Gázkazán bekötése Békéscsabán tapasztalt szakemberekkel!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnéd bekötni a gázkazánodat, de nem tudod, hol találhatod a legjobb szakembert? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb víz-gáz és központi fűtésszerelőket! Válassz 31 szakember közül, akik valós árajánlatokat és véleményeket kínálnak 96200-180500 Ft/db áron. Békéscsabán bérelj fel profi szakembereket a gázkazán bekötése feladathoz! Csak oszd meg velünk a feladatot, és mi azonnal felvesszük a kapcsolatot a legmegfelelőbb szakemberrel, aki árajánlatot küld neked. Böngészd át a szakemberek profilját, olvasd el a visszajelzéseket és kérj további információkat, mielőtt döntesz. És ami a legjobb, mindez DÍJMENTESEN történik! Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba még ma és élvezd a Qjob előnyeit!

4 szakember most online

Gyula

Gyula

Ma is elvallalom.

Bálint

Bálint

A környeken vagyok.

István

István

Ingyenes kiszallas.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

123400 - 231500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Békéscsabán!

Teljes körű kazán, cirkó, fűtés javítás, szerelés, csere! Kérjen egyedi ajánlatot. Egyeztessen időpontot kollégáinkkal bármilyen típusú fűtés, gázszerelési munkára! Kedvező árak.

  • Gázkazán bekötése

    4500 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Helyszíni felmérés után ígéretet kaptam árajánlatra. Négy hét elteltével újra érdeklődtem, mert nem érkezett meg az árajánlat. Kaptam egy újabb ígéretet. Mindennek két hete. Azóta se jelentkeztek.

Emánuel
2 éve

Express kiszállás! Azonnal javítjuk megtaláljuk és javítjuk a hibát!

  • Gázkazán bekötése

    5400 Ft

4 vélemény / értékelés 4.9

Botrány ez a cég.

Lőrinc
3 éve
Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával! Cirkók, gázkazánok, állókazánok, konvektorok, vízmelegítők, gázbojlerek, gáztűzhelyek.

  • Gázkazán bekötése

    5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nem sajnálják az időt a tanácsadásra. Nem egyszerűen eladni akarnak, hanem elégedett vevőkörrel rendelkezni. ... és még kedvesek is.

Barnabás
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi víz-gáz és központi fűtésszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, gázkazán bekötése közben Békéscsabán