Konyhaszekrény felújítás Békéscsabán gyorsan és rugalmasan. Ne várjon tovább, kérjen árajánlatot most!

Bútorrestaurátormost könnyebb, mint valaha! Csak írd le, milyen igényeid vannak, és a helyi szakemberek azonnal kapcsolatba lépnek veled

Hogyan találj konyhaszekrényfelújító szakembert?

Ne hagyd abba a keresést, a Qjob-on találod a legjobb szakembereket! Hírdess feladatot és válogass a díjmentes árajánlatok közül! Válogathatsz Békéscsaba legjobb konyhaszekrény felújítói között! 23 szakemberünk áll rendelkezésedre, hogy valóra váltsd álmaid konyháját. Ha először keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezded, ossz meg velünk a felmerülő problémát, és a környező Békéscsabai szakembereink azonnal árajánlatukkal segítenek! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Válaszd ki a legjobbat a lista közül! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

4 konyhaszekrényfelújító most online

Gabor

Gabor

A környéken vagyok.

Janos

Janos

Ingyenes kiszállás.

Istvan

Istvan

Érdekel.

Mennyibe kerül a konyhaszekrény felújítás Békéscsabán?

19500 - 36600 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 8-től

A legjobb konyhaszekrényfelújítók Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező konyhaszekrényfelújítót!

Célom, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsak a már meglévő és a jövőbeni Ügyfeleim számára. SZABÓ JÓZSEF vagyok, egyéni vállalkozó. Keressen fel, szívesen segítek!

 • Konyhaszekrény felújítás

  2900 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Koszonom szepen szuper volt

Javítás, restaurálás, egyedi bútorkészítés reális áron. Kérjen ajánlatot még ma! 1957 Óta. Egyedi Bútorok. Antikvitás. Egyedi Igények Szerint. Házhozszállítás. Megbízhatóság.

 • Konyhaszekrény felújítás

  3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Kedves eladók

Látogasson el bemutatótermünkbe és szakértőink segítenek megtalálni a legjobb megoldást. Tömeggyártás helyett minőségi és igényes asztalostermékek készítése a célunk! Sok éves tapasztalat. Valósághű látványterv. Minőségi munkák.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2100 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Üzenet mindenkinek! 1 órás munkáért 20 000 forintot kértek. (nem 6000 forint.) Jobb lenne reálís árat kiírni! A szállítás szakszerű volt.

Gyula D.
Gyula D. 5671 Békéscsaba Online

Régi és antik tárgyak, teljes hagyaték készpénzes felvásárlása az ország egész területén. Ingyenes kiszállás és értékbecslés az ország egész területén. Hívjon bizalommal! Akár 2 órán belül. Országos kiszállás. Hívjon bizalommal.

 • Konyhaszekrény felújítás

  2400 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Kreatív és figyelmes tervezés, határidőre jó minőségben végzett gyártás. Köszönjük!

Varázslatos műhelyemben az elhanyagolt bútorok új életre kelnek. Hozd el hozzám!

 • Konyhaszekrény felújítás

  4200 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Idő előtt a kiindulási helyszínen voltak, gyorsan felpakoltak, majd nálam is az általam jelzett helyen tették le a bútorokat. Kedves, segítőkész volt a csapat, korrekt volt az ár is. Én szívesen ajánlom is őket, s persze én is szívesen szállíttatok ezzel a céggel máskor is. (2020. 02. 27. )

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj konyhaszekrényfelújító szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy bútorrestaurátor konyhaszekrény felújítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Konyhaszekrény felújítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a konyhaszekrény felújítás átlagos díja 17000 - 32000 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek hiteles véleményeket?

Békéscsabán a konyhaszekrény felújítás szolgáltatáshoz már 25 visszajelzést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorrestaurátort Békéscsabán?

Jelenleg 19 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KONYHASZEKRÉNY FELÚJÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy bútorrestaurátor?

Egy bútorrestaurátor a következő munkával bízható meg bátran: konyhaszekrény felújítás vagy bármi hasonló jellegű munkával.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kértheted egy profi bútorrestaurátor segítségét?

Egy jó bútorrestaurátor a konyhaszekrény felújítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül egyéb feladatokkal is megkereshetjük.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ide: konyhaszekrény felújítás?

A konyhaszekrény felújítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy bútorrestaurátort bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas