok éves tapasztalat. Valósághű látványterv. Minőségi munkák.

 • Szobabútor készítés

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Üzenet mindenkinek! 1 órás munkáért 20 000 forintot kértek. (nem 6000 forint.) Jobb lenne reálís árat kiírni! A szállítás szakszerű volt.

Gyula D.
Gyula D. 5671 Békéscsaba Online

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • Szobabútor készítés

  2400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kreatív és figyelmes tervezés, határidőre jó minőségben végzett gyártás. Köszönjük!

Varázslatos műhelyemben az elhanyagolt bútorok új életre kelnek. Hozd el hozzám!

 • Szobabútor készítés

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj szobabútorkészítő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy asztalos szobabútor készítés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szobabútor készítés: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a szobabútor készítés átlagára 4900 - 9200 Ft/óra. A feladat létrehozásakor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - mi alapján válasszunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek asztalost Békéscsabán?

Most 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZOBABÚTOR KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz hívhatunk asztalost?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható asztalost megbíznod amennyiben erre van szükséged: szobabútor készítés.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos a szobabútor készítés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: szobabútor készítés?

A szobabútor készítés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy asztalost nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas