Lemezjátszó javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Lemezlejátszó Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj lemezlejátszó szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 5 lemezlejátszó szerelő közül! Korrekt lemezjátszó javítás árak: 5600-10500 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és nem tudod, hogyan hogyan kezdj bele? Mondd el nekünk a felmerülő feladatot és a Békéscsabán közelében dolgozó szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy minél előbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

1 lemezlejátszó szerelő most online

György

György

Еrdekel.

Sándor

Sándor

Sok tapasztalatom van

István

István

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a lemezjátszó javítás Békéscsabán?

5600 - 10500 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb lemezlejátszó szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező lemezlejátszó szerelőt!

Elromlott a televíziója és kezdődik a kedvenc műsora? Nincs kép a monitoron, pedig halaszthatatlan dolga lenne a számítógépen? Hívjon minket!

  • Lemezjátszó javítás

    3600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Minden tökéletes! a technikus gyorsan és hatékonyan végezte el! Bónusz ismét és a távirányító podremontiroval) Köszönöm szépen!

Többen kérdezték, hogy betört kijelzőt lehet-e javítani, illetve mennyibe kerülne a javítás. A betört kijelző nem javítható!!! A kijelző cseréje többe kerülne, mintha venne egy új készüléket, tehát nem gazdaságos, ezért nem rendelünk. Természetesen, ha szerez egy másik készüléket, működő kijelzővel, akkor vállaljuk a cserét egyik készülékből a másikba.

  • Lemezjátszó javítás

    4600 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Minden tökéletesen ment. Több mint 2 órába telt, amíg a TV-t kiválogattam, de már kész, és tökéletesen működik.

Rádiók, magnók, lemezjátszók, CD lejátszók, erősítők, aktív hangfalak, Music-centerek és Hi-Fi tornyok javítását a szervizünkben vállaljuk. Kisebb munkákat is vállalunk, mint pl.: jack dugók cseréje, leszakadt vezetékek visszaforrasztása, stb. Ne dobja ki, a meghibásodott készülékét! Kérjen árajánlatot, mert legtöbbször megéri a javítás! Sokat spórolhat, ha olcsón megjavítjuk Önnek, mert nem kell újat vennie.

  • Lemezjátszó javítás

    4600 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

A technikus udvarias, gyors, mindent világosan elmagyarázott, és beleegyezett a munka elvégzésébe. 👍

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj lemezlejátszó szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy lemezlejátszó szerelő lemezjátszó javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Lemezjátszó javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a lemezjátszó javítás átlagos díja 4600 - 8700 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek figyelembe vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Lemezlejátszó Szerelők - mi alapján választhatunk Békéscsabán?

Találd meg a neked tetsző profilokat, és olvasd el a korábbi megbízók visszajelzéseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságai alapján egy szakember megfelel-e az elképzeléseidnek. A feladat részleteit a válaszadó szakemberekkel is egyeztetheted miután jelentkeztek a feladat elvégzésére.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok lemezlejátszó szerelőt Békéscsabán?

Most 6 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést LEMEZJÁTSZÓ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy lemezlejátszó szerelő?

Egy lemezlejátszó szerelő a következő feladattal bízható meg bátran: lemezjátszó javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy profi lemezlejátszó szerelő?

Egy jó lemezlejátszó szerelő pontos árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt nézz rá a Qjob-értékeléseire, ez nagy mértékben segít meghozni a megfelelő döntést.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen szolgáltatások tartoznak ide: lemezjátszó javítás?

A lemezjátszó javítás és összes részfeladata ide sorolható. Egy lemezlejátszó szerelőt nyugodtan megbízhatsz egy ilyen feladat elvégzésével.

Olvas