Article Image

Mennyibe kerül egy utánfutó bérlése?

Ismerje meg az utánfutó bérlés árait és tanácsokat, hogy a legjobb döntést hozhassa meg! Tájékozódjon most.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Bizonytalan vagy az utánfutó bérlés költségeit illetően? Olvasd el cikkünket, amely segít átlátni ezeket a díjakat és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat. Megtudhatja, mely tényezők befolyásolják az árakat és hogyan találhatja meg a legjobb ár-érték arányt.

Gyors menü:

Miért érdemes utánfutót bérelni?

Az utánfutó bérlése nem csupán egyszerű és praktikus megoldás, hanem sok esetben gazdaságosabb is, mint saját utánfutót vásárolni. Egy nagyobb költöztetés, egy bútorszállítás, vagy akár egy hosszabb nyaralás alkalmával az utánfutók bérlése nélkülözhetetlenné válhat. Nézzük meg részletesen, hogy milyen előnyei vannak a bérlésnek!

Kíváncsi a lehetőségeire utánfutó bérlése kapcsán?

Vegye fel velünk a kapcsolatot és segítünk megtalálni az Ön igényeinek leginkább megfelelő utánfutót a legjobb áron.

 Segítséget kérek

Tágas utánfutó várja, hogy a terhet levegye a válladról

Tágas utánfutó várja, hogy a terhet levegye a válladról

Az utánfutó bérlés előnyei

Az utánfutó bérlés előnyei számosak, de három fő tényező emelhető ki:

Költséghatékonyság

Az utánfutó bérlés általában jóval költséghatékonyabb, mint saját utánfutót vásárolni. Ha csak néhányszor van szükségünk az utánfutóra, akkor a bérlés anyagilag előnyösebb. Gondoljunk csak bele, egy új utánfutó ára több százezer, sőt, akár milliós nagyságrendben is mozoghat, míg egy napos bérlési díj Budapesten például 5.000 és 15.000 Ft között van.

Rugalmasság

Az utánfutó bérlés során választhatunk az igényeinknek leginkább megfelelő méretű és típusú utánfutó közül. Lehet ez akár kis méretű, egyszerű utánfutó, vagy akár nagyobb, fedett utánfutó. A rugalmasság azt is jelenti, hogy csak akkor béreljük az utánfutót, amikor szükségünk van rá, így nem kell gondoskodnunk a tárolásról, amikor éppen nem használjuk.

Különböző méretű és típusú utánfutók

A különböző méretű és típusú utánfutók széles választéka azt jelenti, hogy minden igényt kielégítő opció közül választhatunk. Egy kisebb, 1,5x1 méteres utánfutó például már 5.000 Ft-ért bérelhető, míg egy nagyobb, fedett, 2x1,5 méteres utánfutó bérlési díja naponta 12.000 Ft körül lehet.

Hogyan határozzák meg az utánfutó bérlés árakat?

Az utánfutó bérlés árai számos tényezőtől függnek. Lássuk, milyen szempontokat érdemes figyelembe vennünk, amikor az árakat nézzük!

Az utánfutó mérete

Az utánfutók mérete jelentős szerepet játszik a bérlési díj meghatározásában. A kisebb, 2x1 méteres utánfutók bérlési díja például általában 5.000-7.000 Ft között mozog naponta, míg a nagyobb, 4x2 méteres utánfutók ára már 12.000-15.000 Ft is lehet. Tehát a nagyobb méretű futó bérlése magasabb költséget jelent.

A bérlés időtartama

A bérlés díja általában csökken, ha hosszabb időre béreljük az utánfutót. Például, ha egy hétig béreljük a kis méretű utánfutót, az naponta csak 4.500 Ft-ba kerülhet, míg egy napra történő bérlésnél a díj 5.000 Ft. Tehát hosszabb távú bérlés esetén a napi díj csökkenhet.

A jármű típusa

A fedett, zárt utánfutók például drágábbak, mint a nyitott utánfutók. Egy fedett utánfutó naponta akár 10.000-15.000 Ft-ba is kerülhet, míg egy nyitott utánfutó bérlése naponta 5.000-7.000 Ft.

Utánfutó bérlés árak típusok szerint

Utánfutó típusa

Méretek
(hosszúság x szélesség x magasság)

Átlagos napi bérlési díj
(Ft)

Nyitott utánfutó

2 m x 1 m x 0,5 m

5.000 Ft

Fedett utánfutó

2 m x 1,5 m x 1,5 m

8.000 Ft

Hűtő utánfutó

3 m x 2 m x 2 m

15.000 Ft

Autószállító utánfutó

4 m x 2 m

12.000 Ft

Lószállító utánfutó

3 m x 1,5 m x 2,3 m

20.000 Ft

Kerti hulladék utánfutó

2,5 m x 1,5 m x 1 m

7.000 Ft

Nagy teherbírású utánfutó

4 m x 2 m x 2 m

18.000 Ft

Ez a táblázat néhány példát mutat az utánfutók bérlési díjairól. Fontos megjegyezni, hogy az árak változhatnak a bérlés időtartamától, az utánfutó állapotától és a szolgáltatótól függően. Éppen ezért minden esetben kérj egy aktuális árajánlatot a szolgáltatótól, hogy a legfrissebb információk alapján hozhasd meg a döntésed!

Extra szolgáltatások és díjak

Vannak olyan extra szolgáltatások, amelyek tovább növelhetik a bérlés árát. Ilyen lehet például a szállítás, a biztosítás, vagy a különféle tartozékok, mint például a rögzítőszíjak. Egy szállítási szolgáltatás például +3.000 Ft-ot jelenthet a költségekhez

Az utánfutó bérlés további költségei

Szolgáltatás

Leírás

Díj

Kaució

A bérlés során fizetendő biztonsági összeg

20.000 Ft

Szállítás

Az utánfutó házhoz szállítása és visszaszállítása

5.000 Ft/alkalom

Extra nap

További napok bérlése az eredeti bérlési idő után

50% a napi díjból

Tisztítás

Az utánfutó tisztításának díja, ha nem adják vissza tisztán

3.000 Ft

Késési díj

Díj a bérlési idő túllépéséért

100% a napi díjból

Káresemény

A károk fedezésére szolgáló díj

A kár értékétől függően

Ez a táblázat néhány további költséget tartalmaz, amelyek felmerülhetnek az utánfutó bérlése során. Ezek a díjak változhatnak a szolgáltatótól függően, ezért mindig olvassa el a bérlési feltételeket, és kérdezzen rá a további díjakra.

Szeretne többet megtudni az utánfutó bérlési díjakról?

Lépjen velünk kapcsolatba és szerezze be a legjobb ajánlatot!

  Kapcsolat

Tippek és tanácsok a bérléshez

Az utánfutó bérlés nem bonyolult folyamat, de néhány fontos szempontot érdemes szem előtt tartani a legjobb döntés meghozatalához. Most bemutatjuk a legfontosabb tippeket és tanácsokat, hogy könnyebb legyen a választás!

Hogyan válasszunk a legjobb bérlési lehetőségek közül?

Ha futót szeretnénk bérelni, néhány alapvető szempontot mindenképpen figyelembe kell vennünk a legjobb döntés meghozatalához.

Értékelje a szükséges méretet és típust

Először is, fontos megfontolni, milyen méretű és típusú utánfutóra van szükségünk. Egy kisebb, nyitott utánfutó elegendő lehet, ha csak néhány kisebb tárgyat, mint például bicikliket szeretnénk szállítani. Azonban, ha nagyobb, nehezebb tárgyakat, például bútorokat vagy építőanyagokat szállítunk, akkor érdemes egy nagyobb, fedett utánfutót bérelni.

Összehasonlítás az árak között

Másodszor, érdemes összehasonlítani az árakat. A bérlési díjak nagyban eltérhetnek a különböző bérlési helyek között. Érdemes több helyről is árajánlatot kérni, és összehasonlítani őket. Ne feledjük, hogy a legolcsóbb nem mindig a legjobb, érdemes figyelembe venni az ár mellett az utánfutó állapotát, a bérlő megbízhatóságát és a szolgáltatás minőségét is.

Ellenőrizze az extra költségeket

Végül, ne feledkezzünk meg az extra díjakról sem. Ezek növelhetik a bérlés végső árát. Ilyenek lehetnek például a szállítási díj, a biztosítás díja, vagy a tartozékok díja. Kérdezzünk rá ezekre a díjakra, mielőtt szerződést kötnénk, hogy ne érjenek minket meglepetések.

Még mindig bizonytalan, melyik utánfutót válassza?

Forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk megtalálni! 

  Utánfutó bérlési ajánlat

Az utánfutó bérlésével spórolhat az idején és energiáján – tökéletes megoldás azok számára, akiknek csak időszakosan van szükségük extra szállítókapacitásra.

Az utánfutó bérlésével spórolhat az idején és energiáján – tökéletes megoldás azok számára, akiknek csak időszakosan van szükségük extra szállítókapacitásra.

A Qjob és a hasznossága az utánfutó bérlésben

A Qjob egy online platform, amely számos szolgáltatást kínál, többek között utánfutó bérlést is. Az oldal felhasználóbarát és könnyen áttekinthető, így gyorsan megtalálhatjuk az igényeinknek megfelelő utánfutót. A platform segítséget nyújt a bérlési folyamat minden lépésében, legyen szó a szerződéskötésről vagy a fizetésről. Tehát, ha utánfutót szeretnénk bérelni, érdemes a Qjob platformját választani.

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen tényezők határozzák meg az utánfutó bérlés árát?

Az utánfutó bérlés árát több tényező is befolyásolhatja. Ilyenek például az utánfutó mérete és típusa, a bérlés időtartama, valamint az extra szolgáltatások, amiket igénybe veszünk. Ezenkívül a bérlési helyzet is szerepet játszik, hiszen a nagyobb városokban és a frekventáltabb helyeken magasabbak lehetnek az árak.

Mennyibe kerülhet egy utánfutó bérlése egy napra?

Az utánfutó bérlésárak változóak a bérbeadótól, de függnek az utánfutó méretétől és típusától is, valamint a bérlés időtartamától. Általában néhány ezer forinttól akár több tízezer forintig is terjedhet egy napra a bérlés díja.

Mikor érdemes hosszabb időre utánfutót bérelni?

Hosszabb időre érdemes utánfutót bérelni, ha nagy mennyiségű áru szállítását tervezzük, vagy ha olyan projekten dolgozunk, amelynek során szükségünk lehet az utánfutóra több napon keresztül. Ebben az esetben a hosszabb bérlési idő gyakran költséghatékonyabb lehet.

Van-e lehetőség az utánfutó bérlésére hétvégére, és mennyibe kerül ez?

Igen, a legtöbb szolgáltató lehetőséget kínál hétvégi utánfutó bérlésre. Az árak itt is változóak, és a bérlés időtartamától, az utánfutó méretétől és típusától függenek. Az átlagos hétvégi bérlési díj néhány ezer forinttól több tízezer forintig terjedhet.

Következtetés: Hogyan szerezzük be a legjobb ajánlatot az utánfutó bérlésére

Az utánfutó bérlés árának megállapítása során figyelembe kell venni több szempontot. Elsősorban a bérlés időtartamát, az utánfutó méretét és típusát, valamint a bérlés helyszínét érdemes figyelembe venni. Mindemellett érdemes összehasonlítani a különböző szolgáltatók árait és feltételeit is.

Az online platformok, mint például a Qjob.hu, kiváló eszközt nyújtanak a legjobb ajánlat megszerzéséhez. Ezek a platformok lehetővé teszik a különböző méretű és típusú utánfutók és azok bérlési díjainak összehasonlítását. Ezenkívül a bérlési folyamat minden lépésében segítséget nyújtanak, legyen szó a szerződéskötésről, a fizetésről vagy az utánfutó átvételéről.

Végül ne feledjük, hogy mindig olvassuk el a finom betűs részt, hogy megértsük az összes lehetséges extra díjat és a bérlési feltételeket. Az utánfutó bérlése nagyszerű megoldás lehet, ha nagy mennyiségű áru szállítását tervezünk, vagy ha olyan projekten dolgozunk, amelynek során szükségünk lehet az utánfutóra több napon keresztül. Tudatos döntéssel pedig biztosan megtaláljuk a legjobb ajánlatot.

Szüksége van gyors és megbízható utánfutó bérlési szolgáltatásra?

Vegye fel a kapcsolatot szakértőkkel, és garantáljuk, hogy a legjobb ajánlatot kapja meg.

 Ajánlatkérés

Barbara, cikk szerzője
Tapasztalt szövegíró
Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt az utánfutó bérlés árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést