Kád kibontása Békéscsaba területén!

Kérje vízszerelőt ajánlatunkat most, és élvezze a minőségi szolgáltatást kedvező áron!

Hogyan találj szakembert?

Vállaljuk kádak kibontását és eltávolítását Békéscsabán és környékén! Szakembereink garanciával dolgoznak, hogy a munka gördülékenyen menjen és a lehető legjobb minőséget érjük el. Áraink az eltávolítandó kád méretétől és anyagától függnek, de biztosak vagyunk benne, hogy kedvező ajánlatot tudunk adni. Ne habozzon, hívjon minket még ma és élvezze az új fürdőszobáját azonnal!

4 szakember most online

Zoltán

Zoltán

A környeken vagyok.

Béla

Béla

Ingyenes kiszallas.

István

István

erdekel.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

10800 - 20300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek Békéscsabán!

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

  • Kád kibontása

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos az elektronikus leveleimre 2-3 hét után sem válaszolnak. Miután a cégvezetőnek mondtam, hogy a radiátorokat, és a kazánt én szerzem be . Talán, ha ezzel a feltétellel nem vállal munkát, azt jeleznie kellett volna . Ezidáig, választ nem kaptam .

Béla
2 éve

Legyen szó népszerűbb vagy ritkább típusú berendezésekről, keressen minket bizalommal! Rövid, telefonos egyeztetés és felmérés után megoldást találunk a felmerült problémára.

  • Kád kibontása

    4200 Ft

6 vélemény / értékelés 4.9

Nagyszerű víz-fűtés és gáztechnikai szerelvénybolt, szaniter áruház. Szerszámok, építőipari segédanyagok, óriási választék. Korrekt árak. Udvarias, szakszerű, eladók, barátságos légkör, maximális segítőkészség. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Géza
2 éve
Tibor C.
Tibor C. 5671 Békéscsaba Online

Csatornázás, csatorna bekötés, sürgősségi szolgáltatásokkal Precíz, rutinos szakemberekkel. Csatorna bekötés és szennyvíz elvezetés kivitelezése határidőre, időtálló munkával. Bontás.

  • Kád kibontása

    3200 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Nagyon jó árú választék szinte minden van. Az eladók nagyon udvariasak.

Viktor
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Kérj szakértői segítséget percek alatt! Kérj árajánlatokat helyi és megbízható szakemberektől INGYEN és kötelezettségmentesen! Rendelj most!

Egy szakember, kád kibontása közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Milyen anyagból készülnek a hidromasszázzsal ellátott kádak?

A hidromasszázzsal ellátott kádak általában akrilból, üvegszálból vagy üvegmosdókagylókból készülnek. Az árak változóak, de általában az akril kádak ára kevesebb, mint az üvegszál vagy üvegmosdókagyló kádaké.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan lehet meghatározni a megfelelő méretű kádat a kibontáshoz?

A megfelelő méretű kád kiválasztásához először ismernünk kell a kibontandó anyag mennyiségét. Ezt követően a kád térfogatát legalább 20%-kal nagyobbnak kell lennie, mint az anyag mennyisége. Például, ha 10 kg homokot kell kibontani, akkor legalább 12 literes kádra van szükségünk. A megfelelő méretű kád árai változóak, azonban általában 5000-10000 forint között mozognak.

Olvas

Népszerű kérdés

Miért fontos a megfelelő szellőzés a felújított kádaknál?

A megfelelő szellőzés elengedhetetlen a felújított kádaknál, mivel a nedvesség és a gőz hosszú távon károsíthatja a felületet és a festékréteget. Ajánlott olyan szellőzőrendszer használata, amely lehetővé teszi a levegő áramlását, például a VILPE szellőzőrendszer, amely árban 8 990 forinttól elérhető.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen engedélyekre lehet szükség a kád kibontásához?

A kád kibontásához általában építési engedélyre és vízvezeték-szerelői engedélyre van szükség. Az építési engedély ára általában függ az adott településen érvényes áraktól, átlagosan pedig 50 000-100 000 forint között mozog. A vízvezeték-szerelői engedély ára pedig általában 10 000-20 000 forint körül van. Az engedélyek beszerzése előtt érdemes tájékozódni az adott település helyi szabályzatairól és előírásairól.

Olvas

Népszerű szolgáltatások Békéscsabán