Article Image

Mennyibe kerül egy redőny gurtni?

Olvassa el cikkünket a redőnygurtni árakról és válassza ki a legjobb terméket!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Valaha is gondolkodtál azon, mennyibe kerül a redőnygurtni? Nos, akkor ez a cikk neked szól!

Tartalomjegyzék

Mi az a redőnygurtni és miért fontos?

A redőnygurtni elengedhetetlen a redőny működéséhez, alapvetően a redőnyt mozgatja, konkrétan egy szalag, amely a redőny tárcsájára van csavarva, segítségével a redőnyt fel- és le lehet húzni. Ez egy nagyon fontos funkció, hiszen a redőnyöknek nemcsak a fény elleni védelmet kell biztosítaniuk, hanem a hőszigetelést is. Emellett a redőnyök a betörés elleni védelemnek is fontos részét képezik, hiszen nehezebb bejutni egy ablakon keresztül, ha egy masszív redőny van leengedve. A redőnygurtnik elsősorban textilből készülnek, az őket működtető alkatrészek pedig műanyagból vagy fémből.

Hogyan határozható meg a redőnygurtni ára?

A textilgurtni különféle szélességben és vastagságban kapható, az igényeink szerint és a redőnyünkhöz leginkább megfelelő terméket választhatjuk. A textilgurtni a régebben használatos műanyag és fém gurtniknál strapabíróbb és kiválóan alkalmasak nagyobb, rendszeresen használt redőnyök működtetésére is. Méterárukat elsősorban az anyaguk minősége határozza meg. 

Ne hagyja, hogy a redőnygurtni ára összezavarja!

Vegye fel a kapcsolatot szakértőkkel, akik segítenek megtalálni a legjobb megoldást az Ön számára!

Kapcsolatfelvétel

A különböző redőnygurtni típusok és az árak méterben

Típus

Méret (mm)

Ár (Ft)

Textil redőny gurtni

14

 200

PVC tok

 

1.500

Textil redőny gurtni

16

300

Fém tok

 

2.500

Textil redőny gurtni

18

350

PVC tok

 

2.000

Ez a táblázat rövid áttekintést ad a redőnygurtnik egyes méretei szerint. Figyelembe kell venni, hogy ezek az árak átlagosak és változhatnak a forgalmazótól és a gyártótól függően.

Mennyibe kerül a redőnygurtni cseréje?

A gurtni cseréjének ára attól függ, hogy te magad végzed-e, vagy szakembert bízol meg vele. Ha te magad cseréled a gurtnit, akkor csak az anyagköltséggel kell számolnod. Ha szakemberrel csináltatod, akkor a munkadíj is hozzáadódik az anyagköltséghez. A munkadíj nagyban függ a munka bonyolultságától és időigényétől, általában 5.000-15.000 Ft között mozog. A gurtni cseréjének teljes költsége tehát 6.000-20.000 Ft között lehet, attól függően, hogy milyen minőségű gurtnira van szükség és más alkatrészeket is ki kell-e cserélni. 

A redőnygurtni csere árai egy átlagos ablak esetében

Szolgáltatás

Méret (mm)

Ár (Ft)

Gurtni csere (anyag nélkül)

14

  5.000

Gurtni csere (anyag nélkül)

16

  6.000

Gurtni csere (anyaggal)

14

  7.000

Gurtni csere (anyaggal)

16

  8.000

Gurtni csere (anyaggal)

18

  9.000

Gurtni csere (anyag nélkül)

18

  7.000

Ez a táblázat a redőnygurtni cseréjének különböző szolgáltatásait és árait mutatja be. Az árak függenek a cseréhez szükséges anyagoktól, különböző alkatrészek pótlásától, a munkadíjtól és az adott szolgáltatótól. Mindig érdemes több ajánlatot is bekérni, hogy a legjobb döntést hozhassuk meg.

Hogyan lehet kedvező áron redőnygurtnit vásárolni?

Néhány praktikus tipp segíthet abban, hogy jelentősebb összegeket takaríthass meg a vásárlás során.

Az online vásárlás előnyei

Az interneten történő vásárlás gyakran lehet olcsóbb, mint a hagyományos üzletekben. Az online áruházakban gyakran vannak különböző akciók és kedvezmények, amelyekkel jelentősen csökkentheted a végösszeget, nem kell számolni az utazási költséggel sem, ami további megtakarítást jelent.

