Article Image

Mennyibe kerül az alumínium kerítés?

Keresi az alumínium kerítés legjobb árát? Olvassa el cikkünket az árakról és hasznos tippekről!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Ez a cikk kiegészítő cikként készült a már korábban közzétett kerítés építés árak című cikkhez. Az alumínium kerítések egyre népszerűbbek Magyarországon, és többen választják őket a kertek, udvarok és ingatlanok határolására. Ennek több oka is van. Az alumínium kerítések rendkívül tartósak, ellenállnak az időjárás viszontagságainak, valamint a korróziónak. Emellett karbantarthatóságuk is kiemelkedő, nem igényelnek festést vagy egyéb javítási munkálatokat.

Az alumínium kerítések emellett rendkívül esztétikusak és kiváló minőségű anyagokból készülnek, ami szintén hozzájárul népszerűségükhöz. Nagyon könnyűek, így egyszerű a szállításuk és a szerelésük is. Az alumínium kerítések környezetbarátak és 100%-ban újrahasznosítható anyagból készülnek, ami szintén fontos szempont lehet azoknak, akik odafigyelnek a fenntarthatóságra.

Az alumínium kerítések számos változatban elérhetők, így mindenki megtalálhatja az igényeinek és ízlésének megfelelő kerítést. A választékban szerepelnek klasszikus stílusú, modern megjelenésű és letisztult dizájnú alumínium kerítések is.

 Tartalomjegyzék

Összességében az alumínium kerítések számos előnnyel rendelkeznek, ami magyarázhatja népszerűségüket Magyarországon. Azonban mielőtt döntenél egy ilyen kerítés mellett, fontos szempontokat kell figyelembe venni az árak kialakítása során. Ezt részletesen kifejtjük a következő fejezetekben.

Vegye fel a kapcsolatot a szakemberekkel és kérjen árajánlatot az alumínium kerítésre!

Kapcsolatfelvétel

Az alumínium kerítések előnyei

Tartósság

Az alumínium kerítések rendkívül strapabíróak, és hosszú élettartamot biztosítanak. Ellenállnak az időjárás viszontagságainak, nem korrodálódnak, és UV sugárzás sem árt nekik. Ez azt jelenti, hogy az alumínium kerítések hosszú éveken át nyújtanak védelmet.

Karbantarthatóság

Az alumínium kerítések karbantarthatósága is kiemelkedő. Nem igényelnek festést, és az oxidáció elleni védelemmel ellátott támfalak még kevésbé igényelnek javítást. Az esetleges szennyeződéseket könnyen eltávolíthatók, nem rozsdásodnak.

Esztétikai megjelenés

Az alumínium kerítések emellett nagyon szépek. Számos különböző színben és mintában elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját ízlésének és igényeinek megfelelőt. Minőségi anyagokból készülnek, és magas színvonalú megjelenést biztosítanak az ingatlan számára.

Könnyű súly és szerelhetőség

Rendkívül könnyűek, így egyszerűen szállíthatók és szerelhetők. Nem igényelnek különösebb szerszámokat vagy technikai tudást a telepítéshez. Emellett az alumínium kerítések gyorsan telepíthetők, így az ingatlanunk hamar megkapja az új, saját kis térelválasztóit.

Az alumínium kerítések előnyeinek összehasonlítása más típusú kerítésekkel

Kerítés típusa

Előnyök az alumínium kerítéssel szemben

Fa kerítés

Az alumínium kerítés tartósabb és karbantarthatóbb

Betonkerítés

Az alumínium kerítés könnyebb és esztétikusabb

Drótkerítés

Az alumínium kerítés tartósabb és időtállóbb

PVC kerítés

Az alumínium kerítés tartósabb és karbantarthatóbb

Épített fal kerítés

Az alumínium kerítés könnyebb és szerelhetőbb

Kő kerítés

Az alumínium kerítés könnyebb és esztétikusabb

Üveg kerítés

Az alumínium kerítés tartósabb és karbantarthatóbb

Keressen megbízható szakembert az alumínium kerítés telepítéséhez!

Szakember keresése

Az alumínium kerítések árai általánosságban

Számos tényezőtől függ. Fontos megemlíteni, hogy az alumínium kerítések ára magasabb lehet, mint más típusú kerítéseké, de ez általában az előnyös tulajdonságaiknak köszönhető.

Az alumínium kerítés árak meghatározó tényezői

Közéjük tartozik a kerítés magassága, hossza, típusa és kialakítása. Továbbá a telepítés nehézsége és időtartama is befolyásolja az árakat. 

Az alumínium kerítések árai összehasonlítva más típusú kerítések áraival

Az alumínium kerítések árai magasabbak, mint a fa vagy a PVC kerítéseké. Azonban érdemes megjegyezni, hogy az alumínium kerítések hosszú távon jó befektetésnek bizonyulnak, hiszen tartósak és kevés karbantartást igényelnek. 

A költségei eltérőek lehetnek a különböző gyártók és szolgáltatók között. Érdemes többféle ajánlatot összehasonlítani, hogy megtaláljuk a legjobb ár-érték arányt. Az alumínium kerítések árai Magyarországon általában 25.000 és 50.000 Ft között mozognak méterenként, de ez az ár nagyban függ a fent említett tényezőktől és az adott gyártó vagy szolgáltató árazásától.

Egy beton alapon készült alumínium kerítés

Az alumínium kerítések árai Magyarországon

Változóak lehetnek, és számos tényezőtől függenek.

Az alumínium kerítések árai az ország különböző területein

Továbbá eltérhetnek az ország különböző területein. Általában a fővárosban és a nagyobb városokban magasabbak az árak, míg a vidéki területeken olcsóbbak. Az árak befolyásolhatják az adott régióban élő emberek jövedelmét, az adott terület gazdasági fejlettségét és a helyi piaci viszonyokat is.

Az alumínium kerítések árai az ország különböző területein

Város

Átlagos ár, nm2

Budapest

55.000 Ft

Debrecen

49.000 Ft

Szeged

52.000 Ft

Pécs

50.000 Ft

Győr

47.000 Ft

Székesfehérvár

55.000 Ft

Miskolc

48.000 Ft

Szombathely

55.000 Ft

Találja meg az Önnek legmegfelelőbb alumínium kerítést szolgáltatót!

Alumínium kerítés ajánlatok

Az alumínium kerítések árai különböző gyártók és szolgáltatók között

Az árakat befolyásolhatja a gyártási technológia, az anyagok minősége és a tervezési folyamat is. Emellett a cégek is eltérő költségeket kínálhatnak, amelyek az általuk kínált szolgáltatásoktól, a kerítés telepítési nehézségeitől, a garanciáktól és egyéb tényezőktől függenek.

Az alumínium kerítések árak befolyásoló tényezői

Kerítés magassága és hossza

Általában magasabb kerítés magasabb kiadással jár, ahogy a hosszabb is. 

Kiválasztott alumínium kerítés típusa és kialakítása

Vannak egyszerűbb, alap kerítések, amelyek olcsóbbak, míg vannak bonyolultabb, részletesebb kialakításúak, amelyek drágábbak lehetnek. Például, a kiváló minőségű alumínium kerítéseknél, amelyek magasabb minőségű anyagokból készültek, és amelyeknek különleges funkciói vannak, mint például a hangszigetelés.

Az alumínium kerítés szerelésének nehézsége és időtartama

Az alumínium kerítés árát befolyásolja az is, hogy mennyire bonyolult a kerítés szerelése, és mennyi időt vesz igénybe. Emellett az is, hogy milyen nehéz a kerítés szerelése, és milyen nehézségekkel kell szembenézni a telepítés során.

Az alumínium kerítések árak befolyásoló tényezőit figyelembe véve fontos, hogy alaposan megfontold a különböző lehetőségeket, mielőtt döntést hoznál az alumínium kerítésedről.

Válassza az alumínium kerítést, és élvezze előnyeit!

Rendelés leadása

Az alumínium kerítés árak és minőség összefüggései

Az alumínium kerítések ára gyakran összefügg a minőségükkel. Fontos figyelembe venni az alumínium kerítések minőségi szempontjait is, mielőtt döntést hozunk az árakról.

Milyen minőségi szempontokat kell figyelembe venni az alumínium kerítés árak kialakításánál?

Befolyásolja az alumínium minősége, a bevonat típusa és vastagsága, valamint a kerítés tervezése és kialakítása. Az olcsóbb alumínium kerítések gyakran rosszabb minőségű alumíniumból készülnek, amelyek nem tartanak olyan sokáig, és könnyebben megsérülnek. Az olcsóbb bevonatok kevésbé ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, és könnyebben kopnak, ami rontja a megjelenést.

Az olcsóbb alumínium kerítések kockázatai és hátrányai

Az olcsóbb alumínium kerítések gyakran kockázatosak lehetnek, mert alacsony minőségű alumíniumból és bevonatból készülnek, amelyek nem tartanak olyan sokáig. Bevonatai kevésbé ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben, nem tartanak olyan sokáig, és könnyebben deformálódnak vagy eltörnek, ami azt jelenti, hogy több pénzt kell költeni a karbantartásra vagy az új kerítésre.

Az alumínium kerítés árak összefoglalása és összehasonlítása

Fontos figyelembe venni a minőséget, az árakat és az egyéb szempontokat, mielőtt döntést hozunk az alumínium kerítés vásárlásáról. 

Hogyan lehet megtalálni a legjobb ár-érték arányt az alumínium kerítés vásárlásakor?

Először határozd meg, milyen magas és hosszú kerítésre van szükséged, és milyen típusúra, kialakításúra. Ezután végezz kutatást a különböző gyártók és szolgáltatók által kínált alumínium kerítések árairól és minőségéről.

Az alumínium kerítések árai különböző gyártók és szolgáltatók között

Gyártó/szolgáltató

Alumínium kerítés árak

Alumínium Kft.

55.000 Ft - 75.000 Ft

Alumax Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

50.000 Ft - 70.000 Ft

Alumínium Profil Kft.

55.000 Ft - 80.000 Ft

Alutec Hungary Kft.

48.000 Ft - 73.000 Ft

Alumet Magyarország Kft.

38.000 Ft - 70.000 Ft

Alutrade Kft.

65.000 Ft - 90.000 Ft

AluSystem Kft.

50.000 Ft - 72.000 Ft

Aluminet Kft.

40.000 Ft - 75.000 Ft

Összehasonlíthatod az árakat, a minőséget és az egyéb tényezőket, mint például a garancia és a szolgáltatások, hogy megtaláld a legjobb ár-érték arányú alumínium kerítést.

Az alumínium kerítés árak összehasonlítása más típusú kerítésekkel

Az alumínium kerítések ára általában több, mint az egyszerűbb kerítéseknél, például a láncszem kerítésnél. De olcsóbb lehet, mint a kőből vagy a fából készülthez képest.

Az alumínium kerítések árai összehasonlítva más típusú kerítések áraival

Kerítés típusa

Átlagos ár

Alumínium kerítés

55.000 Ft

Fa kerítés

40.000 Ft

Betonkerítés

45.000 Ft

Drótkerítés

20.000 Ft

PVC kerítés

30.000 Ft

Épített fal kerítés

75.000 Ft

Kő kerítés

70.000 Ft

Üveg kerítés

100.000 Ft

Az alumínium kerítés árak összehasonlítása más típusú kerítésekkel segít abban, hogy megtaláld a legjobb ár-érték arányú megoldást az adott kerítés típusához és kialakításához.

Következtetés

Az alumínium kerítések népszerű választások azok számára, akik tartós, könnyen karbantartható és esztétikus kerítést szeretnének. Előnye az is, hogy könnyűek és egyszerűen szerelhetőek, és számos különböző kialakítási lehetőséget kínálnak.

Az árak változóak lehetnek, és számos tényezőtől függenek, beleértve a kerítés magasságát és hosszát, a típusát és kialakítását, valamint a szerelési nehézségét és időtartamát.

Az alumínium kerítés árak terén a legjobb döntés meghozatalához fontos, hogy figyelembe vegyük a minőséget, az ár-érték arányt és az egyéb szempontokat, mint például a garancia és a szolgáltatások. Az alumínium kerítés árak összehasonlítása más típusú térelválasztókkal is segíthet megtalálni a legjobb megoldást.

Az alumínium kerítések stabil és esztétikus megoldást kínálnak, amelyek hosszú távon garantálják a biztonságot és a privát teret. 

Ha fontolóra veszed az alumínium kerítés telepítését, alapos kutatást végezhetsz a különböző lehetőségekről és árakról.

Ne habozzon, válassza az alumínium kerítést, és biztosítsa otthona biztonságát!

Rendelés leadása

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a alumínium kerítés árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést