Minőségi kád beépítés Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Tervezze meg álmai fürdőszobáját a mi segítségünkkel! Szakértő csapatunk kád beépítés szolgáltatást nyújt, hogy minden igényét kielégítse. Nálunk megtalálhatja a legjobb szakembereket Békéscsabán, akik garantálják a minőségi munkát. Az árak személyre szabottak és függnek az igényektől és a kívánt minőségtől. Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma és tegye álmai fürdőszobáját valóra!

5 kád beépítőnek most online

Kálmán

Kálmán

A környeken vagyok.

Sándor

Sándor

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

14000 - 26300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kád beépítők Békéscsabán!

Gábor M.
Gábor M. 5600 Békéscsaba Online

Csatorna Közműrákötés Főlmunkával Terv készítés engedély Ügyintézés

  • Kád beépítés

    3800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Felvették a telefont, a hölgy a telefonnál és a szervizes kolléga is kedvesen kommunikáltak, időben jöttek, elvégezték a munkát. Ajánlom a céget.

Elemér
3 éve
Tibor S.
Tibor S. 5600 Békéscsaba Online

20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával!

  • Kád beépítés

    4800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.7

Egy éve vásároltam a csőtörés stop berendezést. Azóta hibátlanul és megbízhatóan működik. A vízfelhasználást naponta ellenőrzöm a webes felületen. Néha tesztelem a riasztást is, hibátlanul funkcionál. A szolgáltató mindig segítőkész. Mindenkinek ajánlom.

Ágoston
3 éve

Kiépítés, bővítés, megszüntetés? Rövid határidővel, 100% garanciával megoldom. Kedvező gázszerelés árak, gyors megoldások. Kérjen árajánlatot, hívjon bármikor.

  • Kád beépítés

    5300 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Készségesek, talpraesettek az eladók.Vízszereléshez mindent lehet kapni,és sok más anyagot is meg lehet rendelni. Saját vevő parkolóval rendelkezik.

Miksa
3 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj kád beépítő szolgáltatást percsek alatt! Érkeznek az ellenőrzött helyi szakemberek árajánlatai INGYEN és kötelezettség nélkül! Kattints most!

Egy kád beépítőnek, kád beépítés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a kád helyét a fürdőszoba megjelenésében?

A kád helyének kiválasztásánál számos tényezőt kell figyelembe venni a fürdőszoba megjelenése szempontjából. Fontos szempontok közé tartozik a fürdőszoba mérete, a fürdőszoba berendezései, a kád formája és mérete, valamint az elrendezési lehetőségek. A legtöbb esetben ajánlott a kádat a fürdőszoba falához vagy a sarokba helyezni, így optimalizálva a szabad teret és kihasználva a helyet. Az árak változóak lehetnek a kád méretétől és anyagától függően, de általában 80 ezer forinttól indulnak.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen lefolyórendszer szükséges a kádhoz?

A kádhoz általában egy 50 mm átmérőjű lefolyórendszer javasolt, amely tartalmaz egy lefolyószifont és egy hajszálereket elzáró rendszert. A megfelelő lefolyórendszer ára általában 10 000-20 000 forint között van. Azonban fontos megjegyezni, hogy a pontos árak és a szükséges méretek változhatnak a kád típusától és a tervezett használati módoktól függően. Ajánlott szakemberrel konzultálni a megfelelő lefolyórendszer kiválasztása előtt.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a kád lefolyójának eldugulását?

A legegyszerűbb megoldás a lefolyószűrő rendszeres tisztítása és a zsír, haj és egyéb szennyeződések eltávolítása. Ajánlott a lefolyó szűrő rendszeres cseréje is, például a Ceresit Stopper lefolyó szűrője, amely 690 forintos áron vásárolható meg áruházainkban. Emellett, érdemes kerülni az olajos, zsíros ételek, hajápolási termékek, és egyéb szilárd anyagok leöblítését a lefolyóba, mivel ezek hozzájárulhatnak a dugulás kialakulásához.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen tényezők befolyásolják a kád helyét a fürdőszoba funkcióiban?

A kád helye a fürdőszobában függ a fürdőszoba méretétől, a csatornarendszer elhelyezésétől, a vízelvezetés szükségességétől és a kényelmes elrendezéstől. A RAVAK Duo kádak elérhetőek 32 990 Ft-tól, míg a Kaldewei Puro kádak átlagosan 150 000-200 000 Ft között mozognak.

Olvas