Glettelés előtti mélyalapozás Békéscsaba szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Szobafestőt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj szobafestő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb szobafestőket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 24 szobafestő közül! Korrekt glettelés előtti mélyalapozás árak — 400-800 Ft/m2. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan láss neki? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán közelében dolgozó szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

4 szobafestő most online

Peter

Peter

A környeken vagyok.

Gyula

Gyula

Ingyenes kiszallas.

Balazs

Balazs

erdekel.

Mennyibe kerül a glettelés előtti mélyalapozás Békéscsabán?

400 - 800 Ft/m2

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szobafestők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező szobafestőt!

Dobd fel üzlethelyiségedet vagy otthonodat egyedi falfestménnyel! Vállaljuk éttermek, üzletek, szórakozóhelyek dekorációs festését kültéren és beltéren. Több éves tapasztalat. Minőségi festékek. Rövid határidő. Minőségi kivitelezés. Országszerte. Időtálló. Amiket vállalok: Ereszdeszka festés, Festés, mázolás magas minőség, Gépi festés, ajtó mázolás, lambéria

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  4400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

időre pontosan jöttek, nekem drágának tűnt, de nem ismerem mi a reális ár

Géza M.
Géza M. 5623 Békéscsaba Online

Vállaljuk lakása, háza teljeskörű felújítását tapasztalt szakemberekkel, határidőre. Generálkivitelező szakembereink több évtizedes tapasztalatot tesznek minden munkánkba. Gipszkartonozás. Felújítás. Kertrendezés. Ingyenes ajánlatkérés. Burkolás. Festés. Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista: Palatető festés, Szobafestés azonnal, Kerítés festés, lazúrozás, járólap bontás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Pontos, gyors, jó szakember, nagyon elégedett voltam, ajánlom!

Építkezik és a vakolási munkálatokra gyors, megbízható és költséghatékony megoldást keres? Cégünk szakképzett munkaerővel az ország teljes területén vállal gépi vakolási... Szolgáltatásaink: Vakolás síkfelület mennyezet téglabetétes födém; Glettelés előkészítés, Korrekt árak, szobafestő mester

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  5300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

István és kollégái pontosan érkeztek és a megbeszélt munkát igényesen, az előzetesen leegyeztetett határidőn belül elvégezték. A munkaterületet lehetőségekhez mérten rendben tartották, a megegyezés korrekt módon zajlott. Bátran ajánlom!

Kültéri falak vakolása és festése. Szobafestés, mázolás és tapétázás szakemberekkel. Önnek csak a színeket kell kiválasztani, mi gondoskodunk a minőségről és mennyiségről. Kertrendezés. Kőműves Munkák. Hőszigetelés- Vakolás. Burkolás. Generálkivitelezés. Szolgáltatásaink: Csövek festés, Minőségi munka, Járólap festés, dryvit, padló kiegyenlítés

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3400 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Robi jól és megfontoltan dolgozott. Csak az volt a baj, hogy ő ment anyagot beszerezni. Dani egy nagy dumagép, aki kidumálja a pénz a zsebedből, de végtelenül tisztességtelen volt amit velem csinált. Bruttó árról beszél, de a végén a számla adásánál azt mondja - az nettó volt és fizessem még ki rá az ÁFA-t. Vitatja, hogy mi volt benne az árban, így srófolva felfele az árat. A pénz jó nagy részét meg sajnos odaadtam nekik a teljesítés előtt, az első nap végén. Aztán a következő nap nem jelentkeztek. Első telefonhívásra - fél órával a megbeszélt időpont után: jövünk kb fél óra múlva. Egy óra múlva: Az óvodában szülői értekezlet volt(!!!!). Fél órával később már nem vették fel - jött egy SMS : autobaleset. További telefonszámról híva, felvették meghallották a hangomat letették. Aztán már csak a felvett telefonba mondtam el a véleményemet. Este visszahívtak, hogy hallottak engem, csak nem tudtak belebeszélni, és hogy én megfenyegettem őket, felejtsem el hogy befejezik a munkát. A számlát meg megkapom, ha kifizetem még az ÁFA-t.

Két napon belül eltudjuk kezdeni a festést a kiterjedt festői hálózatunknak köszönhetően. Add meg a festés részleteit és azonnal megkapod a becsült árat. Megfizethető árak. Magyar festők hálózata. Azonnali online árbecslés. Értékelt festők. Friss, profi megközelítés. Amiket vállalok: Fűtéscsövek festés, Tisztasági festés Korrekt Áron, Fa ablak festés, makulatúra, csempe bontás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, gyors,rugalmas.

Építőipari kft. vállalja lakások, családi házak, irodák,üzletek teljes körű felújítását, építését. Festő, kőműves munkákat a-tól z-ig, kerítés építés, hideg- meleg burkolás, térkövezés, homlokzatszigetelést, földmunka, bontás, tetőfelújítás. Feladatok amiket vállalok: Járólap festés, Beltéri festés-mázolás, Ereszdeszka festés, falfestés, mészkő oldalfal és padló burkolás

 • Glettelés előtti mélyalapozás

  3900 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Szorult helyzetünkben volt rendkívül segítőkész. A legnagyobb hőségben is szakszerűen dolgozott. Segítőivel megállás nélkül (nem volt cigi-, kaja-, ivószünet) tették a dolgukat. A megbeszélt munkát villámgyorsan elvégezték. Csak ajánlani tudom mindenkinek a szakembert.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg szobafestő szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy szobafestő glettelés előtti mélyalapozás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Glettelés előtti mélyalapozás: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a glettelés előtti mélyalapozás átlagos díja 2600 - 4800 Ft/m2. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok valódi véleményeket?

Békéscsabán a glettelés előtti mélyalapozás szolgáltatáshoz már 25 értékelést kaptunk és ellenőriztünk. Minden kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek szobafestőt Békéscsabán?

Most 19 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést GLETTELÉS ELŐTTI MÉLYALAPOZÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy szobafestő?

Egy szobafestő a következő feladattal bízható meg bátran: glettelés előtti mélyalapozás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi szobafestő segítségét?

Egy megbízható szobafestő a glettelés előtti mélyalapozás mellett több mindenhez érthet. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikor van szükséged a következőre: szobafestő?

Ha a legjobb szobafestő segítségére van szükséged, akkor érdemes a Qjob-on választanod közülük! A glettelés előtti mélyalapozás és az ezzel kapcsolatos feladatok legjobb specialistáit itt mind megtalálod.

Olvas