Kerítés tervezés Békéscsabán. Forduljon hozzánk bizalommal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legtapasztaltabb építészmérnököket a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 26 építészmérnök közül, 2600-4800 Ft/fm áron. Valós árajánlatok és vélemények alapján. Békéscsabán bérelj fel a legjobb szakembereket a kerítés tervezés! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Oszd meg velünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink rögtön megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

4 építészmérnök most online

Gabor

Gabor

erdekel.

Sandor

Sandor

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerítés tervezés Békéscsabán?

2600 - 4800 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Tamás J.
Tamás J. 5600 Békéscsaba Online

Gyorsan és könnyen alakítható, kifordítható, eltolható üvegterasz tervezése.

 • Kerítés tervezés

  4800 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

Hozzá értő szerelők

10 éves tapasztalattal vállaljuk lakások, családi házak, nyaralók tervezését. Előre megtervezett lépésekkel és ütemtervvel dolgozunk, így a határidőket betartjuk!

 • Kerítés tervezés

  3500 Ft

5 vélemény / értékelés 4.7

Nagyon elégedet vagyok a javítással és a kommunikációval. ( a megbeszélt időbeli visszahívás stb).

Vállalkozásom belsőépítészeti tervezéssel egybekötött lakberendezési tanácsadással, és a hozzá kapcsolódó -3D Fotórealisztikus látványtervek készítésével -Világítás/berendezés/álmennyezet/egyedi bútorok tervezésével -Lakberendezők 2D-s munkáinak/terveinek 3D-ben történő fotórealisztikus kidolgozásával is foglalkozik Célom olyan igényes, modern enteriőrök tervezése, melyek a Megrendelőim egyéniségéhez is igazodnak funkcionálisan és designban egyaránt. - Ha még nem tudja, pontosan hogyan is vágjon bele a felújításba, hogy fog mutatni egy komplett design, ami egyelőre csak a fejében létezik - Ha szívesen bízná másra a tervezés oroszlánrészét - Ha pontos paraméterekkel felkészülten szeretné várni a kivitelezőket - Ha biztosra akar menni, hogy a megálmodott tér kivitelezése megéri a ráfordított időt, pénzt, energiát, ne bízza a véletlenre! - Ha szakemberként elakadt Bútor/Lakás/Egyedileg megálmodott design elem terveinek ügyfele felé történő minőségi prezentálásánál ...Keressen bátran! Kérem, árajánlatkéréskor vegye figyelembe, hogy az alábbi információk birtokában tudok a feltüntetett áraknál személyre szabottabb díjszabással kalkulálni: - Ingatlan alaprajza - Mely helyiségek kerülnek tervezésre - Tervezendő tér stílusa - Vannak-e fix bútorok/elemek, amiket átemelnénk az új designba - Milyen részletességgel kerüljön megtervezésre az adott tér (csak falakat mozgatunk, vagy a bútorszínek, textilek, dekorációs eszközök... meghatározása is a tervezés részét képezze) - Határidő (Érdemes 4-10 hetes tervezői idővel kalkulálni az adott tér komplexitásától függően) Ha csak árak tekintetében szeretne tájékozódni kérem, hívjon!!

 • Kerítés tervezés

  10700 Ft

9 vélemény / értékelés 4.6

Megbízható, gyors, korrekt szolgáltatás és szerelés.

Attila T.
Attila T. 5671 Békéscsaba Online

Bútorkészítés mesterfokon! Egyedi bútor, szekrény, konyhabútor, kiegészítő tervezése és gyártása

 • Kerítés tervezés

  8900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Kedves segítőkész személyzet, gyors precíz munka 😊

Új családi házak tervezése, építése és lakberendezése minőségi alapanyagok felhasználásával, tisztességes ügymenettel. Házépítés típustervek alapján vagy m2 áron, mindent egy kézben tartva, idegeskedés nélkül. Költségvetés készítés. Több éves tapasztalat. Generálkivitelezés. Tervezés.

 • Kerítés tervezés

  7100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Szükségem volt egy jó szakemberre elég hirtelen, sokan megvárakoztattak, horribilis ár mellett, itt ezt nem tapasztaltam , kiváló gyors munka mellett korrekt hozzá állás, ajánlom mindenkinek.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök kerítés tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerítés tervezés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a kerítés tervezés átlagos ára 2800 - 5300 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Építészmérnökk - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók véleményeit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a jelentkező szakemberekkel egyeztetheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok építészmérnökt Békéscsabán?

Most 17 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÍTÉS TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy építészmérnök?

Egy építészmérnök ezzel a munkával bízható meg: kerítés tervezés vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a kerítés tervezés mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ehhez: kerítés tervezés?

A kerítés tervezés és az összes ezzel kapcsolatos feladat ebbe a kategóriába sorolható. Egy építészmérnökt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas