Gipszkarton javítása Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 30 gipszkartonozó szakember közül, 2900-5400 Ft/m áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a gipszkarton javítása! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Békéscsabán közelében található szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

5 gipszkartonozó szakember most online

Zsolt

Zsolt

Sok tapasztalatom van

Balint

Balint

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkarton javítása Békéscsabán?

2900 - 5400 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Gipszkartonozással foglalkozó dinamikusan fejlődő kisvállalkozás Budapesten és környékén Feladatok amiket vállalok: válaszfal gipszkartonozás; gipszkarton szerelés, gipszkarton javítása, házfelújítás

 • Gipszkarton javítása

  4000 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Pontos! Precíz! Megbízható! Csak ajánlani tudom.

Rudolf M.
Rudolf M. 5600 Békéscsaba Online

Mindenféle gipszkarton szerelés, fóliás mennyezettel kombinálva. Mennyezeti fólia legyártás akár fénykép alapján is, illetve nagy választék a honlapunkon! Egyedi világítás megoldások gipszkartonban, fóliás menyezetben.Festési munkákat nem tudok elvállalni, s ebbe beletartozik a bandázsolás, glettelés és az élvédőzés is! Főbb szolgáltatásaink: féltető gipszkartonozás; gipszkarton rögzítése; gipszkarton rendszer. lazúrozás

 • Gipszkarton javítása

  5200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.8

Szep munkat vegeztek es egy meg egy megbizhato parkettast is szerezett Matyas!

Tamás K.
Tamás K. 5623 Békéscsaba Online

Teljeskörű szolgáltatások gipszkartonozás terén. Profilozás, falépítés, glettelés, festés. Szolgáltatásaink: gipszkartonozás fa szerkezetre; fal gipszkartonozása, gipszkarton mennyezet tippek, tisztasági festés

 • Gipszkarton javítása

  3000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

nagyon szep munkát végeztell udv simon zsolt

Vállaljuk lakásának teljes körű felújítását, az Ön elképzelései szerint. Teljes Körű Lakásfelújítás Budapesten Kedvező Áron. Hívjon Most. Garancia. Képzett Szakemberek. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Tapétázás; Gipszkartonozás tetőtérben; Panellakás erkély felújítás. Segítünk építéstől takarításig

 • Gipszkarton javítása

  4500 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Gyors pontos minőségi munkát végeztek. Pontosan érkeztek, munkaterületet rendben tartották, udvariasak voltak, csak ajánlani tudom őket, mindent a megbeszéltek szerint csináltak, dicséret és köszönet nekik.

Peti Peti
2 éve

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával. Állami támogatásra is. Garanciális munka. Fix határidőkkel. Szolgáltatások: Garanciával, Fix határidőre. Feladatok amiket vállalok: Parketta javítás; Fal festés; Lambéria festés. Kedvező árak Ingyenes felmérés

 • Gipszkarton javítása

  3500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

A megbeszélt időpontokat pontosan betartja. A vele dolgozó szakembereket- akiknek a precizitás nem erősségük -folyamatosan felügyeli. Korrekt a megállapodással kapcsolatban, kérésre visszajöttek a szakemberei és korrigálták a hibákat.

Attila T.
Attila T. 5600 Békéscsaba Online

Tekintse meg referenciánkat, és kérjen tőlünk ingyenesen ajánlatot lakásfelújításra. Komplett felújítások egyedi, személyre szabott megoldásokkal és Garanciával.... Szolgáltatásaink: Teljes körű felújítás; Gipszkartonozás tetőléccel; Konyhabútor festés. Panellakás Felújítás

 • Gipszkarton javítása

  3800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

A munka nagyon nehezen jött össze. Első körben júniust beszéltük meg, mint munkakezdést, amely amiatt hiúsult meg, hogy nem találtam burkolót. Később az általa ajánlott burkoló arra nem volt képes, hogy felhívjon, hogy nem akarja vállalni a melót. Később mikor lett burkoló többször /3 héten keresztül / csináltuk azt, hogy: "Majd jövőhéten kimegyünk". Nehéz így kalkulálni. Végül 1 általa küldött srác kijött, aki majdnem tökéletes munkát végzett. Jól, alaposan dolgozott. DE pontatlanságok viszont voltak. Pl. a párkány alját nem igazán sikerült neki normálisan kiglettelnie. (Mondjuk ez nem akkora hiba, de jó lett volna.) A fal jó néhány részéről én vettem le a festőszalagot, mert rajtahagyták. Később jött még 2 srác, akik besegítettek az első srácnak. A második csoportból az egyik srácnak 3* mondtam el, hogy jó lenne, ha a fali csempe és az ajtó tokja közt ékeskedő rést betömné. Nem tömte be. Erre kicsit berágtam. Nem szeretek elmondani semmit többször. A 2. turnus is hagyott pontatlanságokat maga után. A díszfestés jó néhány része meglehetősen balul sült el. De mentségükre legyen szólva nem volt egyszerű a feladat. Viszont amiért mérges voltam az az, hogy a csapat a munka végeztekor a 2. turnus fogta magát és bevágta a festékes ecseteket, hengereket egy vödörbe és hagyták beszáradni az egészet. (Az ecsetkészlet az enyém volt. ) A festő szalagokat, keletkező egyéb fóliát és szemetet kivágták az erkélyünkre. Mindezekért 0.5 pontot vontam le. A másik 0.5 pontot a korrekt elszámolás hiányáért vontam le. Az árajánlatot az egész folyamat végén kaptam meg, amelyet jobb lett volna a legelején. A keletkező anyagköltség nem lett számlák által alátámasztva, csak egy fix összeg lett beírva az árajánlatba. Ezt nem így szoktam meg. Összefoglalva van még mit javítani mind a munkavégzés pontosságán mind pedig a korrekt elszámoláson és papírmunkán, mert ez a részemről nem ért 5 csillagot. 5 csillagos az a munka, amiben nem találok kivetnivalót.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton javítása közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton javítása: mennyi az ára Békéscsabán?

Békéscsabán a gipszkarton javítása átlagos díja 3000 - 5600 Ft/m. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Nézd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok gipszkartonozó szakembert Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 18 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON JAVÍTÁSA szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy gipszkartonozó szakember?

Egy gipszkartonozó szakember a következő feladattal kereshető meg: gipszkarton javítása vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérheted egy gipszkartonozó szakember segítségét?

Egy profi gipszkartonozó szakember a gipszkarton javítása mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen helyzetben van szükséged rá: gipszkartonozó szakember?

Ha egy megfelelő gipszkartonozó szakember segítségére van szükséged, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A gipszkarton javítása és a hasonló feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas