Article Image

Mennyibe kerül az edzett üveg konyha hátfal telepítéssel együtt?

Tájékozódjon az árakról, hogy meghatározhassa a költségvetését!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Az edzett üveg konyha hátfal egy elegáns és praktikus megoldás, amely egyre népszerűbb a modern konyhákban. Az árak fontos szerepet játszanak a döntésben, ezért fontos megérteni, mi befolyásolja azokat, és hogy milyen előnyei vannak az edzett üveg konyha hátfalnak. A következőkben összefoglaljuk az ezt a területet érintő kérdéseket.

Tartalomjegyzék

Mi az az edzett üveg konyha hátfal?

Az edzett üveg konyha hátfalaknál üveglapokat használnak a konyhai felületek borítására. Az üveg különleges kezelése során megnövelik a tartósságát és ellenállását a külső behatásokkal szemben, ennek köszönhetően az efféle hátfalak könnyen tisztíthatóak, ellenállnak a nedvességnek és a zsíroknak.

Edzett öveg tekepítésére van szüksége? 

Kérje a szakik segítségét!

Szakembert keresek

Az edzett üveg tulajdonságai

Az edzett üveg konyha hátfalak kiváló alternatívái lehetnek a hagyományos csempéknek és más konyhai burkolatoknak, ugyanis számos előnyük van, köztük az alábbi tulajdonságok:

  • Könnyen tisztítható: Az edzett üveg konyha hátfalak sima felületük miatt könnyen tisztíthatók és karbantarthatók. Egy egyszerű nedves ruhával vagy tisztítószerrel könnyen eltávolíthatók a zsíros és olajos szennyeződések róluk.
  • Tartós: Az ilyenféle üveg erős és tartós anyag, amely ellenáll a különböző külső hatásoknak, magas hőmérsékleten való melegítése után is megtartja a szilárdságát és alakját.
  • Ellenáll a nedvességnek és zsíroknak: Az edzett üveg hátfalak ellenállnak a nedvességnek, zsíroknak, valamint más konyhai szennyeződéseknek, ennek köszönhetően könnyen tisztítható és hosszú élettartamú.
  • Rugalmas: A hátfalak készülhetnek olyan méretben és formában, amilyenekre szüksége van. Az üveg rugalmas, mindemellett könnyen alakítható, így bármilyen konyha stílusába könnyen beilleszkedhet.

Az edzett üveg konyha hátfal előnyei

Az edzett üveg konyha hátfalak számos előnyös tulajdonsággal rendelkeznek, amelyek meggyőzővé teszik őket a vásárlók szemében, ezért sokan választják ezt a burkolatot az otthonukba.

  • Modern és elegáns megjelenés: Modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a konyhának. A színes üveg hátfalak rengeteg küllemmel választhatóak, így könnyen illeszkedhetnek bármilyen konyha stílusához.
  • Védi a falat a konyhai szennyeződésektől: Megakadályozzák a fal szennyeződését az olyan konyhai melléktermékekkel szemben, mint a zsír, olaj, és egyéb foltok. Az üveg hátfalakat könnyedén lehet tisztítani, így az általa védett fal mindig tiszta és higiénikus marad.
  • Helyettesítheti a csempét: Az edzett üveg konyha hátfalak helyettesíthetik a hagyományos csempét. Az ilyesféle hátfalaknak nincs fugájuk, ezáltal kevesebb a lehetőség a penészesedésre és könnyebb karbantartani őket.
  • Könnyen telepíthető: Az üveg hátfalak könnyen telepíthetőek, egyenesen a falra lehet rögzíteni őket, így rövid időn belül elkészül a konyha új burkolata.

 Edzett üveg kíváló megoldás az állandó főzési szennyeződések ellen!

Edzett üveg kíváló megoldás az állandó főzési szennyeződések ellen!

Az edzett üveg konyha hátfal árai

Az edzett üveg konyha hátfalak árai változóak, és számos tényező befolyásolja őket.

Árak összehasonlítása más konyhai burkolatokkal

Az ilyen anyagból készült hátfal árai összehasonlíthatók más konyhai burkolatok áraival, például az azonos mennyiségre számolt csempe és festék áraival.

Változó tényezők

Az árakat több tényező is befolyásolja, az ehhez felhasznált üveg minősége és típusa hatással lehet az árakra, akárcsak a lefedni kívánt felület mérete, a telepítés módja és a kiegészítők ára is.

Az üveg minősége és típusa hatása az árakra

Az üveg minősége és típusa nagy hatással van a díjakra. A magas minőségű üveg ára magasabb lehet, mint az alacsonyabb minőségűé.