Az ár-összehasonlító oldalak nagyszerű eszközök arra, hogy megtaláld a legjobb ajánlatokat. Ezek az oldalak összegyűjtik a különböző online áruházak ajánlatait, és egymás mellé teszik őket, hogy könnyen összehasonlíthasd őket. Így egyszerűen megtalálhatod a legolcsóbb redőnygurtnit, és jelentősen csökkentheted a költségeidet.

A vásárlók gyakran osztják meg tapasztalataikat a termékekkel és az árakkal kapcsolatban, így a visszajelzéseik segítségével még több információra tehetsz szert. 

Használja a Qjob.hu portált!

A Qjob.hu egy olyan platform, ahol szakembereket találhatsz a redőnygurtni cseréjéhez. Nemcsak megbízható szakembereket találhatsz itt, de árajánlatokat is kérhetsz tőlük, így könnyen megtalálhatod a legkedvezőbb díjat.

A legjobb árak megtalálása

A legjobb ár megtalálása nem csak arról szól, hogy hol vásárolsz, hanem arról is, hogy milyen terméket választasz. A következőkben bemutatunk néhány olcsó, de minőségi alkatrészt a redőnygurtni cseréjéhez és tippeket adunk arra, hogyan találhatod meg a legkedvezőbb árat.

Top 5 kedvező termék ára a redőnygurtni szereléséhez

  1. Gurtfix Műanyag Redőnygurtni tok: A Gurtfix műanyag tok a redőnygurtnihoz kitűnő választás, ha olcsó, de megbízható terméket keresel. Az ára 1.500 és 3.000 Ft között van, attól függően, hogy hol vásárolod.
  2. Keba Fém Redőnygurtni: A Keba fém tok a redőnygurtnihoz valamivel drágább, mint a műanyag változat, de hosszabb élettartamú. Az ára 3.000 és 5.000 Ft között van.
  3. Nylfix Redőnygurtni továbbító: A Nylfix redőnygurtni a legdrágább a listánkon, de minőségével és tartósságával kiérdemli a magasabb árat. Az ára 4.000 és 8.000 Ft között van.
  4. Beltfix Minőségi Műanyag Gurtnitok: Az olcsó, de megbízható termék ára 2.000 és 4.000 Ft között van.
  5. Ropefix Fém Gurtnitovábbító: A Ropefix fém alkatrész ára 4.000 és 7.000 Ft között van.

Összefoglalás

Ebben a cikkben átfogó képet kaptunk a redőny gurtni árról, és megtanultuk, hogyan találhatjuk meg a legjobb ajánlatokat. Most röviden összefoglaljuk a legfontosabb pontokat.

A legfontosabb pontok, amelyeket érdemes megjegyezni a redőnygurtni áráról:

  1. A redőnygurtni árát több tényező is befolyásolja: az anyag, a méret, és a gyártó.
  2. Az online vásárlás sokszor olcsóbb, mint a hagyományos boltokban történő vásárlás. Az internetes áruházakban gyakran találhatók akciók és kedvezmények.
  3. Az ár-összehasonlító oldalak segíthetnek a legjobb ár megtalálásában. Az ilyen oldalakon egyszerűen összehasonlíthatók a különböző ajánlatok.
  4. A nagyobb tételben történő vásárlás jelentős megtakarítást eredményezhet. Ha egyszerre több terméket vásárolsz, gyakran kedvezményeket kaphatsz.

Bizonytalan a redőnygurtni árával kapcsolatban?

Vegye fel a kapcsolatot tapasztalt szakértőkkel, akik segítenek Önnek megérteni a piaci árakat és megtalálni a legjobb megoldásokat!

Ajánlatkérés

Az olcsó redőnygurtnik és a rögzítésükhöz szükséges alkatrészek között is találhatóak kiváló minőségű termékek. Az ár nem mindig tükrözi a termék minőségét, ezért érdemes alaposan utánajárni a termék jellemzőinek és a vásárlói visszajelzéseknek, mielőtt döntést hoznál.

Az olcsóbb nem mindig jelent rosszabb minőséget, ugyanakkor a drágább sem garantálja automatikusan a kiváló minőséget. Fontos, hogy jól tájékozott vásárlóként hozd meg a döntést, és soha ne hagyd figyelmen kívül a termék tulajdonságait és az ár-érték arányt.

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a redőny gurtni témájú című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést