Adótervezés: erre van szükséged Békéscsabán és környékén?

Adótanácsadót találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj adótanácsadó szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 16 adótanácsadó közül! Korrekt adótervezés árak: 21800-40800 Ft/hó. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és még nem tudod, hogyan fogj hozzá? Mondd el nekünk a megoldandó feladatot és a Békéscsabán környékén található szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt KÖLTSÉGMENTESEN!

2 adótanácsadó most online

Zsoltné A.

Zsoltné A.

Kedvezményt adok

Petra M.

Petra M.

Tapasztalt vagyok

Kitti V.

Kitti V.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül az adótervezés Békéscsabán?

21800 - 40800 Ft/hó

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb adótanácsadóok Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező adótanácsadót!

Jelenleg az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk: teljes körű-számviteli szolgáltatás (online is !) egyéni vállalkozók társasvállalkozók (zrt., kft., bt...) alapítványok társasházak egyéb nonprofit szervezetek részére hatóságok előtti képviselet bér és tb ügyintézés cégalapítás előtti adótanácsadás cégek alapítása / átalakulása cégek végelszámolása szabályzatok készítése KSH adatszolgáltatás pénzügyi tanácsadás adótanácsadás ügyviteli tanácsadás SZJA bevallások elkészítése gazdasági elemzés Célunk, hogy partnereink érezzék, az ő problémáik a miénk is és a megoldást is együtt szeretnénk megtalálni. Véleményünk szerint ehhez a következők szükségesek: Szakmai felkészültség Precíz, pontos és következetes munkavégzés Technikai háttér Ügyfélorientált gondolkodásmód Családias légkör Folyamatos és személyes kapcsolattartás SZOLGÁLTATÁSOK: - ONLINE könyvelés - Hagyományos könyvelés (teljeskörű)

 • Adótervezés

  5000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.7

Alapos , gyors , segítőkész csapat! Elégedettek vagyunk! Köszönjük hogy eggyüt dolgozhatunk!

Balázs
2 éve

Könyvelő irodánk, több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik. Mérlegképes végzettséggel, adótanácsadói háttérrel. Mind társas, mind egyéni vállalkozások teljes körű könyvelését vállaljuk. Partnereinkkel többéves szakmai kapcsolat áll fenn. Fontos számunkra ügyfeleink megelégedettsége, a személyes jó kapcsolat kialakítása. SZOLGÁLTATÁSOK: - számviteli szolgáltatás - bérszámfejtés - adótanácsadás - tb-ügyintézés

 • Adótervezés

  7200 Ft

2 vélemény / értékelés 4.5

Jó adótanácsokat kaptam és kapok tőlük, csak ajánlani tudom az irodát mindenkinek!!!!!

Lajos
2 éve

Cégünk legfőbb célja hogy egyesítse a 2005. év óta megélt tapasztalatot, szaktudást és az innovatív megoldásokat mind a könyvelési és mind a bérszámfejtési szolgáltatások területén. Cégünk, a Minősített Könyvelők Egyesületének tagjaként elkötelezett a minőségi szolgáltatás és a naprakész tudás mellett. Ügyfélközpontú hozzáállásunk segíti a céljaink megvalósítását. Legyen szó tanácsadásról, cégalapításról, könyvelésről vagy bérszámfejtésről. A dinamikusan változó üzleti világban rugalmasan kezeljük az egyedi megoldásokat igénylő ügyfelek kívánságait. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés Adótanácsadás Bérszámfejtés Cégalapítás

 • Adótervezés

  5800 Ft

7 vélemény / értékelés 4.7

Több éve mindent is a tündérek lelkes csapata intéz nekem. Soha nem volt megoldatlan gondom. Nagyon örülök, hogy ennyire pontos, precíz, és katonásan pedáns csapatra találtam.

Tímea
2 éve

13 éve dolgozom könyvelőként, vállalkozásomat 2019-ben indítottam, de már előtte is foglalkoztam egyéni vállalkozók könyvelésével. Mérlegképes könyvelő, IFRS mérlegképes könyvelő és számviteli szakügyintéző szakképesítésekkel rendelkezem. Regisztrációs szakterület: IFRS vállalkozási Várom azokat a vállalkozókat, akik igénybe vennék a szolgáltatásaimat, igény esetén távkönyvelést is vállalok. Tel.: +36/30-9867-132 SZOLGÁLTATÁSOK: Egyéni vállalkozók teljes körű könyvelési, adózási és egyes munkaügyi feladatainak ellátása.

 • Adótervezés

  7100 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Skoperda Zsolt és az SK State-Ment Kft. maximálisan jól, nagyon lelkiismeretesen dolgozik. Nagy a hozzáértés, a tapasztalat, a pontosság, a vonatkozó jogszabályok ismerete. Mindig tartják a határidőket, és az ügyfél figyelmét is időben felhívják a teljesítendő kötelezettségekre. Mindenkinek meleg szívvel ajánlom!

Timea
2 éve

2008-tól mint egyéni vállalkozó is dolgozom. Mérlegképes könyvelő és közgazdász valamint adótanácsadó vagyok. SZOLGÁLTATÁSOK: Teljes körű könyvviteli szolgáltatás, adótanácsadás, beszámoló, szabályzatok készítése, Bérszámfejtés, bevallások készítése. Igény esetén gazdasági elemzés, kontrolling. Pályázatírás, pályázati monitoring.

 • Adótervezés

  7700 Ft

3 vélemény / értékelés 5.0

A borzasztóan kötött izmaim sem okoztak problémát, szuper felfrissülést kaptam, mindenkinek csak ajánlani tudom. :)

Rezső
2 éve

Másodállásos egyéni vállalkozóként végzem tevékenységemet 1 fő alkalmazottal és 2 alvállalkozó bevonásával. Képzettségem: IFRS regisztrált mérlegképes könyvelő (vállalkozói szakterület) és adótanácsadó Minden típusú vállalkozási és adózási formának végzek teljes körű könyvelési, adótanácsadói és bérszámfejtési szolgáltatást. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelés,bérszámfejtés, adótanácsadás, cégalapítás, Hatóságok előtti képviselet Távkönyvelés. Digitális/ online kapcsolattartásra, könyvelési anyag feldolgozásra is van lehetőség.

 • Adótervezés

  6500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Óriási megkönnyebbülést jelentett, hogy megtaláltuk a Whispering Tree csapatát, akikre nyugodtan támaszkodhattunk a viszonylag bonyolult könyvelési problémánk megoldásában. Profi és maximálisan felkészült csapat, akikkel kizárólag online tartottuk a kapcsolatot. Nagyon elégedettek vagyunk nemcsak a szakmai munkájukkal, hanem a hozzáállásukkal is, mert nagyon elkötelezetten képviselték a cég érdekeit. Teljes bizalommal ajánljuk őket!

Zoltán
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj adótanácsadó szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy adótanácsadó adótervezés közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Szekrény készítés: mennyi a munkadíj Békéscsabán?

Békéscsabán a szekrény készítés átlagos ára 46500 - 87200 Ft/db. A feladat létrehozásakor megadhatod a költségkereted, amit a jelentkező specialisták figyelembe vehetnek - miután pedig egyeztethetésre kerülhet, hogy egyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Asztalosok - hogyan választhatunk Békéscsabán?

Nézd meg a neked megfelelő profilokat, és olvasd el a korábbi ügyfelek értékeléseit - ezek segítenek megérteni hogy a szakmai és személyes tulajdonságok alapján egy specialista megfelel-e az elképzeléseidnek. A részleteket a válaszadó szakemberekkel is megbeszélheted miután ajánlatot adtak.

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan találok asztalost Békéscsabán?

Most 17 szakember várja a Qjob-on azt, hogy segíthessen! Csak hagyj egy felkérést SZEKRÉNY KÉSZÍTÉS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mivel foglalkozik egy asztalos?

Egy asztalos ezzel a munkával bízható meg: szekrény készítés vagy bármi hasonlóval.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kértheted egy profi asztalos segítségét?

Egy profi asztalos a szekrény készítés mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakterületén belül kereshetjük egyéb feladatokkal is.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíts, hogyha asztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A munka befejeztével jelezzétek Qjob-on a munka befejeztét és hagyjatok értékelést egymásról!

Olvas