Article Image

Mennyibe kerülnek az alumínium bejárati ajtók?

Alumínium bejárati ajtók a legjobb áron, melyek az ön költségvetésének megfelelnek. Ismerje meg az árakat itt!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Tartalomjegyzék  

Miért válasszunk alumínium bejárati ajtót?

Amikor bejárati ajtót választunk, rengeteg lehetőségünk adódik. De miért válasszuk az alumíniumot? Mert számos előnyt kínálnak, melyeket részletezni is fogunk.

Az alumínium ajtók előnyei

Nem csak modern és stílusos megjelenést kínálnak, de funkcionális előnyeik is számosak. Gondoljunk csak a tartósságra, a karbantartás egyszerűségére vagy a biztonságra. Az ajtók széleskörű választéka a belépő szintű 250.000 Ft-os ajtóktól egészen az 1.500.000 Ft-ot meghaladó prémium termékekig terjed.

Tartósság és időjárásállóság

Ezek a nyílászárók kiemelkedően tartósak. Az alumínium erős, de könnyű anyag, amely ellenáll a rozsdásodásnak és az időjárás viszontagságainak. 

Karbantartás és tisztítás

Egy egyszerű mosószeres vízzel és puha ronggyal pillanatok alatt ragyogni fog újra a bejárat. Nincs szükség különösebb karbantartásra, mint a fa ajtóknál. 

Biztonság és robusztusság

Kiemelkedő biztonságot nyújtanak. Az alumínium, a megfelelő szerkezeti kialakítás mellett, rendkívül ellenálló a behatolásokkal szemben. 

Amennyiben alumínium bejárati ajtóra lenne szüksége, vegye fel a kapcsolatot egy szakemberrel!

Kapcsolatfelvétel

Hogyan határozzuk meg az alumínium bejárati ajtó árát?

A költségek meghatározása számos tényezőtől függ. Ismerjük meg részletesebben, hogy milyen szempontok befolyásolják az árakat.

Anyagköltség és gyártás

 Az alapanyag minősége és az ajtók precíz gyártása mind befolyásolja az árakat. Az alapvető alumínium bejárati ajtók általában 400.000 és 800.000 forint között mozog, de prémium kategóriás ajtók esetében az árak elérhetik akár a 1.500.000 forintot is.

Műszaki paraméterek

Például a szigetelési képesség, a zárrendszer vagy akár az ajtó méretei is hatással vannak a költségekre. Egy kiváló minőségű, jól szigetelt ajtó, például a Kripstol Solano, ára 850.000 és 1.200.000 forint között mozog.

Szállítás és telepítés

A költségekben gyakran benne foglaltatik a szállítás és a telepítés költsége is. A mérettől és a telepítési nehézségektől függően ezek a költségek változhatnak. Például az ajtók díjaihoz hozzáadhatunk további 50.000 és 150.000 forintot szállításra és telepítésre.

Garancia és szerviz

Magasabb árkategóriájú ajtók esetén gyakran hosszabb garanciát kínálnak, valamint könnyebben elérhetőek a szervizszolgáltatások. Ezzel a plusz biztonsággal a költségek általában emelkednek is. Például egy Wicona WicStyle 75 ajtó, amely 1.500.000 és 1.900.000 forint között van, hosszú garanciával és kiváló szervizháttérrel rendelkezik.

Kiváló minőségű alumínium bejárati ajtók

Név

Méret (szélesség x magasság)

Ár (Ft)

Pirnar Premium 54

120 cm x 240 cm

2.200.000 - 2.500.000

Hevestherm Genesis 75

80 cm x 200 cm

1.100.000 - 1.500.000

Wicona WicStyle 75

110 cm x 230 cm

1.500.000 - 1.900.000

Kripstol Solano 

95 cm x 210 cm

850.000 - 1.100.000

A méretek tájékoztató jellegűek és a pontos árak eltérhetnek.

Az alumínium bejárati ajtó árak változása

A költségek folyamatosan változnak a piacon. Tartsunk lépést az árak alakulásával és ismerjük meg, milyen tényezők befolyásolják ezeket az ingadozásokat.

Alumínium árak a piacon

Az alumínium árak az anyagköltségek és az ipari kereslet függvényében változnak. Az alumínium bejárati ajtók alapanyagának kiadásai közvetlen hatással van az ajtók végleges költségeire. Az alumínium árak a piacon általában 30.000 és 60.000 forint között mozognak négyzetméterenként.

Szezonális ingadozások

Az árakban megfigyelhetőek szezonális ingadozások is. Az építőiparban az igények és a kereslet időnként változnak az évszakok függvényében. A nyári hónapokban általában növekszik a kereslet az alumínium bejárati ajtók iránt, míg a téli hónapokban visszaeshet. Ez a változás befolyásolhatja az árakat is.