A felület mérete hatása az árakra

A hátfalak ára nagyban függ a lefedni kívánt felület méretétől, ez alapján elmondható, hogy egy teljes konyha hátfalának elkészítése drágább lesz, mintha csak egy részén szeretnénk ezt alkalmazni.

Edzett üveg konyha hátfal árak táblázata

Termék

Méret

Vastagság

Ár

Edzett üveg konyha hátfal

50 x 60 cm

4 mm

15.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

100 x 60 cm

4 mm

25.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

150 x 60 cm

4 mm

35.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

200 x 60 cm

4 mm

46.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

50 x 60 cm

6 mm

20.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

100 x 60 cm

6 mm

30.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

150 x 60 cm

6 mm

45.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

200 x 60 cm

6 mm

60.000 Ft

Telepítés

-

-

25.000 Ft

Ez a táblázat bemutatja az edzett üveg konyha hátfalak árait, amelyek változnak a méret és a vastagság függvényében. A táblázat tartalmazza a telepítési költséget is, amely befolyásolja az árakat. A táblázat segít a vásárlóknak meghatározni a költségeket és kiválasztani a megfelelő méretű és vastagságú hátfalat a konyhájukhoz.

A telepítés módja hatása az árakra

Az edzett üveg konyha hátfal telepítését professzionális szakembernek kell végeznie, ez pedig hatással lehet az árakra. Azok a kivitelezők, akik magasabb díjszabással dolgoznak, általában nagyobb tapasztalattal rendelkeznek és jobb minőségű munkát nyújtanak.

Professzionális telepítő választása

Telepítő vállalat neve

Szolgáltatások

Árak

Ablak és Üvegcentrum Kft.

Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás, ingyenes árajánlat, professzionális telepítés

Egyedi ajánlat alapján

Üvegképület Kft.

Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás, ingyenes árajánlat, professzionális telepítés

Egyedi ajánlat alapján

Konyhabútor Telepítő Kft.

Ingyenes helyszíni felmérés, szaktanácsadás, ingyenes árajánlat, professzionális telepítés

Egyedi ajánlat alapján

Ez a táblázat bemutat néhány professzionális telepítő vállalatot, akik specializálódtak az edzett üveg konyha hátfalak telepítésére. A felsorolt összes vállalat ingyenes helyszíni felmérést, szaktanácsadást és árajánlatot kínál, valamint professzionális szintű telepítést biztosítanak.

Az árak egyedi ajánlat alapján kérhetőek. A megfelelő telepítő választása nagyon fontos az edzett üveg konyha hátfalak biztonságos és hosszú élettartamának biztosítása érdekében. Az együttműködés olyan vállalatokkal, amelyeknek szakértelme és tapasztalata van ebben a területen, segíthet elkerülni a problémákat és biztosítja az elégedettséget a vásárlóknak.

A kiegészítők hatása az árakra

Az edzett üveg konyha hátfal kiegészítőinek költsége is befolyásolja az árakat, például ha világítással szeretnénk ellátni a konyha hátfalát, az tovább drágíthatja a falat.

Érdekel, hogy mennyibe fog kerülni a telepítése??

Kérj egyedi árajánlatot ma!

Árajánlatot kérek

Hogyan válasszunk edzett üveg konyha hátfalat?

Ha edzett üveg konyha hátfalat választ a konyha burkolatának, néhány fontos szempontot figyelembe kell vennie a megfelelő elem kiválasztásához.

A konyha stílusa

  • Modernebb vagy hagyományosabb konyha: Az edzett üveg hátfalak sokféle színben és mintában kaphatók, így fontos, hogy ezeket figyelembe véve olyat válasszon, amely illeszkedik a konyha stílusához.
  • Szín: Ezek az elemek elérhetők különböző színekben, így érdemes kiválasztani azt, amelyik harmonizál a konyha színével.
  • Minták: A hátfalak számos mintában kaphatóak. Ha a konyha stílusához illő mintát választ, akkor ezek a tárgyak igazi kiemelkedő részei lehetnek az otthonnak.

Az üveg minősége

  • Tartósság: Ezek az üveg lapok meglehetősen hosszú élettartammal rendelkeznek, ugyanis a magas minőségű üvegnek ellenállnia kell a hőmérséklet-változásoknak, a nedvességnek és a konyhai szennyeződéseknek.
  • Ellenállás: A hátfalaknak ellen kell állniuk a különböző hatásoknak, mint a hőmérséklet-változások, az ütéseknek, és az erős mechanikai behatások.

A felület mérete

  • A teljes konyha hátfala: Ha ezeket az üveg lapokat a teljes konyha hátfalán szeretné alkalmazni, akkor a felület méretének megfelelően kell kiválasztani az anyagot.
  • Csak egy része: Ha csak egy részt szeretne borítani az edzett üveggel, akkor válasszon olyan méretű lapokat, amelyek jól illeszkednek a kiválasztott területre.

Milyen árakat várhatunk 2023-ban?

Az edzett üveg konyha hátfalak árai folyamatosan változnak, és az árváltozások az építőanyagok piaci változásaitól függenek. Az üveg minősége és típusa, a felület mérete, a telepítés módja és a kiegészítők ára mind befolyásolják az árakat.

Az árak alakulása az elmúlt években

Méret

Vastagság

Ár (2019)

Ár (2020)

Ár (2021)

Ár (2022)

Ár (2023)

100 x 60 cm

4 mm

16.000 Ft

18.000 Ft

20.250 Ft

22.500 Ft

25.000 Ft

150 x 60 cm

4 mm

22.500 Ft

25.000 Ft

28.300 Ft

31.500 Ft

35.000 Ft

200 x 60 cm

4 mm

30.000 Ft

33.000 Ft

37.200 Ft

41.400 Ft

46.000 Ft

100 x 60 cm

6 mm

18.000 Ft

21.000 Ft

24.000 Ft

27.000 Ft

30.000 Ft

150 x 60 cm

6 mm

30.000 Ft

33.000 Ft

36.400 Ft

40.500 Ft

45.000 Ft

200 x 60 cm

6 mm

40.000 Ft

44.000 Ft

48.600 Ft

54.000 Ft

60.000 Ft

Ez a táblázat bemutatja az edzett üveg konyha hátfal árak változását az elmúlt években, különböző méretekre és vastagságokra vonatkoztatva. Az árak folyamatosan változnak az építőiparban bekövetkező változásoknak köszönhetően, ezek növekedése azonban általában a magasabb minőségű és vastagabb üvegek használatával és a telepítési költségek emelkedésével magyarázható. A fenti táblázat segít megérteni az árak alakulását az elmúlt években, és segít a vásárlóknak megtervezni költségvetésüket a konyhájuk hátfalának vásárlásához.

Az edzett üveg hátfal megéri a befektetést?

Az edzett üveg hátfal árai magasabbak lehetnek, mint más konyhai burkolatok árai, azonban, az efféle anyagból készült hátfalak hosszú távú előnyei nagyon meggyőzőek lehetnek. Az edzett üveg felületek tartósak és könnyen tisztíthatóak, valamint védelmet nyújtanak magának a falnak. Helyettesíthetik a hagyományos csempéket, modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a konyhának. A felsorolt tényezők miatt elmondható, hogy a hátfalak árai befektetésnek tekinthetők, mivel hosszú távon gazdaságosak lehetnek a tartósságuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt.

Kérdéseid maradtak? Konzultálj a szakikkal!

Érdeklődök

Színes edzett üveg konyha hátfalán

Színes edzett üveg konyha hátfalán

Az edzett üveg konyha hátfal árak összehasonlítása más konyhai burkolatokkal

Az edzett üveg konyha hátfalak árai magasabbak lehetnek, mint más konyhai burkolatok árai, például a csempe árai. Azonban, ha az árakat összehasonlítjuk az edzett üveg konyha hátfalak tartósságával és könnyű karbantarthatóságával, az edzett üveg konyha hátfal árai hosszú távon megtérülhetnek.

Az árak összehasonlítása más konyhai burkolatokkal

Termék

Méret

Anyag

Ár

Csempe

10 x 10 cm

Kerámia

5.000 Ft/m2

Csempe

20 x 20 cm

Kerámia

4.500 Ft/m2

Csempe

30 x 30 cm

Kerámia

5.500 Ft/m2

Műanyag lap

50 x 60 cm

Műanyag

5.000 Ft

Műanyag lap

100 x 60 cm

Műanyag

7.500 Ft

Műanyag lap

150 x 60 cm

Műanyag

12.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

50 x 60 cm

Üveg

15.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

100 x 60 cm

Üveg

25.000 Ft

Edzett üveg konyha hátfal

150 x 60 cm

Üveg

35.000 Ft

Ez a táblázat bemutatja az edzett üveg konyha hátfalak árait más burkolatok áraival összehasonlítva. A táblázatban szereplő burkolatok között a legolcsóbb a műanyag lap, a legdrágább az edzett üveg konyha hátfal. Ebből is látszik, hogy ezek a féle hátfalak általában drágábbak lehetnek, mint a hagyományos csempék, de a tartósságuk és könnyű karbantarthatóságuk miatt hosszú távon gazdaságos befektetésnek tekinthetők. Az árak összehasonlítása segít a vásárlóknak kiválasztani a megfelelő konyhai burkolatot a költségvetésük és a konyhájuk stílusa alapján.

Az edzett üveg konyha hátfal telepítése

A telepítés módja

Az edzett üveg konyha hátfalának telepítése egy precíz és aprólékos folyamat, amelyet érdemes szakemberre bízni. A professzionális telepítők garantálják a pontos méretre vágást, a megfelelő rögzítést, valamint ezekkel az üveg hosszú távú tartósságát. Ha azonban úgy döntünk, hogy saját magunk telepítjük az üveget, akkor érdemes alaposan utánanézni a telepítési folyamatnak, és csak akkor vállalkozni rá, ha már van előzetes tapasztalatunk hasonló munkában.

  • Professzionális telepítő választása
  • A saját telepítés lehetősége

Professzionális telepítő választása

Az edzett üveg konyha hátfalak telepítése komoly szakértelmet igényel, és nem ajánlott laikusok számára. Fontos, hogy megbízható, professzionális telepítőt válasszon, aki megfelelő tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezik az ilyen hátfalak telepítésében.

Egy megbízható telepítő után kutatva érdemes figyelembe venni néhány fontos szempontot:

  • Szakértelem: A mesternek kellő szakértelemmel kell bírnia az ilyen anyagból készült hátfalak telepítésének terén. Kérdezze meg, hogy van-e szakmai végzettsége, mennyi tapasztalata van az üveg konyha hátfalak telepítésében, és milyen típusú projekteken dolgozott már korábban.
  • Referenciák: Kérjen referenciákat a telepítőtől, és nézze meg korábbi munkáit. A referenciák és az értékelések áttekintése segít megbizonyosodni arról, hogy az adott telepítő megbízható és szakmailag jól felkészült.
  • Biztosítások és garanciák: Kérdezze meg, hogy a telepítő biztosítva van-e, és milyen garanciákat kínál a munkájára. Az is fontos, hogy megbeszélje az árakat, a fizetési és a szerződési feltételeket is.
  • Kapcsolattartás: A telepítővel való kapcsolattartás nagyon fontos az üveg konyha hátfalak telepítése során. Kérdezze meg, hogy milyen kommunikációs csatornákat használ, és milyen időkeretben válaszol az üzenetekre.

A megfelelő telepítő kiválasztása segít abban, hogy a hátfalak telepítése zökkenőmentesen menjen végbe, és hosszú élettartamot biztosítson a burkolatnak.

Telepítésre van szükséged!

Egy-két kattintás és egyszerre több szakember ajánlatot szűrheted!

Érdekelnek az ajánlatok

A kiegészítők

Az edzett üveg konyha hátfalának kiválasztása során érdemes figyelembe venni a kiegészítők lehetőségét is. Az üvegfal könnyen kiegészíthető világítással, fogantyúkkal és dekorációs elemekkel, amelyek segítenek kiemelni a konyha vonalait és stílusát.

  • Világítás
  • Fogantyúk és elemek
  • Dekoráció

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen tisztítószert használhatok az edzett üveg konyha hátfal tisztításához?

Tisztításához általában ajánlott a semleges tisztítószerek használata, amelyek nem károsítják az üveget. Az erős tisztítószerek vagy az olyan anyagok, mint a dörzs-szivacsok karcolást okozhatnak az üvegen.

Milyen vastagságú üvegből készülnek az edzett üveg konyha hátfalak?

Általában 4-6 mm vastagságúak, bár az egyedi igényeknek megfelelően változhatnak.

Az edzett üveg konyha hátfalakat csak modern konyhákba ajánlják?

Nem, szinte bármilyen konyhába ajánlják, amennyiben megfelelnek a megrendelő elvárásainak. Az ilyen anyagból készült felületek elegánsak és modernek, bármely konyhába illeszkednek.

Végszó

Az edzett üveg hátfal egy praktikus és modern megoldás, amely elegáns megjelenést kölcsönöz a konyhának. Magas áruk szerepet játszik a döntésben, célszerű őket összehasonlítani más konyhai burkolatokkal, valamint az árakat befolyásoló faktorokat figyelembe venni a mérlegelés során. Az edzett üveg konyha hátfal 2023-ban egy olyan befektetés lehet, amely hosszú távon nagyon fontos előnyökkel járhat.

Több mint 2 éves tapasztalattal rendelkező szövegíró. Az adott, edzett üveg konyha hátfal cikk szerzője, körültekintően utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést