Telefon üveg karc javítás: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Telefon Szerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj telefon szerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass az ingyenes árajánlatokból! Válassz 9 telefon szerelő közül! Korrekt telefon üveg karc javítás árak — 6300-11900 Ft/db. érelje fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Oszd meg velünk a megoldandó problémát és a Békéscsabán közelében elérhető szakembereink máris felkeresnek árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló értékeléseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYEN!

1 telefon szerelő most online

Peter

Peter

Еrdekel.

József

József

Sok tapasztalatom van

Andras

Andras

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a telefon üveg karc javítás Békéscsabán?

6300 - 11900 Ft/db

Átlagos árak 2023. február 7.-től

A legjobb telefon szerelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező telefon szerelőt!

István vagyok. Munkánkra a feltétel nélküli precizitás a jellemző. Kollégáink elhivatottak a szakmájuk iránt, emiatt is minden tudásukat beleadják a javításokba.

Fő profilunk:, vezetékes telefon javítás, iphone 5s akkumulátor csere, telefon üveg karc javítás, törött kijelző telefon adatmentés, iphone 8 plus akkumulátor csere

  • Telefon üveg karc javítás

    3200 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

minden nagyszerű, ez a legjobb telefon javítási vállalkozó

Gábor F.
Gábor F. 5671 Békéscsaba Online

A megoldások embere vagyok. Munkáim:, samsung akkumulátor csere, iphone se akkumulátor csere, samsung akkumulátor csere, telefon akkumulátor csere, telefon törött kijelző javítás

Amiket vállalok:, samsung akkumulátor csere, iphone 8 akkumulátor csere, telefon töltő javítás, képernyő csere, telefon képernyő javítás

  • Telefon üveg karc javítás

    5500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Másodszor veszem igénybe a szolgáltatásokat. Minden rendben. Mindig öröm az ő boltját használni.

Tisztelt leendő Ügyfeleim! Idén 12-ik éve lesz, hogy mobiltelefonok javításával , szervizelésével foglalkozunk. Kezdetben a piacon elérhető összes típusú készüléket javítottuk, de mára ahogy a piac is egyre kifinomultabb lett, mi is fokoz elkezdtünk specifikálódni. Fő területünk az Apple iPhone és a Samsung készülékek javítása volt, de a Huawei és Xiaoimi márkák elterjedésével párhuzamosan egyre gyakrabban kerestetek meg minket az előbb említett gyártók készülékeinek javításával, aminek hatására azonnal belevetettük magunkat a mélyvízbe és tanultuk meg ezekek a típusoknak is a professzionális szervizelését. Független márkaszervizként, ha nem is túl gyakran, de az említett készülékeken kívül találkozunk más gyártók telefonjaival is, amiket a megszokott szakértelemmel és precizitással „gyógyítunk meg”, akárcsak az iPhone, Samsung, Huawei vagy Xiaomi telefonokat.

Új szolgáltatásokkal bővült az eddigi lista:, törött telefon kijelző javítás, telefon kijelző csere, telefon pixelhiba javítás, telefon újratelepítés, iphone 5s akkumulátor csere

  • Telefon üveg karc javítás

    6200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Remek előadó, ajánlom őt! Manapság nem könnyű becsületes embereket találni az ilyen berendezések javítására. Köszönöm!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj telefon szerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy telefon szerelő telefon üveg karc javítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Telefon üveg karc javítás: mennyibe kerül Békéscsabán?

Békéscsabán a telefon üveg karc javítás átlagos ára 5600 - 10500 Ft/db. A feladat megosztásakor megszabhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló szakemberek számításba vehetnek - ezt követően megvitatásra kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések a díjazást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol találhatok igazi értékeléseket?

Békéscsabán a porsche szerviz szolgáltatáshoz már 9 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Mindegyik magas minősítésű szakemberről elérhető már vélemény a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találhatok telefon szerelőt Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 7 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést PORSCHE SZERVIZ szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen feladatokhoz kereshetünk telefon szerelőt?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt keresned ha a következőre van szükséged: porsche szerviz.

Olvas

Gyakori kérdés

Hogyan dolgozik egy telefon szerelő?

Egy megbízható autószerelő részletes árajánlatot ad, kész egyeztetni a feladattal kapcsolatban és a feladattal időben végez. A szakember kiválasztása előtt ellenőrizd Qjob-értékeléseit, ez megkönnyítheti a megfelelő döntés meghozatalát.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, hogyha telefon szerelőt hívsz?

Azt követően, hogy egyeztetitek a munka részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! Miután a szakember végzett a feladattal jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas