Antik fényképezőgép javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Fényképezőgép Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj fényképezőgép szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 fényképezőgép szerelő közül! Korrekt antik fényképezőgép javítás árak — 4400-8300 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán környezetében elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 fényképezőgép szerelő most online

Zoltan

Zoltan

Еrdekel.

Balint

Balint

Sok tapasztalatom van

Balazs

Balazs

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az antik fényképezőgép javítás Békéscsabán?

4400 - 8300 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb fényképezőgép szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező fényképezőgép szerelőt!

Cégünk 1993-ban alakult családi vállalkozás formájában. Fő profilunk új és használt fotócikkek értékesítése, bizományos adás-vétele, szemüveg készítés és javítás, melyet saját műhelyünkben végzünk. Munkatársaink tapasztalt szakemberek, végzett látszerészek, akik üzleteinkben készséggel állnak az Önök rendelkezésére, mostantól az interneten keresztül is.

  • Antik fényképezőgép javítás

    6800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Nagyon gyorsan megjavította az objektívemet, köszönöm szépen! És külön köszönet neki, hogy még aznap visszahozta az objektívet, mivel ő maga nem tudott eljönni a helyszínre.

Zsolt M.
Zsolt M. 5671 Békéscsaba Online

Cégünk 1996. óta foglalkozik fényképezőgépek és egyéb fotótechnikai eszközök, diavetítők javításával Cégünk fotó tartozékok értékesítésével is foglalkozik.

  • Antik fényképezőgép javítás

    3300 Ft

8 vélemény / értékelés 4.9

A lehető legrövidebb idő alatt jól csinálta! Pontosan tudja, mit csinál. Az első technikus, akire félelem nélkül rábíztam a felszerelésemet! Most ő az egyetlen, akihez szükség esetén fordulni lehet.

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj fényképezőgép szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy fényképezőgép szerelő antik fényképezőgép javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Antik fényképezőgép javítás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán az antik fényképezőgép javítás átlagára 5000 - 9300 Ft/db. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Fényképezőgép Szerelők - mi alapján válasszunk Békéscsabán?

Fedezd fel a neked szimpatikus profilokat, és olvasd el a korábbi megrendelők értékeléseit - ezek segíthetnek eldönteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a jelentkező szakemberekkel megbeszélheted azt követően, hogy jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok fényképezőgép szerelőt Békéscsabán?

Jelenleg 5 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést RENAULT SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz hívhatok fényképezőgép szerelőt?

Megéri egy Qjob-on megtalálható autószerelőt hívnod akkor, ha erre van szükséged: renault szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy jó fényképezőgép szerelő?

Egy megbízható autószerelő pontos árajánlatot tesz általában, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. Mielőtt választasz a szakemberek között, nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez jelentősen segít a választásban.

Olvas

Gyakori kérdés

Melyik szolgáltatások tartoznak ehhez: antik fényképezőgép javítás?

A renault szerviz és mindegyik részfeladata bele eshet ebbe a kategóriába. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz egy ilyen jellegű feladat elvégzésével.

Olvas