Törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 5 telefon szerelő közül! Korrekt törött kijelző javítás árak: 3800-7200 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Marius

Marius

Еrdekel.

Géza

Géza

Sok tapasztalatom van

László

László

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a törött kijelző javítás Békéscsabán?

3800 - 7200 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tibor O.
Tibor O. 5600 Békéscsaba Online

Tisztelt megrendelők! Piacvezető garancián túli szervizként az elsők között voltunk, akik elkezdték szolgáltatásukat, és azóta is töretlenül fejlődünk.

Munkáim:, iphone 6s akkumulátor csere, telefon kamera lencse javítás, telefon kijelző csere, kijelző javítás, telefon szoftver javítás

  • Törött kijelző javítás

    4900 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Az ezermester szépen és hatékonyan végezte el a cserét. A megérkezéssel nem volt problémája, és a gép állapotát is megbeszélték.

Üdvözlöm! Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, betört telefon kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon kamera lencse javítás, törött kijelző javítás, iphone 8 akkumulátor csere

Amiket vállalok:, telefon kijelző karc javítás, telefon mikrofon javítás, telefon mikrofon javítás, iphone x akkumulátor csere, törött kijelző javítás

  • Törött kijelző javítás

    6800 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Használt, hogy az ipad a javítás nem az első alkalom (törött üveg, nem sok hajlított, lyukasztott sarkok;(((( Ő javított mindent, minden problémát megoldott!!! Nagy és hatékony munka, minden 100! Mester jött a maszk és a kesztyű, hogy nem tudom, de megemlíteni! 23-30-kor elvitték javításra, és 13 órakor az iPad már nálam volt! Nagyon boldog!!! Nagyon köszönöm!!!

Ferenc D.
Ferenc D. 5623 Békéscsaba Online

Üdvözlöm a profilomon. Szervizem kizárólag ANDROID-os, gyártótól független telefonokra, okostelefonok, tabletek, és egyéb híradástechnikai eszközök, GPS-ekre specializálódott szakszerű és teljeskörű szervizelésével, foglalkozik szegeden

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

  • Törött kijelző javítás

    4100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

Mint mindig, gyors, minőségi és rengeteg bónusz. Igor szolgáltatásait veszem igénybe.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő törött kijelző javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Törött kijelző javítás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a törött kijelző javítás átlagára 4600 - 8700 Ft/db. A feladat meghirdetésekor meghatározhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - ezután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy összeegyeztethetőek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Békéscsabán az autó fényezés javítás szolgáltatáshoz már 7 értékelést kaptunk és értékeltünk. Az összes kiemelkedő minősítésű specialistáról megtekinthető már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 5 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ FÉNYEZÉS JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy telefon szerelő?

Egy járműfényező a következő munkával kereshető meg: autó fényezés javítás vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kérhetjük egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy profi járműfényező az autó fényezés javítás mellett több mindent meg tud oldani. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: törött kijelző javítás?

Az Autó fényezés javítás és mindegyik részfeladata ide tartozhat. Egy járműfényezőt nyugodtan felkérhetsz egy ilyen feladat elvégzésére.

Olvas