Telefon kijelző karc javítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legmegbízhatóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 6 telefon szerelő közül! Korrekt telefon kijelző karc javítás árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan kezdd el? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán környezetében található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mielőbb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

1 telefon szerelő most online

Sándor

Sándor

Еrdekel.

Zoltán

Zoltán

Sok tapasztalatom van

Tamás

Tamás

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon kijelző karc javítás Békéscsabán?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

Tisztelt Érdeklődő! Ha a javítás után később bármi problémát észlelsz készülékeden, nyugodtan hozd vissza hozzánk, mi nem futunk el, biztos találunk rá megoldást.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, kijelző javítás, kijelző javítás, telefon törött kijelző javítás, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

  • Telefon kijelző karc javítás

    4200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Az akkumulátor és a hangszóró cseréje az iphone 6s készülékben

Attila K.
Attila K. 5600 Békéscsaba Online

A megoldások embere vagyok. Amiket vállalok:, mobiltelefon javítás, telefon lcd kijelző javítás, telefon szoftver javítás, samsung akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere

Fő profilunk:, iphone 8 plus akkumulátor csere, vezetékes csengő szerelés, iphone 5s akkumulátor csere, samsung kijelző csere, telefon érintőképernyő javítás

  • Telefon kijelző karc javítás

    6200 Ft

10 vélemény / értékelés 4.9

Minden magas színvonalon történt! Igazi profi a munkájában. Mindenkinek ajánlom őt!

Tisztelt megrendelők! iPhone után gyártott akkumulátor csere ár: iPhone 4, 4s, 5, 5s telefon akku csere ára: 5500 Ft, - iPhone 6, 6s telefon akku csere ára: 10.000 Ft, - iPhone 7, 7 plus telefon akku csere ára: 7500 Ft

Fő profilunk:, telefon üvegcsere, telefon töltő javítás, iphone 8 plus akkumulátor csere, telefon kijelző javítás, telefon adatmentés

  • Telefon kijelző karc javítás

    6300 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Harmadszor segít a telefonokkal, ékszerészi munka, a telefon borítója a sarokban megrepedt egy esés után, kicserélte az akkumulátort és visszaragasztotta a borítót úgy, ahogy volt, anélkül, hogy a szilánkoktól pont az a sarok veszett volna el :) Mindennel elégedett, biztosan hozzá fogok menni javíttatni, barátok és barátnők is hozzá! És az anyám és a nagymamám is!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon kijelző karc javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon kijelző karc javítás: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a telefon kijelző karc javítás átlagára 5500 - 10400 Ft/db. A feladat meghirdetésekor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező szakemberek számításba vehetnek - miután pedig megvitatásra kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találok valódi értékeléseket?

Békéscsabán az autó klímacső javítás szolgáltatáshoz már 8 értékelést kaptunk és értékeltünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már visszajelzés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek telefon szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 6 szakember áll készen a Qjob-on arra, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést AUTÓ KLÍMACSŐ JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy telefon szerelő?

Egy autószerelő a következő munkával kereshető meg: autó klímacső javítás vagy bármilyen ehhez hasonló feladattal.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz kértheted egy profi telefon szerelő segítségét?

Egy megbízható autószerelő az autó klímacső javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül bátran kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatok tartoznak ide: telefon kijelző karc javítás?

Az Autó klímacső javítás és mindegyik részfeladata ide sorolható. Egy autószerelőt bátran megbízhatsz vele.

Olvas