Article Image

Mennyibe kerül egy fém kerítés?

Ismerje meg a fém kerítés árakat és költségeket, mielőtt beruházna új kerítésbe.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

A kerítés nem csak a biztonságunkat szolgálja, hanem az otthonunk kinézetének is fontos része. A fém kerítések tökéletes választást jelentenek a tartósság és a megjelenés szempontjából. Azonban, mielőtt elköteleznénk magunkat, érdemes alaposan megismerni a fém kerítés árakat és a különböző típusokat, hogy megtaláljuk az ideális opciót.

Fém kerítés árak (Ft/négyzetméter)

Ár kategória

2021

2022

2024

Maximális árak

60.000

65.000

70.000

Átlagos árak

25.000

27.000

30.000

Minimális árak

5.000

6.000

7.000

Ebben a táblázatban a fém kerítés árait mutatjuk be a 2021-2024-es évekre vonatkozóan. A táblázat három kategóriában mutatja az árakat: maximális, átlagos és minimális árakat. Az árak változhatnak az évek során a piaci kereslet és kínálat függvényében, és az árváltozások befolyásolhatják a fém kerítések vásárlási döntéseit.

Írj nekünk és kérj ajánlatot a fém kerítésre most!

Ingyenes ajánlatkérés

Tartalomjegyzék

Milyen tényezők befolyásolják a fém kerítés árát?

Számos tényező határozza meg a kerítés árát. Az első és legfontosabb a kerítés hossza és magassága. Minél hosszabb és magasabb a kerítés, annál több anyagot igényel és annál drágább lesz. Azonban, nem csak a méret számít. A kerítés anyaga, vastagsága és mintázata is befolyásolhatja az árat.

A fém kerítések árát általában négyzetméterenként számolják, és az árak változóak lehetnek az egyes típusok és a telepítési költségek függvényében.

Fém kerítés típusok és az árkülönbségek

A fém kerítés típusok és az árkülönbségek között jelentős eltérések lehetnek. Nézzük meg a legnépszerűbb fém kerítés típusokat és az áraikat!

Panel kerítés árak

A panel kerítések általában a legolcsóbbak közé tartoznak. Az árak általában 5.000 és 10.000 forint között vannak négyzetméterenként, ami azt jelenti, hogy egy 10 méter hosszú és 2 méter magas kerítés ára általában 100.000 és 200.000 forint között van.

Horganyzott kerítés árak

A horganyzott kerítések általában drágábbak, mint a panel kerítések, de tartósabbak és hosszabb élettartammal rendelkeznek. Az árak általában 10.000 és 20.000 forint között vannak négyzetméterenként. Tehát, egy 10 méter hosszú és 2 méter magas kerítés ára általában 200.000 és 400.000 forint között van.

Dekorfém kerítés árak

A dekorfém kerítések ára általában a középkategóriában helyezkedik el. Az árak általában 15.000 és 30.000 forint között vannak négyzetméterenként. Tehát, egy 10 méter hosszú és 2 méter magas kerítés ára általában 300.000 és 600.000 forint között van.

Hegesztett kerítés árak

A hegesztett kerítések általában a legdrágábbak közé tartoznak, de ezek a legtartósabbak és legmegbízhatóbbak is. Az árak általában 20.000 és 40.000 forint között vannak négyzetméterenként. Tehát, egy 10 méter hosszú és 2 méter magas kerítés ára általában 400.000 és 800.000 forint között van.

Egyéb fém kerítés típusok és az áruk

Az egyéb fém kerítés típusok közé tartoznak a palánk, a betonoszlopokkal rögzített kerítés és a fém háló kerítés. Az árak nagyban függnek a típustól és a mérettől. Általában, a fém kerítések ára 5.000 és 40.000 forint között változhat négyzetméterenként.

Fém kerítés típusok és árak négyzetméterenként

Fém kerítés típusok

Árak (Ft/négyzetméter)

Sajtolásos kerítések

8.000 - 15.000

Hevederes kerítések

12.000 - 18.000

Hegesztett kerítések

15.000 - 30.000

Vakolt kerítések

20.000 - 40.000

Válaszfal kerítések

25.000 - 50.000

Díszített kerítések

30.000 - 60.000

Ebben a táblázatban a legnépszerűbb fém kerítés típusok árait mutatjuk be. Az árak általában négyzetméterenként kerülnek felszámolásra, és az árak változhatnak a különböző típusok között.

Fém kerítés árak telepítéssel és anélkül

Fontos megjegyezni, hogy a fém kerítés árának csak egy része az anyagköltség. A telepítési költségek jelentős tényezők lehetnek az árban. Ha szakemberre bízzuk a kerítés telepítését, akkor készüljünk fel arra, hogy az árak jelentősen emelkedhetnek. Az árak általában 3.000 és 10.000 forint között változhatnak négyzetméterenként, attól függően, hogy milyen típusú kerítést szeretnénk telepíteni.

Azonban, ha ügyesek vagyunk és képesek vagyunk saját kezűleg telepíteni a kerítést, akkor jelentős összeget takaríthatunk meg. Ilyenkor nem lesz telepítési költség, és csak az anyagköltségekre kell költenünk.

Vedd fel velünk a kapcsolatot és kérj árajánlatot fém kerítésedre!

Kerítés árajánlatkérés

Mennyibe kerül egy fém kerítés telepítése?

A fém kerítés telepítésének ára változhat a telepítési területtől, a kerítés típusától, a kiválasztott anyag minőségétől, az alapozási költségektől és a kiegészítő elemek árától is. Általánosságban elmondható, hogy egy fém kerítés telepítése általában 15.000 - 30.000 forint/négyzetméter között van. Az árak változhatnak az évszaktól és az elvégzendő munka mennyiségétől is. A legjobb, ha egy profi szakemberrel egyeztet, aki a telepítés helyszínén felméri a helyzetet, és egyedi árajánlatot készít.

Hosszabb és magasabb kerítések telepítése jelentősen emelheti a költségeket, mivel több időt és munkát igényelnek. A helyszín hozzáférhetősége, a talajviszonyok, a kerítés alapozása és a kapu telepítése is befolyásolhatja az árakat.

Fém kerítés telepítési költségek

Telepítési munkák

Árak (Ft)

Alapozás

10.000 - 20.000

Fém kerítés telepítése

15.000 - 25.000

Kapu telepítése

20.000 - 30.000

Festés

10.000 - 20.000

Rendezés és takarítás

5.000 - 10.000

Összesen

60.000 - 105.000

Ebben a táblázatban a fém kerítés telepítési költségeit mutatjuk be, amelyek általában különválnak az alapozási költségektől, a kerítés telepítési költségeitől, a kapu telepítési költségeitől, a festési költségektől és a rendezési költségektől.

Hogyan lehet pénzt spórolni a fém kerítés vásárlásakor?

A fém kerítés vásárlása jelentős költséggel járhat. Azonban, néhány tipp segíthet pénzt spórolni az árakon.

Használt fém kerítés árai

Használt fém kerítések beszerzése jelentősen csökkentheti az árakat. Sokan eladnak jó állapotban lévő régi kerítéseket. Az árak általában 3.000 és 15.000 forint között vannak négyzetméterenként, attól függően, hogy milyen állapotban vannak.

Fém kerítés készítése saját kezűleg

Saját kezűleg is elkészíthetjük a fém kerítést. Ehhez szükségünk van a megfelelő anyagokra és eszközökre, valamint az alapos tervezésre és előkészítésre. A saját kezűleg készített kerítés ára jelentősen alacsonyabb lehet, mint az előre gyártott kerítéseké.

Mire figyeljünk az olcsó fém kerítés vásárlásakor?

Az olcsó fém kerítések beszerzése lehetőséget adhat a pénztakarékosságra. Azonban, fontos figyelni az ár-érték arányt, és körültekintően választani a megfelelő minőségi terméket. Az olcsó kerítések általában kevesebb anyagból készülnek, és nem olyan tartósak, mint a drágább változatok.

Hol lehet a legjobb fém kerítést vásárolni?

A legjobb hely a fém kerítés vásárlásához egy olyan szakkereskedés, amely széles választékkal rendelkezik különböző típusú és minőségű fém kerítésekből. Az interneten számos ilyen szakbolt található, amelyeknek általában weboldala is van, ahol megtekinthetők az általuk kínált termékek és árak. Ha személyes kapcsolatot szeretne kialakítani, akkor érdemes személyesen felkeresni azokat a szaküzleteket vagy áruházakat, amelyek specializálódtak a fém kerítések értékesítésére.

Ott személyesen is megtekintheti a termékeket és segítséget kérhet a vásárlás során. Ne feledje, hogy a legjobb fém kerítés vásárlása mindig attól függ, hogy milyen igényei vannak, és melyik típusú fém kerítés illik leginkább az otthonához vagy az üzletéhez.

Fém kerítés vásárlási lehetőségek

Vásárlási lehetőségek

Árak (Ft/négyzetméter)

Új fém kerítések

8.000 - 60.000

Használt fém kerítések

3.000 - 15.000

Saját kezűleg elkészített kerítések

5.000 - 20.000

Ebben a táblázatban a fém kerítés vásárlási lehetőségeit mutatjuk be, beleértve az új fém kerítéseket, a használt fém kerítéseket és a saját kezűleg elkészített kerítéseket. Az árak változhatnak a minőség, a típus és az állapot szerint.

Sikeres fém kerítés telepítés

Amikor úgy döntöttem, hogy fém kerítést szeretnék telepíteni az udvarom köré, nem tudtam, hol kezdjem a keresést. Aztán megtaláltam a Qjob.hu oldalt, és gyorsan sikerült találnom egy szakembert, aki segített nekem az egész folyamat során.

A kiválasztott szakember, Zsolt, nagyon segítőkész volt és gyorsan reagált az üzeneteimre. Először egy árajánlatot kértem tőle, és meglepően jó áron ajánlotta fel a fém kerítést telepítését. Az ár nagyon versenyképes volt más ajánlatokhoz képest, és belefért az én költségvetésembe.

Miután elfogadtam az árajánlatot, megbeszéltük a telepítés időpontját, és Zsolt azonnal elkezdte a munkát. A telepítés során minden részletre odafigyelt, és gondoskodott róla, hogy minden pontosan illeszkedjen. Az egész munka körülbelül egy hétig tartott, és a végén nagyon elégedett voltam az eredménnyel.

A fém kerítés, amit Zsolt telepített nekem, nagyon tartós és szép is. Az ár-érték arány kiváló, és nem tudtam volna jobb szakembert találni a munkára. Nagyon hálás vagyok a Qjob.hu-nak és Zsoltnak, hogy segítettek nekem megtalálni a megfelelő szakembert, és hogy gyorsan és hatékonyan elvégezte a munkát.

Kérj tőlünk segítséget a fém kerítés telepítéséhez!

Kerítés telepítési segítség

Gyakran Ismételt Kérdések

Mennyibe kerül egy átlagos fém kerítés?

Az átlagos fém kerítés árai általában 15.000 és 30.000 forint között vannak négyzetméterenként. A kerítés hosszától és magasságától függően az árak változhatnak.

Milyen típusú fém kerítés a legjobb?

A hegesztett fém kerítések általában a legtartósabbak és legmegbízhatóbbak, de áruk is magasabb lehet más típusokhoz képest. A választás függ a személyes preferenciáktól és az igényektől.

Hol lehet a legjobb minőségű fém kerítéseket vásárolni?

A legjobb minőségű fém kerítéseket általában a szakboltokban, online boltokban és fémkerítés-gyártó cégeknél találhatjuk meg. Itt garantáltan magas minőségű termékeket találhatunk széles választékban.

Milyen tényezők befolyásolják a fém kerítés árát?

A fém kerítés árát befolyásolhatja a kerítés típusa, mérete, telepítési költségei, anyaga, a telepítés nehézsége, a talajviszonyok és a helyszín hozzáférhetősége.

Milyen előnyei vannak a saját kezűleg elkészített fém kerítésnek?

A saját kezűleg elkészített fém kerítés jelentősen csökkentheti az árakat és lehetőséget ad a testreszabásra és egyedi megjelenésre. Azonban, ehhez megfelelő szakértelem és eszközök szükségesek.

Következtetés

A fém kerítések árai változóak lehetnek, attól függően, hogy milyen típusú kerítést szeretnénk vásárolni, milyen hosszú és magas a kerítés, és hogy szakemberre bízzuk-e a telepítést vagy sem. Fontos körültekintően választani a megfelelő minőségi terméket, és a telepítési költségeket is figyelembe venni. A használt fém kerítések beszerzése és a saját kezűleg történő készítés is lehetőséget adhat a pénztakarékosságra. A legjobb helyek a vásárláshoz a szakboltok, online boltok és fémkerítés-gyártó cégek.

Bízunk benne, hogy ez a cikk segítséget nyújtott a fém kerítések áraival kapcsolatban, és hogy sikerült átlátni a különböző típusok és árkategóriák közötti különbségeket. Ne feledjük, hogy a kerítés nem csak a biztonságunkat szolgálja, hanem az otthonunk kinézetének is fontos része. Válasszunk olyan kerítést, amely megfelel az igényeinknek és stílusunknak, és amely tartós és hosszú élettartammal rendelkezik.

Havasi Barbara
Szövegíró
Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a fém kerítés árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést