Kád újrafestése Békéscsabán gyorsan és hatékonyan!

Ne habozzon tovább! Válassza vízszerelőinket, és garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel!

Hogyan találj szakembert?

Újra festjük fürdőkádját, hogy újra úgy nézzen ki, mint az új! Szakértőink garantálják, hogy gyorsan és hatékonyan elvégezzük a feladatot, hogy Ön élvezhesse a fürdőszobájának új szépségét. Békéscsabán keresse fel szolgáltatásunkat, ahol megbízható és megbízható szakembereket talál, akik minden egyes kádra különös figyelmet fordítanak. Az árak a kád méretétől és állapotától függően változnak. Áraink versenyképesek, és biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz az eredménnyel. Ne habozzon, kérjen ajánlatot még ma!

4 kádfestő vagy kádújító most online

Gyula

Gyula

erdekel.

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

Zoltán

Zoltán

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

10600 - 19800 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb kádfestők és kádújítók Békéscsabán!

Víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Gyors és pontos munkavégzés, kedvező árak. Gyors ajánlatkérés, szakértő csapat.

  • Kád újrafestése

    4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nem ajálom senkinek se sajnos csak pénzre mennek ,mikor gond van nem segítőkészek sőt kioktató a kollégájuk számlázni nagyin tudnak semmi munkákért

Imre
2 éve
Ádám O.
Ádám O. 5623 Békéscsaba Online

Vízszivárgás, csőtörés elektroakusztikus felderítése, bemérése. Professzionális gépek, gyors és precíz munkavégzés, lakosságnak és közületeknek is. Csőtörés elhárítás.

  • Kád újrafestése

    5800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon profi megbizhato...

Flórián
2 éve

Védd meg otthonod a vízkőtől! Fedezd fel a BWT megoldásait és kérj ajánlatot még ma! Innovatív vízkezelés. Megbízható működés. Takarékos berendezések.

  • Kád újrafestése

    4900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.6

Nagyonjó választék, a környék egyik legjobb ilyen szaküzlete.

Farkas
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendelj most kádfestőt vagy kádújítót és kérj helyi szakértők árajánlatát - az egész INGYEN és kötelezettségmentes! Percek alatt találhatod meg az ideális szakembert. Kattints IDE!

Egy kádfestő vagy kádújító, kád újrafestése közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a festék foltosodását a kád pereme körül?

Ahhoz, hogy megelőzzük a festék foltosodását a kád pereme körül, javasoljuk, hogy használjon maszkolószalagot, mint például a Tesa 4104, amely biztonságosan rögzíti az élek mentén és megvédi a kádat a véletlen foltoktól. Emellett ajánlott a megfelelő alapozó és festék használata olyan termékekből, mint például a Dulux Bathroom +. Árként a Tesa 4104 maszkolószalag kb. 665 Ft, míg a Dulux Bathroom + festék kb. 3 500 Ft/fél liter.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megakadályozni a festék csepegését a kádon lévő csaptelepekről?

A festék csepegését a kádon lévő csaptelepekről meg lehet akadályozni a maszkolószalag használatával. A Tesa Easy Cover Original maszkolószalag 25 m hosszú és körülbelül 4 000 Ft-ba kerül. Alkalmazásával a csaptelepek és a kád egyszerűen és hatékonyan védhetők meg a festékszórás okozta csepegéstől.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan lehet meghosszabbítani a festett kád élettartamát?

A legjobb módja a festett kád élettartamának meghosszabbítására az, ha rendszeresen karbantartjuk és megtisztítjuk, valamint speciális védőbevonatot használunk. Ajánlott például a Tikkurila Miranol vagy a Beckers BeckryTex terméke. Árak a terméktől és az adott bolttól függenek. Feltétlenül olvassuk el a használati útmutatót és végezzük el az előkészítő munkálatokat a felhordás előtt.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen hatással van a kád festése a fürdőszoba páratartalmára?

A kád festése nem befolyásolja jelentősen a fürdőszoba páratartalmát, azonban javasolt olyan vízbázisú festéket használni, amely ellenáll a nedvességnek, például a Cseppmentes Fürdőszobafestéket, melynek ára átlagosan 5000 Ft/ liter. Így elkerülhető, hogy a festék lepattogjon vagy elkezdjen penészedni a magas páratartalom miatt.

Olvas