Alcatel kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 telefon szerelő közül! Korrekt alcatel kijelző javítás árak — 4700-8900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Janos

Janos

Еrdekel.

Balint

Balint

Sok tapasztalatom van

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az alcatel kijelző javítás Békéscsabán?

4700 - 8900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

István vagyok. Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.

Fő profilunk:, vezetékes telefon javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Alcatel kijelző javítás

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

minden nagyszerű, ez a legjobb telefon javítási vállalkozó

Gábor F.
Gábor F. 5671 Békéscsaba Online

A megoldások embere vagyok. Munkáim:, samsung akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

Amiket vállalok:, samsung akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, képernyő csere, telefon képernyő javítás

  • Alcatel kijelző javítás

    5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Másodszor veszem igénybe a szolgáltatásokat. Minden rendben. Mindig öröm az ő boltját használni.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Idén 12-ik éve lesz, hogy mobiltelefonok javításával , szervizelésével foglalkozunk. Kezdetben a piacon elérhető összes típusú készüléket javítottuk, de mára ahogy a piac is egyre kifinomultabb lett, mi is fokoz elkezdtünk specifikálódni. Fő területünk az Apple iPhone és a Samsung készülékek javítása volt, de a Huawei és Xiaoimi márkák elterjedésével párhuzamosan egyre gyakrabban kerestetek meg minket az előbb említett gyártók készülékeinek javításával, aminek hatására azonnal belevetettük magunkat a mélyvízbe és tanultuk meg ezekek a típusoknak is a professzionális szervizelését. Független márkaszervizként, ha nem is túl gyakran, de az említett készülékeken kívül találkozunk más gyártók telefonjaival is, amiket a megszokott szakértelemmel és precizitással „gyógyítunk meg”, akárcsak az iPhone, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonokat.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, telefon újratelepítés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Alcatel kijelző javítás

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Remek előadó, ajánlom őt! Manapság nem könnyű becsületes embereket találni az ilyen berendezések javítására. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő alcatel kijelző javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Alcatel kijelző javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán az alcatel kijelző javítás átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megszabhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - ezután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan találhatok igazi értékeléseket?

Békéscsabán a kavicsfelverődés javítás szolgáltatáshoz már 10 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok telefon szerelőt Békéscsabán?

Most 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KAVICSFELVERŐDÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetek telefon szerelőt?

Megéri egy Qjob-on regisztrált autóüvegest hívnod ha a következőre van szükséged: kavicsfelverődés javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó telefon szerelő?

Egy jó autóüveges pontos árajánlatot ad, elérhető és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok, szolgáltatások tartoznak ide: alcatel kijelző javítás?

A kavicsfelverődés javítás és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autóüvegest bátran megbízhatsz vele.

Olvas