Telefon törött kijelző javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 7 telefon szerelő közül! Korrekt telefon törött kijelző javítás árak — 5000-9500 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Oszd meg velünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán közelében dolgozó szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

Laszló

Laszló

Еrdekel.

Laszló

Laszló

Sok tapasztalatom van

Janos

Janos

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon törött kijelző javítás Békéscsabán?

5000 - 9500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Ádám F.
Ádám F. 5671 Békéscsaba Online

Kedves érdeklődő! Több hazai szerviz hozza hozzánk a bonyolultabb javításokat, amiket ők nem tudnak elvégezni ügyfeleiknek. Így nagy esélye van annak, hogy a te készüléked is nálunk javult meg.

Kiegészítő szolgáltatásaink:, telefon kamera lencse javítás, samsung akkumulátor csere, törött kijelző javítás, telefon usb csatlakozó javítás, üvegfólia telefonra felhelyezés

  • Telefon törött kijelző javítás

    6600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

iphone 11 rendszer visszaállítása, az ügyfél jelenlétében

A megoldások embere vagyok. iPhone, Samsung, Huawei és Xiaomi készülékek javítása, kijelzőcsere, olcsón, rövid határidővel, minőségi alkatrészekkel. Javítandó készülékedet akár futárral is beszállítjuk szervizünkbe.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, vezetékes csengő szerelés, telefon üvegcsere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon kijelző csere, samsung akkumulátor csere

  • Telefon törött kijelző javítás

    6800 Ft

6 vélemény / értékelés 4.6

Ki kellett cserélni a kijelzőt az iPhone 6 készülékemen. Az ár elfogadható, a képernyő minősége jó, a mikrofont és a hangszórót is megtisztította. Mindannyian ajánlják ezt az előadót.

Jenő S.
Jenő S. 5623 Békéscsaba Online
A javítások 85%-a szervizeinkben akár meg is várható. Ez köszönhető a kimagasló alkatrész készletünknek, és kollégáink teljesítményének.

Amiket vállalok:, telefon bekapcsoló gomb javítás, telefon képernyő javítás, telefon kijelző karc javítás, beázott iphone javítás, iphone 8 akkumulátor csere

  • Telefon törött kijelző javítás

    5800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Gyors és minőségi munka! Nem az első alkalom, hogy hozzá fordulunk👍🏼

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon törött kijelző javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon törött kijelző javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a telefon törött kijelző javítás átlagos ára 5900 - 11100 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a feladatot elvállaló specialisták figyelembe vehetnek - majd pedig megvitatásra kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések a munkadíjat tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan keressek igazi véleményeket?

Békéscsabán a seat szerviz szolgáltatáshoz már 10 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű specialistáról megtalálható már értékelés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 8 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést SEAT SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen jellegű munkákhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on megtalálható autószerelőt keresned akkor, ha a következőre van szükséged: seat szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a seat szerviz mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged rá: telefon szerelő?

Ha a legjobb autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A seat szerviz és a hasonló munkák legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas