Kádcsere Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Kérje szakértő vízszerelőink tanácsát még ma!

Hogyan találj szakembert?

Cseréld le a kádat egyszerűen és gyorsan Békéscsabán! Keresd szakemberünket, aki garantáltan a legjobb áron cseréli le a kádat, az árak 20.000 és 50.000 forint közötti tartományban mozognak, attól függően, hogy milyen típusú kádat szeretnél. Ne habozz, válaszd szolgáltatásunkat, és élvezd a frissítő fürdőzés élményét új kádban!

5 szakember most online

Márk

Márk

A környeken vagyok.

Ifj.

Ifj.

Ingyenes kiszallas.

Attila

Attila

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

58200 - 109200 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Békéscsabán!

Csőtörés, csőrepedés, szerelése és javítása. Vízszivárgás megszüntetése. 30 Év Tapasztalat. Minőségi anyagok, teljeskörű garancia. Tiszta munka, bontással és helyreállítással. Csap és szaniter csere. Szivárgás megszüntetés.

  • Kádcsere

    4500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Telefonos elèrhetøség

Emánuel
2 éve
Gábor M.
Gábor M. 5623 Békéscsaba Online

20 éve foglalkozunk gázkészülékek karbantartásával, javításával méghozzá garanciával! Cirkók, gázkazánok, állókazánok, konvektorok, vízmelegítők, gázbojlerek, gáztűzhelyek.

  • Kádcsere

    5400 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Nem sajnálják az időt a tanácsadásra. Nem egyszerűen eladni akarnak, hanem elégedett vevőkörrel rendelkezni. ... és még kedvesek is.

Barnabás
2 éve

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

  • Kádcsere

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos az elektronikus leveleimre 2-3 hét után sem válaszolnak. Miután a cégvezetőnek mondtam, hogy a radiátorokat, és a kazánt én szerzem be . Talán, ha ezzel a feltétellel nem vállal munkát, azt jeleznie kellett volna . Ezidáig, választ nem kaptam .

Béla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízvezeték szerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kádcsere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen típusú fürdőkádot válasszak?

Ajánlott választás a szabadon álló fürdőkád, amely különleges atmoszférát biztosít fürdőzés közben. Nagy választékban kaphatóak, például az Azzurro szabadon álló fürdőkád, amely ára általában 600 000 és 800 000 Ft között változik. Azonban, ha a hely kicsi vagy a költségvetés szűkös, akkor a beépített fürdőkád a legjobb választás, például a Ravak Duo fürdőkád, amely ára általában 100 000 és 150 000 Ft között változik. Fontos, hogy a fürdőkád mérete megfeleljen a helyiségnek, és a kád anyaga is tartós legyen.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet megszüntetni a problémákat a fürdőkád csaptelepével, ha csöpögés vagy víznyomás problémák vannak?

A fürdőkád csaptelepével kapcsolatos problémák megszüntetése érdekében javasolt a csaptelep cseréje, hogy megfelelő víznyomás és tökéletesen zárt állapot érhető el. A csaptelepek árait és közelségüket a helyi szaniter boltokban lehet ellenőrizni. A nem megfelelőn működő csaptelepen való tinkering vagy javítás általában csak átmeneti megoldást eredményez.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen típusú csempét és járólapot javasolsz a fürdőkád környékére?

A fürdőkád környékén javasolt csempe és járólap a vízálló, csúszásmentes és könnyen tisztítható jellemzőkkel rendelkező Anyagár Vízálló márvány hatású csempéje és járólapja. Az árak négyzetméterenként 5 500 és 6 500 Forint között mozognak.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit tegyek, ha csőtörés történt a fürdőkád alatt?

Azonnal zárd el a vízellátást a fürdőkád alatt található szelepnél, majd hívd fel a szakembert, például a Zala Cél Vízszerelő Kft.-t, akik vállalják a csőtörések javítását általában 10 000-20 000 Ft-os áron, attól függően, hogy milyen mértékű a kár. A csőtörés okát feltétlenül javítani kell, mivel további problémákat okozhat a vízellátó rendszerben.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Békéscsabán