Fürdőkád csere Békéscsabán a te elképzeléseid szerint!

Tapasztalt vízszerelőink segítenek megtalálni az Ön otthonához legjobban illő megoldásokat!

Hogyan találj szakembert?

Cserélje le fürdőkádját könnyedén és gyorsan szakemberünk segítségével Békéscsabán! Fedezze fel szolgáltatásunk előnyeit, és élvezze az új fürdőszoba kényelmét. Ne aggódjon a keresés miatt, mi megtaláljuk a legmegfelelőbb szakembert Önnek. Az árak a fürdőkád típusától és az alkatrész árától függenek. Az árak tartománya 50 000 és 150 000 Ft között változik. Ne várjon tovább, kattintson az Ajánlatkérés gombra most, és kezdje el álmai fürdőszobájának megtervezését!

5 szakember fürdőkád javító most online

Gábor

Gábor

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Csaba

Csaba

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

43400 - 81300 Ft/db

Átlagos árak 2023. május 17-től

A legjobb szakemberek fürdőkád javítók Békéscsabán!

Víz-, gáz-, fűtés-, légtechnika-, légkondicionáló rendszerek kivitelezése, korszerűsítése. Gyors és pontos munkavégzés, kedvező árak. Gyors ajánlatkérés, szakértő csapat.

  • Fürdőkád csere

    4500 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Nem ajálom senkinek se sajnos csak pénzre mennek ,mikor gond van nem segítőkészek sőt kioktató a kollégájuk számlázni nagyin tudnak semmi munkákért

Imre
2 éve
Ferenc P.
Ferenc P. 5600 Békéscsaba Online

Teljes körű kazán, cirkó, fűtés javítás, szerelés, csere! Kérjen egyedi ajánlatot. Egyeztessen időpontot kollégáinkkal bármilyen típusú fűtés, gázszerelési...

  • Fürdőkád csere

    5100 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Van náluk minden is. Segítőkészek. Bátran ajánljuk mindenkinek.

Jakab
2 éve
Gábor K.
Gábor K. 5671 Békéscsaba Online

15 év szakmai tapasztalat, professzionális színvonal. Garanciát vállalunk a munkára! Kollégáink azonnal az Ön rendelkezésére állnak. Maximális higiénia odafigyelés. Gázszerelés Budapesten. Gázszerelés Azonnal. Gázszerelés Nonstop BP.

  • Fürdőkád csere

    6300 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Nagyszerű üzlet, szimpatikus, hozzáértő tulajdonosok és munkatársak! Csak is ajánlani tudom!

Marcel
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg most a fürdőkád javítást, és pillanatok alatt megkapod az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatait. Ne habozz, az ajánlatkérés INGYEN és kötelezettségmentes! Kattints ide!

Egy szakember fürdőkád javító, fürdőkád csere közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan kell eltávolítani és helyettesíteni a meglévő fürdőkádat?

Ahhoz, hogy eltávolítsuk és helyettesítsük a meglévő fürdőkádat, először is ajánlott felkérni egy tapasztalt szakembert, aki segít az eltávolítás folyamatában. Az átlagos fürdőkád ára Magyarországon körülbelül 50 000-100 000 forint, de a pontos ár függ a mérettől és az anyagtól. Az új fürdőkád beszerzése után a szakember telepíti és befejezi a helyreállítási munkálatokat, ami általában körülbelül 1-2 napot vesz igénybe. Az összköltség függ attól, hogy mennyire bonyolult az eltávolítás és az új kád telepítése.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkafolyamatokat tartalmaz a fürdőkád csere?

A fürdőkád csere folyamata magába foglalja a régi fürdőkád eltávolítását és az új fürdőkád beszerelését. Az árak változóak lehetnek attól függően, hogy milyen típusú és méretű fürdőkádot szeretne cserélni, valamint hogy az új kád beillesztésekor szükséges-e a csövek vagy padlóburkolat átalakítása. Általában azonban a fürdőkád csere ára 60 000-150 000 forint között mozog.

Olvas

Népszerű kérdés

Milyen költségekkel jár a fürdőkád csere a különböző méretű és stílusú fürdőszobákban?

A fürdőkád csere ára sok tényezőtől függ, mint például a kád mérete, anyaga, stílusa és a fürdőszoba általános mérete és állapota. Általában az acélkádak ára 30 000-60 000 Ft között van, míg a minőségi akrilkádak ára 100 000-200 000 Ft között változhat. A munkaerő költségei általában 40 000-100 000 Ft között mozognak, attól függően, hogy milyen nehéz az elérés és milyen bonyolult az elrendezés. Érdemes szakembert kérni árajánlatot, hogy pontos árakat kapjunk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen előkészületek szükségesek a fürdőkád cseréje előtt?

Az új fürdőkád felhelyezése előtt fontos ellenőrizni a kiállási helyeket és a szifont, valamint szükség lehet a vízvezetékrendszer átalakítására is. Ajánlott továbbá új csempék és fürdőszobai szanitereket beszerezni a kádcseréhez. Árak az új fürdőkádak esetében változóak, de átlagosan 80 000-150 000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Békéscsabán