Cégalapítás szolgáltatásra van szükséged Békéscsabán és környékén?

Könyvelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj könyvelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legjobb a Qjob-on találod! Hirdesd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 17 könyvelő közül! Korrekt cégalapítás árak: 26600-50000 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Békéscsabán! Először keresel specialistát a Qjob-on és egyelőre nem tudod, hogyan fogj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Békéscsabán környékén dolgozó szakembereink pillanatok alatt megtalálnak árajánlataikkal, hogy mihamarabb megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

3 könyvelő most online

Luca U.

Luca U.

Kedvezményt adok

Dóra K.

Dóra K.

Tapasztalt vagyok

Krisztina H.

Krisztina H.

Érdekel a munka

Mennyibe kerül a cégalapítás Békéscsabán?

26600 - 50000 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 13-től

A legjobb könyvelők Békéscsabán!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező könyvelőt!

Ágóné Fehér Adrienn vagyok, kettő kislány édesanyja. A férjemmel 8 éve alapítottunk egy Kft.-t, amely sikeresen fejlődik. 2004-ben fejeztem be tanulmányaimat a Budapesti Gazdasági Főiskola PSZF karán közgazdászként.

 • Cégalapítás

  6400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.5

Évek óta könyveli a cégünket, nagyon meg vagyunk elégedve a munkájával és a hozzáállásával.

Rózsa
2 éve

Nagy Attilának hívnak, az Akatív-A Könyvelőirodát vezetem. Gazdálkodási szakon végzett közgazdász, regisztrált mérlegképes könyvelő és adótanácsadó vagyok. A hét munkanapjain rugalmasan az ügyfeleim rendelkezésére állok. Ön előtt is nyitva áll a barátságos hangulatú irodám, ahol nyugodt körülmények között beszélhetjük át a tevékenységével-gazdálkodásával kapcsolatos kérdéseket, akár még vállalkozásának indítása-alakulása előtt áll és érdekli, hogy a különböző vállalkozási és adózási módok közül melyik lehetne Önnek a legmegfelelőbb, akár már működő vállalkozást irányít és könyvelőváltás előtt áll. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvelési, bérügyviteli, továbbá az előbbi két tevékenységhez kapcsolódó adminisztrációs és ügyviteli tanácsadói tevékenységet végzek a debreceni könyvelőirodámban.

 • Cégalapítás

  7600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Pontosak, megbízhatók, figyelmüket nem kerüli el semmi. Ha nem értek valamit, segítőkészen, érthetően elmagyarázzák. Bármikor fordulhatok hozzájuk, telefonon vagy személyesen. Mindig mindenről időben tájékoztatnak. Áraik korrektek, és megfizethetőek.

László
2 éve

Társaságunk 1998 évben alakult, de főkönyvelői főállásom mellett, már 1988 óta folyamatosan végzem egyéni vállalkozások, bt. , kft., rt. Egyesület, Alapítvány, mezőgazdasági őstermelő könyvelését. Pénzügyi és Számviteli Főiskolát végeztem, regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok. Nyugdíjba vonulásomig dolgoztam ÁFÉSZ-nél , Ipari Szövetkezetnél, Ipari Vállalatnál, Mezőgazdasági Zrt.-nél főkönyvelői munkakörben. Megbízási szerződés alapján végzem a számviteli szolgáltatási tevékenységet egy fő mérlegképes könyvelő és egy fő Bér- és TB ügyintézővel közösen. Ügyfeleim egyedi igényei szerint kerülnek a számviteli szolgáltatásba tartozó feladatok meghatározásra. Szakmai felelősségbiztosítással rendelkezem. SZOLGÁLTATÁSOK: könyvelés bérszámfejtés adóhatósági képviselet

 • Cégalapítás

  7400 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Semmit nem kaptam a pénzemért. Kérdésekre választ nem kaptam, emailre nem reagáltak. Sajnos most jövök rá, hogy egy egyszerű könyvelésben is mennyi hiba van amit eddig rájuk bíztam.

Gabriella
2 éve

Könyvelőirodám 2 fővel működik Hatvan mellett, Zagyvaszántó településen. Munkámat 2006 óta , szakmai felelősségbiztosítással, mérlegképes regisztrációval, felelősségvállalással, NAV, egyéb hatóság előtti képviselettel végzem. Teljes körűen vállalom a könyvelési, bérszámfejtési feladatokat is, forintban és devizában egyaránt. Több cég esetében végzek távkönyvelést évek óta, ami a mai technika mellett tökéletesen működik.

 • Cégalapítás

  6000 Ft

7 vélemény / értékelés 4.9

Sok éve intézik minden könyveléssel kapcsolatos ügyeinket a családban. Nagyon elégedett és hálás vagyok a professzionális és ügyfélköpontú tanácsadásukért.

Eva
2 éve

Kezdő vállalkozásoknak gazdasági, jogi ügyintézés, működő vállalkozásoknak könyvelés, bérszámfejtés, jövedelmezőségi megoldások, adatvédelem, teljes körű diszkréció, hatóságok előtti képviselet. SZOLGÁLTATÁSOK: Könyvvezetés egyéni és társas vállalkozások részére, bérszámfejtés

 • Cégalapítás

  6500 Ft

10 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló szolgáltatás, köszönöm szépen!

15 éves szakmai gyakorlattal vállalom egyéni és társas vállalkozások teljes körű könyvelését, bérszámfejtését, adóhatóság előtti képviseletét. Egyszerűsített foglalkoztatottak napi adminisztrációját is vállalom (bejelentés, szerződés írás). Törekszem az egyedi igények lehető legteljesebb kiszolgálására és az ügyfelekkel történő személyes kapcsolattartásra. Egyéb adminisztrációs feladatokban is segítséget nyújtok (nyilvántartások, adatbázisok vezetése, számlázás) igény szerint. Pályázatok megírása, támogatásokhoz szükséges adminisztrációk elkészítésében is segítségükre tudok lenni.

 • Cégalapítás

  7000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.9

Profi, segítőkész csapat! Csak ajánlani tudom!

Szandra
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi ?

Rendelj könyvelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy könyvelő cégalapítás közben Békéscsabán

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Bútor javítás: milyen árak vannak Békéscsabán?

Békéscsabán a bútor javítás átlagos díja 20300 - 38100 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor megadhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a jelentkező specialisták számításba vehetnek - ezt követően megbeszélésre kerülhet, hogy megfelelnek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek megbízható véleményeket?

Békéscsabán a bútor javítás szolgáltatáshoz már 23 értékelést kaptunk és értékeltünk. Minden magas minősítésű szakemberről megtalálható már visszajelzés a portálunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek bútorasztalost Békéscsabán?

Ebben a pillanatban 18 specialista várja a Qjob-on azt, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést BÚTOR JAVÍTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen munkákhoz hívhatok bútorasztalost?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált bútorasztalost keresned ha erre van szükséged: bútor javítás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mikben kértheted egy profi bútorasztalos segítségét?

Egy profi bútorasztalos a bútor javítás mellett több egyéb feladattal is meg tud birkózni. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Mire számíthatsz, ha bútorasztalost hívsz?

Miután megbeszélitek a feladat részleteit és megegyeztek az árban, beszéljétek meg a határidőket is! A feladat elvégzését követően állítsátok át Qjob-on a feladat státuszát elvégzettre és értékeljétek egymást!

Olvas