Article Image

Mennyibe kerülnek a műanyag kétszárnyú erkélyajtók?

A legfrissebb információk a műanyag kétszárnyú erkélyajtók árairól. Kattintson és olvassa el az áttekintést, hogy megtalálja a legjobb ajánlatot!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Ma a műanyag kétszárnyú erkélyajtókról írunk nektek érdekességeket, elsősorban az áruk alakulását fogunk részletesebben elmagyarázni. Ti is gondolkoztatok már azon, hogy mennyibe is kerülhet egy ilyen ajtó? Nos, segítünk megérteni!

 Tartalomjegyzék

Ne hagyja a véletlenre a döntést!

Vegye fel a kapcsolatot szakértőkkel még ma, akik mindenben segítenek!

Kapcsolatfelvétel

Miért érdemes műanyag kétszárnyú erkélyajtót vásárolni?

A kétszárnyú erkélyajtók tágítják a teret és nagy mennyiségű természetes fényt engednek be a lakásba. Úgy érezhetjük, hogy egy kis luxust adnak otthonunk kényelméhez. Ezek az ajtók rendkívül tartósak, hőszigetelő képességük pedig kiemelkedő.

Mitől függ egy műanyag kétszárnyú erkélyajtó ára?

Méret és szerkezet

Természetesen az ajtó mérete és szerkezete határozza meg az árat. Minél nagyobb az ajtó, annál több műanyagra és üvegre van szükség. Egy standard méretű műanyag kétszárnyú erkélyajtó ára általában 150.000 és 300.000 forint között van.

Árak márkától és mérettől függően

Méret (Szélesség x Magasság)

Termék neve

Ár (Ft)

120 cm x 210 cm

Salamander kétszárnyú erkélyajtó

150.000 - 300.000

150 cm x 210 cm

Schüco kétszárnyú erkélyajtó

200.000 - 350.000

180 cm x 210 cm

WinkHaus kétszárnyú erkélyajtó

200.000 - 400.000

120 cm x 210 cm

Rehau kétszárnyú erkélyajtó

150.000 - 300.000

150 cm x 210 cm

Aluplast kétszárnyú erkélyajtó

150.000 - 360.000

180 cm x 210 cm

KBE kétszárnyú erkélyajtó

200.000 - 400.000

A mellékelt táblázatban is látható, hogy az ajtók ára gyártó és méret szerint másképp alakul.

Kiegészítők

Az ajtók kiegészítői, mint például az üvegezés és a zárak, szintén befolyásolják az árat. Minél több extra funkcióval rendelkezik az ajtó, annál drágább. Egy extra biztonsági zárral vagy hőszigetelő üvegezéssel rendelkező ajtó akár 400.000 forintba is kerülhet.

Hogyan találjuk meg a legjobb árakat?

Nem akarsz túl sokat költeni, ugye? Nos, megmutatom, hogyan találhatod meg a legjobb árakat!

Gyártók és forgalmazók

Egyes gyártók és forgalmazók híresen a jó ár-érték arányt kínálnak a műanyag ajtók piacán, ezek például a Salamander vagy a Schüco cég, termékeivel széles körben találkozhatunk, az ő kétszárnyú erkélyajtóik 200.000 és 400.000 forint között kaphatók.

Különböző márkájú és típusú kétszárnyú erkélyajtók árai

Anyag

Termék neve

Ár (Ft)

Műanyag

Salamander kétszárnyú erkélyajtó

150.000 - 300.000

Műanyag + alumínium borítás

Schüco kétszárnyú erkélyajtó

200.000 - 400.000

Műanyag

WinkHaus kétszárnyú erkélyajtó

250.000 - 350.000

Műanyag

Rehau kétszárnyú erkélyajtó

200.000 - 300.000

Műanyag + fahatás

Aluplast kétszárnyú erkélyajtó

150.000 - 300.000

Műanyag

KBE kétszárnyú erkélyajtó

200.000 - 350.000

A fenti táblázatban látható, hogy az alap műanyagajtók általában olcsóbbak, míg a speciális bevonattal rendelkezők, mint az alumínium vagy a fahatás magasabb árkategóriába tartoznak.

Tippek és trükkök a legjobb árak megtalálásához

Az interneten számtalan összehasonlító oldal található, ahol megkeresheted a legjobb árat. Ne feledd kihasználni a kuponokat, akciókat és leárazásokat!

Értékelések és vásárlói visszajelzések

Manapság, mint megannyi termék esetében, érdemes utánajárni, mit mondanak a vásárlók a műanyag kétszárnyú erkélyajtókról.

A legtöbb vásárló pozitívan értékeli a műanyag kétszárnyú erkélyajtókat. Az árakat is általában reálisnak találják, az 150.000-től 400.000 forintig terjedő skálán.

Siker a Qjob.hu-val: Álom erkélyajtó

Bemutatkozom, Zsófiának hívnak és Pécsett élek. Amikor felújítottam a lakásom, elhatároztam, hogy lecserélem a régi, fából készült erkélyajtómat egy műanyag kétszárnyú erkélyajtóra. Nehezen vágtam bele, mert nem tudtam, hol kezdjem a keresést, és mennyit is kellene költenem rá.

Ekkor találtam rá a Qjob.hu-ra, ahol számtalan szakember kínálja szolgáltatásait. Az oldalon könnyen tudtam keresni a lakóhelyem környékén is, így találtam rá Lászlóra, egy helyi asztalosra, aki szakosodott a műanyag ajtókra.

Először is, felvettem vele a kapcsolatot az oldalon keresztül, majd személyesen találkoztunk, hogy megbeszéljük a részleteket. László nagyon segítőkész volt, megmutatta és elmagyarázta nekem a különböző műanyag ajtó típusokat, tanácsot adott, hogy melyiket válasszam. Végül egy Salamander kétszárnyú erkélyajtóra esett a választásom, ami tökéletesen illeszkedett a lakásom stílusához. Az ajtó ára 250.000 forint volt, ami belefért a költségvetésembe.
László a folyamat egésze során teljesen profi és megbízható volt. A beépítést gyorsan elvégezte és az ajtó azóta is tökéletesen működik. Nagyon elégedett vagyok a választásommal, és hálás vagyok a Qjob.hu-nak, mert rajtuk keresztül egyszerűen találtam megfelelő szakembert.

Amióta használom az ajtót, úgy tapasztalom, hogy a műanyag kétszárnyú erkélyajtók nemcsak szépek és praktikusak, hanem jó áron is elérhetők, ha az ember tudja, hol keressen. Ezentúl, ha bármilyen felújítási munkára szükségem lesz, biztosan visszatérek a Qjob.hu-ra, hogy megtaláljam a megfelelő szakembert.

Ne feledje, a megfelelő ajtó kiválasztása megtérül a jövőben!

Vegye fel a kapcsolatot szakértőkkel, akik segítenek a legjobb döntés meghozatalában!

Segítséget kérek

Összefoglalás

Remélem, ez az útmutató adott támpontokat, amiért érdemes beruházni egy új műanyag kétszárnyú erkélyajtóba.

Ne feledd, az ár csak egy tényező, a minőséget, a hosszú távú megtérülést, és elsősorban otthonunk kényelmét mindenképpen szem előtt kell tartani. Mivel az árak folyamatosan változhatnak, mindig ellenőrizd a legfrissebb ajánlatokat és véleményeket, mielőtt vásárolsz!

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a műanyag kétszányú erkélyajtó árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést