Kombi gázkazán bekötése Békéscsaba területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Szeretnél korrekt és megbízható kombi gázkazán bekötést Békéscsabán? Ne keresgélj tovább, a Qjob-on megtalálod a legjobb gázszerelőket! Válassz 29 szakember közül és értékeld az árajánlatokat, melyek 29000-54500 Ft/db között mozognak. Miután megosztod velünk a feladatot, az elérhető szakemberek azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy segítsenek neked. A Qjob-on összehasonlíthatod a szakemberek profilját, olvashatsz róluk visszajelzéseket és további információkat kérhetsz. És mindez DÍJMENTESEN! Ne habozz, hirdesd meg a feladatot a Qjob-on és válassz a legjobbak közül!

4 szakember, aki elvégzi a szolgáltatásokat, neve: gázkazán bekötés most online

János

János

A környeken vagyok.

Ferenc

Ferenc

Ingyenes kiszallas.

Sándor

Sándor

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

44000 - 82500 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik elvégzik a szolgáltatásokat, neve: gázkazán bekötések Békéscsabán!

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

  • Kombi gázkazán bekötése

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos az elektronikus leveleimre 2-3 hét után sem válaszolnak. Miután a cégvezetőnek mondtam, hogy a radiátorokat, és a kazánt én szerzem be . Talán, ha ezzel a feltétellel nem vállal munkát, azt jeleznie kellett volna . Ezidáig, választ nem kaptam .

Béla
2 éve
Zsolt T.
Zsolt T. 5671 Békéscsaba Online

Csőtörés bemérése, bontás nélküli javítással, biztosítói ügyintézéssel hétvégén is. Budapesten és környékén, rövid határidővel, jegyzőkönyvvel, garanciával. Hívjon most. garanciával. jegyzőkönyvvel. előre megadott árakon. minimális hibaszázalékkal.

  • Kombi gázkazán bekötése

    4100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korekt és megfizethető

Károly
2 éve

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező gázszerelés árak, gyors megoldások. Kérjen árajánlatot, hívjon bármikor.

  • Kombi gázkazán bekötése

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Készségesek, talpraesettek az eladók.Vízszereléshez mindent lehet kapni,és sok más anyagot is meg lehet rendelni. Saját vevő parkolóval rendelkezik.

Miksa
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi gázszerelőktől?

Rendeld meg a gázkazán bekötés szolgáltatást és találj helyi szakembert percek alatt INGYEN! Élvezd az ellenőrzött szakembereink árajánlatait, kötelezettségmentesen! Kattints most!

Egy szakember, aki elvégzi a szolgáltatásokat, neve: gázkazán bekötés, kombi gázkazán bekötése közben Békéscsabán