Tervezési és gyártási trendek

A tervezésében és gyártásában is tapasztalhatók trendek, amelyek hatással vannak az árakra. Az új technológiák, a korszerű anyaghasználat és az innovatív design iránti kereslet mind befolyásolják az ajtók költségeit. A prémium kategóriás ajtók, amelyek az új trendekre épülnek, általában magasabb árszegmensekbe tartoznak.

Alumínium bejárati ajtó ár-érték arányának mérlegelése

Az ár-érték arány mindig fontos szempont. Tekintsük át, milyen tényezőket érdemes figyelembe venni az ajtók hosszú távú megtérülésének és értékének szempontjából.

A beruházás hosszú távú megtérülése

Fontos mérlegelni, hogy az ajtó által nyújtott előnyök, mint például a tartósság, az időjárásállóság és a biztonság, hogyan járulnak hozzá a hosszú távú megtérüléshez. Az alumínium ajtók általában 400.000 és 1.500.000 forint között mozognak, de a hosszú távú megtakarításokat és előnyöket figyelembe véve ezek az árak indokoltak lehetnek.

Energiatakarékosság és hőszigetelés

Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez lehetővé teszi, hogy a fűtési és hűtési költségek csökkenjenek, így hosszú távon energiamegtakarítást érhetünk el. A jó hőszigetelés révén a helyiség hőmérséklete stabil marad. Az alumínium ajtók ára 800.000 és 1.200.000 forint között változhat, de az energiatakarékosságból adódó megtakarítások ezt kompenzálhatják.

Növekvő ingatlanérték

Stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek az ingatlanoknak. Az esztétikus kialakítás és a tartósság hatással vannak a ház értékére. Áruk általában 400.000 és 1.500.000 forint között mozog, de az ingatlan értékének növekedése és a pozitív benyomás, amit az ajtók keltnek, ezt kiegyenlítheti.

Alumínium bejárati ajtók színes választéka

Név

Színválaszték

Ár (Ft)

Pirnar Premium 54

Antracit szürke, titán ezüst, fehér, krém

2.200.000 - 2.500.000

Hevestherm Genesis 75

Fehér, arany tölgy, mahagóni, sötét dió, rózsafa

1.100.000 - 1.500.000

Wicona WicStyle 75

Fehér, ezüst, barna, antracit szürke, titán ezüst

1.500.000 - 1.900.000

Krispol Solano

Fehér, titán ezüst, ezüst, barna, antracit szürke

850.000 - 1.100.000

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a feltüntetett költségek tájékoztató jellegűek, változhatnak a kiválasztott opcióktól és az adott gyártótól függően. A különböző színválasztékok szintén lehetővé teszik, hogy megtalálja az ízlésének és stílusának leginkább megfelelő bejárati ajtót.

Tegye otthonát biztonságossá és stílusossá!

Kérj árajánlatot most

Összefoglalás: tippek és tanácsok a legjobb döntéshez

Amikor választunk, fontos átgondolni az árakat és az értéket. A megfelelő döntés meghozatalához néhány vásárlási tipp és trükk is segítséget nyújthat. Ráadásul a jó döntések hosszú távon is jövedelmezőek lehetnek.

Fontolja meg az árat

Az alumínium bejárati ajtók árai változatosak lehetnek, de az ár-érték arány alapvető fontosságú. Gondolja át, milyen előnyöket nyújtanak az ajtók a tartósság, az időjárásállóság, a biztonság és a stílus terén. Az árak általában 400.000 és 1.500.000 forint között mozognak, de a hosszú távú megtakarítások és az ingatlan értékének növekedése indokolhatják ezeket a költségeket.

Vásárlási tippek és trükkök

Kérjen árajánlatokat több különböző gyártótól, szakembertől és hasonlítsa össze azokat. Tájékozódjon a különböző márkákról, és vegye figyelembe az ügyfél véleményeket és értékeléseket. A minőséget és a garanciát is vegye figyelembe a döntéshozatal során.

Jó döntések a jövőre nézve

Választáskor gondoljunk a jövőre is. Válasszunk olyan ajtót, amely hosszú távon is megfelelő lesz a szükségleteinknek és elvárásainknak. Tekintsük át a tervezési és gyártási trendeket, és válasszunk olyan ajtót, amely időtálló és divatos. Fontos, hogy jó döntéseket hozzunk a jövőbeli kényelem és elégedettség érdekében.

Ne habozzon, válasszon alumínium bejárati ajtó szakszerű kivitelezését!

Ingyenes ajánlatkérés

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt az alumínium bejárati ajtó árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést