Minőségi gipszkarton szerelés fa szerkezetre Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Gipszkartonozó Szakembert könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj gipszkartonozó szakember szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb gipszkartonozó szakembereket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 28 gipszkartonozó szakember közül! Korrekt gipszkarton szerelés fa szerkezetre árak — 8000-15000 Ft/m. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környezetében elérhető szakembereink azon nyomban megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

4 gipszkartonozó szakember most online

Gabor

Gabor

erdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

József

József

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a gipszkarton szerelés fa szerkezetre Békéscsabán?

8000 - 15000 Ft/m

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb gipszkartonozó szakemberok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező gipszkartonozó szakembert!

Attila D.
Attila D. 5623 Békéscsaba Online

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Gipszkartonozás. Generálkivitelezés. Víz- Fűtésszerelés. Kertrendezés. Főbb szolgáltatásaink: fa szerkezezes gipszkartonozás; ipari gipszkarton mennyezet minta, gipszkarton javítás belülről, tapétázás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Tisztán dolgoztak, gyorsan és alaposan . Szorgalmasan dologztak , nem húzták az időt,a szemetet elvitték és maguk után takaritottak, könnyű volt utánuk kitakaritani.

Állványozás, betonozás, falazás, festés, gépi vakolás gipszkartonozás hőszigetelési munkák. Csapatunkkal lakás és házfelújítást, tervezést, generálkivitelezést vállalunk korrekt áron. Házak szerkezetépítése. Generálkivitelezés. Kulcsrakész házak. Ház- és lakásfelújítás. Amiket vállalok: fal gipszkartonozás ablaknál; oldalfal, vakolat javítás gipszkartonnal, makulatúrázás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  2800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Maximálisan elégedet vagyok! Szép munkát végeztek.

A felújításnak nem kell rémálomnak lennie! Tanácsadásunkon szakszerű segítséget nyújtunk! Lakásfelújításon töröd a fejed? Szaktanácsadásunkon minden kérdésedre választ kaphatsz! lakásfelújítás. házfelújítás. Főbb szolgáltatásaink: Panel fürdőszoba felújítás; Mennyezet gipszkartonozás; Radiátorcső festés. 4-5 nap felújítási munkaidő

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.7

korrekt, megbízható, szép munka

Tibor K.
Tibor K. 5600 Békéscsaba Online

A Szakértője Felkeresi Önt, és Segítséget Nyújt a Legköltséghatékonyabb Megoldásért! Nem Kell, Hogy a Lakásfelújítás Vagy az Építkezés Rémálom Legyen! 236 szakma országosan. Díjmentes ajánlatkérés. Teljeskörű megoldások. Gyors ajánlatkérés. Fő profilunk: Panellakás felújítás; Glettelés előkészítés; Ház külső színezés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Fotótapéta felhelyezésében kértük Mátyás - és munkatársai - segítségét, aki a kisebb munka ellenére rendkívül készségesen és rövid vállalási idővel állt rendelkezésünkre. A munkavégzés napján a megbeszélt időre percre pontosan érkeztek a szakemberek, akik mind magukra, mind pedig munkájukra és munkakörnyezetükre rendkívül igényes módon, profin láttak neki a feladatnak. Gyors, precíz és szép munkát végeztek, mindezt korrekt áron és megbízható kommunikáció mellett. Mégegyszer köszönjük munkájukat, és természetesen bátran ajánljuk bárkinek személyüket és szakértelmüket.

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók teljes körű felújítását. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk! Rejtett költségek nélkül. Szakmai csapat. Előre megírt... Fő profilunk: Laminált parketta lerakása; Gyerekszoba falfestés; Erkély felújítás. Teljes lakásfelújítás

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  3100 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Pontos, szép munkát végeztek a lakásban. Időben érkezett. Segítőkész volt végig.

Tamás S.
Tamás S. 5623 Békéscsaba Online

Teljes körű lakásfelújítást vállalunk, belső-külső munkálatokat. Hívjon bizalommal. Festés, mázolás, burolás, térkő lerakás, hőszigetelés, stb. minden ami építőipar. Kiválló munkavégzés. Gyorsaság. Garancia. Főbb szolgáltatásaink: Bútor tapétázás; Gipszkarton profilok szerelése; Kőporos vakolat festés. Felújítás, generálkivitelezés

 • Gipszkarton szerelés fa szerkezetre

  5000 Ft

4 vélemény / értékelés 4.7

Nyugodt szível ajánlom mindenkinek Mátyást. Nagyon-nagyon szépen, alaposan dolgozik, megbízható, normális ember. Tényleg egy rossz szavunk nem lehet, minden a megbeszéltek szerint zajlott le, a munkával maximálisan elégedettek vagyunk, lelkiismeretesen dolgozik. Ez úton is köszönöm neki, ritkaság a mai világban az ilyesféle korrektség és alaposság!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg gipszkartonozó szakember szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy gipszkartonozó szakember gipszkarton szerelés fa szerkezetre közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Gipszkarton szerelés fa szerkezetre: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a gipszkarton szerelés fa szerkezetre átlagos díja 5600 - 10500 Ft/m. A feladat megosztásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Kőművesek - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Találd meg a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők véleményeit - ezek segítenek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek gipszkartonozó szakembert Békéscsabán?

Jelenleg 18 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést GIPSZKARTON SZERELÉS FA SZERKEZETRE szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz hívhatok gipszkartonozó szakembert?

Megéri egy Qjob-on regisztrált gipszkartonozó szakembert megbíznod akkor, ha erre van szükséged: gipszkarton szerelés fa szerkezetre.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó gipszkartonozó szakember?

Egy megbízható gipszkartonozó szakember pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, ha gipszkartonozó szakembert hívsz?

Azután, hogy egyeztetitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas