Fürdőkád tisztítása Békéscsaba szerte. Személyre szabott megoldások minden igényre!

Ha minőségi vízszerelőt keres, akkor nem kell tovább keresnie! Hívja most szakértőinket!

Hogyan találj szakembert?

Tisztítsa meg fürdőkádját könnyedén és hatékonyan a mi szolgáltatásunkkal! Szakembereink Békéscsaba területén állnak rendelkezésére, hogy megtisztítsák fürdőkádját, és újra ragyogóvá tegyék azt. Mi egyedülálló értékajánlatot kínálunk, hiszen nem csak megbízható és szakképzett szakembereinkre számíthat, de a legjobb áron is elérhetőek vagyunk. Az ár a fürdőkád méretétől és állapotától függ, azonban biztos lehet abban, hogy a legjobb áron kínáljuk a szolgáltatást. Ne habozzon, hívjon minket még ma, és élvezze a tiszta és higiénikus fürdőkád élményét!

4 szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását most online

István

István

Ma is elvallalom.

István

István

Ma is elvallalom.

Tivadar

Tivadar

A környeken vagyok.

Mennyibe kerül megbízható szakembert Békéscsabán?

2000 - 3800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb szakemberek, akik végzik a fürdőkád tisztítását Békéscsabán!

János H.
János H. 5600 Békéscsaba Online

Minden problémára megoldással szolgálunk, akár díjmentes kiszállás, teljes körű megoldás. Kérjen tanácsot díjmentesen! Gázkazán szerelő költséghatékonyan! Kérjen ajánlatot.

  • Fürdőkád tisztítása

    5300 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A rendszer egy 10 felhasználót számláló, éves átlagban 1500 köbméter vízfelhasználású hálózatot felügyel teljes sikerrel. Mind a szivárgásra, mind a csőtörésre utaló jelzések pontosak, óriási károktól óvták meg a tulajdonosokat. A szolgáltató mindig elérhető, messzemenően segítőkész, udvarias. Bátran ajánlom mindenkinek.

Dezső
3 éve

Háztartási Vízszűrő Berendezések és Kiegészítők Széles Választéka. Saját Szervizcsapattal És Országos Lefedettségű Beüzemelő És -szervizpartneri Hálózattal. Lúgosság mérőcsík.

  • Fürdőkád tisztítása

    5500 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon segítőkészek.

Benjámin
2 éve

Minőségi, alapos és hosszú távra szóló ács, tetőfedő és bádogos munka. A tetőfedés minősége nagyban befolyásolja a hőszigetelő képességet. Segítségért hívjon!

  • Fürdőkád tisztítása

    3600 Ft

6 vélemény / értékelés 5.0

Sajnos az elektronikus leveleimre 2-3 hét után sem válaszolnak. Miután a cégvezetőnek mondtam, hogy a radiátorokat, és a kazánt én szerzem be . Talán, ha ezzel a feltétellel nem vállal munkát, azt jeleznie kellett volna . Ezidáig, választ nem kaptam .

Béla
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi vízszerelőktől?

Rendeld meg a fürdőkád tisztítás szakemberét most! Csak percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai, INGYEN és kötelezettségmentesen. Kattints ide és élvezd az egyszerűséget és a gyorsaságot!

Egy szakember, aki végzi a fürdőkád tisztítását, fürdőkád tisztítása közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Hogyan távolíthatom el a vízkőt a fürdőkád csempéjéről?

A fürdőkád csempéjének vízkőtől történő tisztítására használjon olyan tisztítószereket, mint például a Viakal vagy Cilit Bang, amelyek hatékonyan eltávolítják a lerakódásokat. Az árak általában 1000-2000 forint között mozognak, attól függően, hogy a termék milyen mennyiségben kapható és hol vásárolják meg. Ügyeljen arra, hogy megfelelően szellőztesse a helyiséget a tisztítás során, és kövesse a termék használati utasítását.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen hatékony módszerek vannak a fürdőkád szifonjának tisztítására?

A leghatékonyabb módszer a fürdőkád szifonjának tisztítására az ecet és szódabikarbóna keverékének használata. Egy pohár szódabikarbónát szórjunk a szifonba, majd öntsünk rá egy fél liter ecetet. Hagyjuk hatni legalább 30 percig, majd öblítsük le meleg vízzel. Szükség esetén ismételjük meg az eljárást. Az ecet és szódabikarbóna keverék ára átlagosan 500-1000 forint.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan javíthatom a fürdőkádból szivárgó vizet?

Ajánlott megoldás az, hogy cserélje ki a fürdőkád tömítését. Ennek ára általában 10 000-15 000 forint között változik, attól függően, hogy milyen típusú a fürdőkád. A javítást szakember végezze.

Olvas

Gyakori kérdés

Mi a teendő, ha a fürdőkád víz nem folyik le a lefolyón?

Valószínűleg dugulás van a lefolyóban. Ajánlom a Drano Max Gel szifon- és falazat-tisztító használatát, amely hatékonyan oldja a dugulást és garantáltan elvezeti a vizet. Körülbelül 3000 forintba kerül egy üveg, és a legtöbb boltban és webshopban megtalálható. Ha ez sem oldja meg a problémát, érdemes szakemberhez fordulni.

Olvas