Megbízás egy napra munkakeresőknek Békéscsabán

Ui ux

Mobil app tervezés, kb 15-20 oldal, küldök inspirációt és kézzel rajzolt tervet

Olasz Kozmetikai márka webdisegn tervezése.Kepanyagok,iconok

Olasz Kozmetikai márka weboldal tervezése.Kepanyagok,iconok

Life is Like applikáció fejlesztés

Jó napot kívánok! A social media területén jártas mobil applikáció készítő szakembert keresek hosszú távra, folyamatos fejlesztéssel. Alapkoncepció: Life is Like (LIL) Számos szavazásos, lájkgyűjtős, videó nézős, bekövetős verseny létezik, hazánkban és szerte a világban, ennek katalizátoraként szeretnék készíttetni egy olyan mobil applikációt, ahol a beregisztrált személyek, mint a Life is Like egymást segítő csoport tagjai összefogva hatékonyabb eredményt érnek el. A regisztrálást követően crediteket gyűjthet a tag, azzal, hogy a többi regisztrált tag által feltöltött link felugrik és ott végrehajtja a lájkolást, bekövetést stb., a megszerzett creditjeit pedig úgy tudja felhasználni, hogy az általa feltöltött link pedig másoknál ugrik fel., és azt lájkolják. Ennél a végeredmény sokkal cizelláltabb lenne, ez most csak az alapötlet, amire várom a reakciót. A lényeg, hogy egy igazságos rendszert szeretnék létrehozni, ahol a tagok részére a befektetett energiával egyenértékű ellenszolgáltatás párosul. Ezt szeretném tovább finomítani, most a teljes verziót nem kívánok elárulni, mert az már az üzleti titok kategóriába tartozik és akkor fogom részletesen kifejteni, ha sikerül megállapodnunk a termék fejlesztésében. Várom szíves visszajelzésüket, hogy a projekt megvalósításban részt kívánnak-e venni. Pozitív válasz esetén a következő lépés a részletek megbeszélése és az Önök árajánlatának megtétele. Üdvözlettel: Bánki Károly ** ***-****

Egy társkereső alkalmazás design-tervezése

Egy egyszerű, új társkereső alkalmazást szeretnék megterveztetni rövid határidővel. A fejlesztőim már elkezdték az alkalmazás fejlesztését.

Webáruház új designjának a megtervezése, eseti webdesign feladatok (online kalkulátorok, aloldalak tervezése)

A fenti feladatra keresünk tapasztalattal, és referenciával rendelkező webdesignert. Kérem a jelentkezéshez referencia csatolását, valamint óradíj feltüntetését, illetve néhány tipikus feladat elvégzésének az átlag díjának a feltüntetését. Referencia, illetve óradíj feltüntetése nélkül nem tudjuk értelmezni a jelentkezéseket.

Elementor - Wordpress oldal beállítás

Tisztelt Cím! Egy induló projekthez készült wp alapon, elementor programmal egy 1 oldalból álló, egyszerű sablonnal. A weboldalnak szimplán egy "landing oldal" szerepe van. Egy márkanév van megjelenítve, két darab kép - melyekre külön kattintva 1-1 webshopba lép az érdeklődő. Egy alul feltüntetett email cím, ezen kívül semmi más. Az alap tehát megvan. Beállítási feladat: A fenti oldalon annyit szeretnék elérni, hogy minden a "helyén legyen", reszponzívan a szövegek - betűtípust tudok mondani- a képek alatt , a képhez illő facebook és egy instagram ikon beszúrása, melyek majd a média felületekre átirányítanak. Továbbá, ha a két képre ráhúzza valaki a kurzort, abban az esetben például "kinagyítódjon" a kép mielőtt átlép a webshopba. Fontos lenne még, hogy a mobil/taet nézetek is megfelelőek legyenek. Cookie elfogadást az oldalon, és az alap biztonsági pluginokat kellene még beállítani. (Később esetleg Google és Facebook pluginok.) Erre a beállításra kérnék ajánlatot. Üdv: B.Attila

Tervezze meg a mobil alkalmazást

Egyszerű egymenüs alkalmazást szeretnék telefonra amit lehet publikálni a play áruházban illetve az app Storeban

Mobil UI designer keresek

Sziasztok! Egy Mobil UI designert keresünk egy elektromos autós töltőket összegző útvonaltervező alkalmazás desingn-jának megtervezéséhez. Ha érdekel a projekt kérlek vedd fel velem a kapcsolatot.

Weboldal webshop elkészítse

Online fotó kurzust készítettem és ennek kellene weboldal ahol el lehet adni

Szeretnél elsőként értesülni az új munkalehetőségekről?

Keress 31.000 – 41.500 Ft-ot a Qjob-on a feladat elvégzésével

Hogyan működnek nálunk a dolgok?
  • Hozz létre ingyenes fiókot vállalkozásod bemutatására
  • Kapj értesítést rögtön, amint elérhetővé válik egy megfelelő munka
  • Küldj ajánlatot az ügyféllel való kapcsolatfelvételhez

Kérdésed van?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06
Mi az átlagos órabér junior grafikus állás esetén Békéscsabán?
Mennyi a munkadíj: junior grafikus állás? A legtöbb szakember junior grafikus állás esetén Békéscsabán feladatonként eltérő árajánlatot ad. Az órabért általában 3200-5500 Ft-ban határozzák meg, míg egy teljes nap ára átlagosan 20000-44000 Ft. Az árajánlatok az elmúlt 3 hónapban 13%-kal nőttek.
Ki hirdet ilyen feladatot: junior grafikus állás?
Kapok értesítéseket az új feladatokról?
A regisztráció után azonnal találkozhatok az ügyfelekkel?
Hogyan versenyezhet egy kezdő szakember egy tapasztalttal?

Hívj minket, ha ez könnyebb - mi itt vagyunk, hogy segítsünk

06 (70) 212-42-06