Minőségi külső homlokzat tervezés Békéscsabán. Tapasztalt szakemberekkel és minőségi anyagokkal!

Építészmérnökt könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj építészmérnök szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb építészmérnököket a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 27 építészmérnök közül! Korrekt külső homlokzat tervezés árak — 3900-7400 Ft/fm. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a felmerülő gondot és a Békéscsabán környezetében dolgozó szakembereink pillanatok alatt felkeresnek árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 építészmérnök most online

Pal

Pal

Sok tapasztalatom van

Gabor

Gabor

Ma is elvallalom.

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a külső homlokzat tervezés Békéscsabán?

3900 - 7400 Ft/fm

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb építészmérnökök Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező építészmérnökt!

Lakásfelújítás munkájára igényes, megbízható, referenciákkal rendelkező csapattal. Elavult, kopott vagy megunta otthonát? Mi felújítjuk. Jelentkezzen ingyenes felmérésre! Minőségi felújítás. Lakásfelújítás Budapest. Megbízható, precíz csapat. Ingyenes felmérés.

 • Külső homlokzat tervezés

  7900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Kiváló árak, gyors és segítőkész kiszolgálás!

Csaba V.
Csaba V. 5671 Békéscsaba Online

Nem csak épületeket, hanem jól használható tereket tervezünk, nagyvonalú térszervezéssel. Visszafogott elegancia feltűnősködés nélkül, mégis karakteres és személyreszabott házak. felújítás. tervezés. családi ház felújítás.

 • Külső homlokzat tervezés

  8300 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Ma voltak nálunk. Gyorsak, pontosak, korrektek. A tájékoztatás kiváló. Semennyire sem értünk a bojlerekhez, simán ránk tukmálhatták volna a bojlercserét, nem lett volna más választásunk, mint hogy hiszünk nekik. De nem tették, hanem megszerelték a régit, pedig lélekben már le is mondtunk róla! Tök korrekt volt a tájékoztatás, ilyet sajnos nagyon ritkán tapasztalok mesterembereknél! Megszerelték a régit, meg is szervizelték, pöpecül működik. Ajánljuk őket, nagyon megbízhatók!

God's Cat
2 éve
Endre P.
Endre P. 5671 Békéscsaba Online

Írj nekünk és mutasd ügyfeleidnek pontosan azt a látványt, amit elképzeltél! Részletgazdag kidolgozás. Valósághű élmény. Szolgáltatások: Építészeti látványterv, 3D termékmodellezés.

 • Külső homlokzat tervezés

  5100 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Megbízható,korrekt csapat ☺️

Dobje fel otthonának bármely szegletét minőségi tapétáink, vagy posztereink segítségével. Igazán egyedi megoldásokat tudunk megtervezni Önnek

 • Külső homlokzat tervezés

  3800 Ft

8 vélemény / értékelés 5.0

Kedves, udvarias, naprakész infók, remek tanácsadás!

János M.
János M. 5671 Békéscsaba Online

Burkolatok, bútorok, anyagok, kiegészítők éppen úgy, ahogy a valóságban. Valósághű élmény. Részletgazdag kidolgozás.

 • Külső homlokzat tervezés

  8500 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Generátor, önindító, ventilátor, ablaktörlő motorok magas szakmai szinten váló javítása! Korrekt ár, korrekt ügyfél kezelés!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendeld meg építészmérnök szolgáltatásunkat, és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek ajánlatai. Mindez INGYEN és kötelezettség nélkül!

Egy építészmérnök külső homlokzat tervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Külső homlokzat tervezés: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a külső homlokzat tervezés átlagára 3000 - 5700 Ft/fm. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló szakemberek figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok valós értékeléseket?

Békéscsabán a külső homlokzat tervezés szolgáltatáshoz már 22 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű specialistáról megtalálható már vélemény a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek építészmérnökt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 17 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést KÜLSŐ HOMLOKZAT TERVEZÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű feladatokhoz kereshetek építészmérnökt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált építészmérnökt hívnod ha erre van szükséged: külső homlokzat tervezés.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi építészmérnök segítségét?

Egy profi építészmérnök a külső homlokzat tervezés mellett nagyon sok mindenhez ért. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: építészmérnök?

Ha profi építészmérnök segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A külső homlokzat tervezés és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas