Article Image

Mennyibe kerül egy limuzin bérlés?

Egy 6-8 fő befogadására alkalmas limuzin óránként 35.000 – 40.000 Ft-ért bérelhetünk, míg egy 10 fős, egész éjszakára szóló limuzin bérlése során átlagosan 120.000 és 150.000 Ft közötti végösszegre számíthatunk.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Limuzin bérlési díja 2024-ben

A limuzin bérlésének átlagos költsége 35.000 – 40.000 Ft óránként, míg a legtöbb ember 60.000 – 90.000 Ft-ot költ egy limuzin bérlésére az adott este során. A bálokra bérelt limuzinok ára 80.000 és 140.000 Ft között mozognak. A limuzinok árai attól függnek, hogy hol élünk, milyen járművet bérlünk, hány vendégünk van, mennyi ideig használjuk és hány megállót teszünk meg. 

Limuzin ár statisztika

Különleges alkalomra szeretnél bérelni egy limuzint?

Írd le a részleteket és a limuzin szolgáltatást nyújtó egyéni vállalkozok írnak neked. 

Limuzin bérlés olcsón

Tartalomjegyzék

Limuzin átlagos költségei

 

Árak

Átlagos ár

145.000 Ft

Minimum ár

75.000 Ft

Maximum ár

300.000 Ft

A fenti táblázat képet ad néhány átlagos limuzinköltségről, amelyek nagyban ingadoznak az Ön tartózkodási helyétől függően. Ahhoz, hogy pontos becslét kapjon, vegye fel a kapcsolatot az Ön közelében lévő limuzinkölcsönzőkkel azonnali árkérésért.

Limuzin bérlés árak

A városban egy 5 órás éjszakai limuzin bérléséhez a legtöbb ember 120.000 és 200.000 Ft közötti összeget költ a limuzin méretétől és az utasok számától függően. Egy kis luxus mercedes-benz bérlése 75.000 Ft-ba kerülhet éjszakára, míg a 16 személyes Hummer H2 limuzin 275.000 Ft-ba kerül 5 órára.

Limuzin költség óránként

A 6-8 fő befogadására alkalmas limuzin óránként 30.000 – 35.000 Ft-ért és némi borravalóért bérelhető, míg a 22 főt befogadó nagy limuzin óránként 75.000 – 85.000 Ft-ért és szintén némi borravalóért bérelhető. Az exkluzívabb lumizunkölcsönzőknél, könnyen 90.000 Ft-be vagy annál többe kerülhetnek óránként.

A legtöbb vállalat rendelkezik minimális időblokkokkal, amelyekre a bérléshez szükség van. Egy nagy megkeresésekkel rendelkező limuzinkölcsönzők általában 1 órára vagy kevesebb időre is ad ki limuzint. Ha limuzint bérel hét vagy több órára, akkor kedvezményt kaphat, ha nagy eseményeket tervez ez idő alatt, például a városban töltött éjszakát egy legény- esetleg leánybúcsú keretein belül.

A különböző limuzin típusok bérlésének ártáblája, óradíjban mérve

A limuzin típusa

Utasok száma

Óránkénti költség

Lincoln town car

8 személy

30.000 Ft

Lincoln ultra stretch limo

12-14 személy

40.000 Ft

Hummer H2 limo

16 személy

55.000 Ft

Excursion limo

16 személy

50.000 Ft

Mercedes-benz S osztály

4+1 személy

15.000 Ft

Rolls Royce Silver Shadow

4+1 személy

45.000 Ft

Mennyibe kerül egy limuzin bérlése egy napra?

A minimális 1 órás bérleti idő mellett a limuzinok napi bérleti díja 8 személyes limuzin esetén 150.000 Ft-ba kerül, míg a 16 férőhelyes limuzinok már 330.000 Ft-tól elérhetőek. 20-22 fős limuzin esetén ez a díj 400.000 és 450.000 Ft között mozog. A nagyobb kereslet miatt az esti limuzinfoglalások is drágábbak, mintsem a nappali foglalások.

A limuzin legolcsóbb bérlési ideje általában hétköznap délután lehetséges, különösen olyan napokon, amelyek nem állnak közel a nemzeti ünnepekhez. A legtöbb limuzinkölcsönzőnél hétköznap minden megkezdett óra után kedvezményben részesülünk, melynek mértéke maximum 10% lehet. Így körülbelül 90.000 Ft-ot kell fizetnünk egy Hummer H2-es limuzin lefoglalásáért két órára. Hétvégén a kedvezmény nem érvényesül a nagy kereslet miatt.

Módosíthatja útitervét, hogy olcsóbb limuzinkölcsönzést kapjon, ha kirándulást tervez egy wellnessbe, hogy elkezdjen egy leánybúcsút, vagy kirándulásokat egy parkba évfordulók vagy születésnapok alkalmából. Kérdezze meg a limuzinszolgáltatót a különböző időpontokra és alkalmakra vonatkozó árazási terveiről.

Felejthetetlen élményt limuzinnal? 

Alábbi gombra kattintva érdeklődhetsz a limuzin bérlés után!

Limuzin bérlés

Mennyibe kerül egy limuzin bérlése egy éjszakára?

Egy limuzin bérlése egy éjszakára akár 160.000 Ft-ba is kerülhet 8 személy számára, míg egy 20 utast szállító limuzin esetén ez a díj már 560.000 Ft-ot is jelenthet. Pénteken és szombaton este a vállalatok a nagyobb kereslet miatt 4-re emelhetik foglalásonkénti minimális óraszámukat. Az óradíj ezeken a napokon is emelkedik.

Gyakran előfordul, hogy a hét folyamán a limuzin bérlés árak 30.000 Ft körül mozognak, míg a hétvégén pedig már 45.000 Ft-ba kerül a bérlése. Amikor megnő a limuzinok iránti kereslet, akkor a limuzin bérléséért is többet kell fizetnünk. A hét bizonyos éjszakái forgalmasabbak, mint a többi.

Ezért általában arra számíthatunk, hogy kevesebbet kell fizetnie hét közben, és többet a hétvégén. A limuzinok népszerűek a koncertekre, esküvőkre, bálokra vagy sporteseményekre történő szállítás során, ezért tervezzen előre és várhatóan egy kicsit többet kell fizessen az év ezen időszakában.

Hétköznapi limuzin bérlés

30.000 Ft

Hétvégei limuzin bérlés

45.000 Ft

Limuzin parti busz kölcsönzése

A limuzin buszkölcsönzések átlagosan 150.000 és 200.000 Ft között mozognak. A 26 fős partibusz bérlése óránként 90.000 Ft-ba kerül, míg a 33 fős buszlimuziné pedig 100.000 Ft díjazású óránként. 

Limuzin, party busz bérlés - lány buli

Csajos parti a limuzin buszon

Jármű típusok

A speciális járművek, mint például a terepjárók és a Hummerek, vagy a felújított luxusautók, illetve a speciálisan felszerelt partibuszok általában többe kerülnek kölcsönzéskor az óradíjat nézve, mint a hagyományos limuzinok. Az ilyen típusú járművek csomagként általában magasabb díjjal rendelkeznek, mint a hagyományos limuzinok vagy luxus járművek, mivel ezeknek a beszerzési és karbantartási költségei drágábbak.

Általános szabály, hogy minél nagyobb a jármű, annál többe kerül óránként a bérleti díj. A limuzinkölcsönző vállalkozások és az egyéni vállalkozók olcsó limuzin bérlés ajánlanak, átlagosan 30.000 Ft-ot kérnek óránként a 8 fős Cadillac DTS-ért szombatonként, míg 35.000 Ft-t a Chrysler 300 C, 10 személyes limuzinért.

Ezzel szemben a vállalatok és az egyéni vállalkozó sofőrök kisebb járművei óránként 15.000 – 25.000 Ft-ba kerülnek a szombati bérlés során. A limuzinkölcsönző vállalatok általában a 8 fős limuzinért óránként 25.000 Ft-ot kérnek, míg a 16 fős limuzinok esetében ez az összeg már 50.000 Ft óránként.

Luxus, Hummer fehér limuzin

Fehér jeep limuzin

Luxus járművek

A különleges rendezvényeket kiszolgáló autókölcsönző cégek flottájában állhat egy felújított klasszikus autó, például egy Rolly-Royce vagy egy Bentley, esetleg egy késői modellű luxusjármű, amellyel a megrendelők látványos, emlékezetes fényképeket készíthetnek.

Az olyan csúcskategóriás luxusautók, mint a Rolls-Royce ami 8.000.000 Ft-ért kerül eladásra, egy 3 órás program erejére 85.000 Ft kezdő bérleti árral rendelkezik. Többek között a Qjob.hu-n is találhatsz számos olyan sofőrt, akik akár luxusautók bérlését teszik lehetővé.

Utazási távolság

Sok limuzinszolgáltatás egy adott területre terjed ki. Ha az Ön programja ezen a területen kívül esik, az az ügyfél számára felár fizetését jelenti.

Csomag lehetőségek

Sok luxusautó kölcsönző cég gondoskodik a bérlő részére különböző csomagokra, amelyek meghatározott számú órát foglalnak magukba, beleértve egy ajándék virágcsokrot vagy egy ajándék pezsgőt. A kiegészítő szolgáltatások magukba foglalhatnak további pezsgőket és alkoholos italokat, vörös szőnyegen való megjelenést és így tovább, általában felér ellenében.  

A Hummer H2 Limuzin bérlése egy budapesti városnézés során, 16 személy részére:

  • 1 óra: 40.000 Ft
  • 2 óra: 90.000 Ft
  • 3 óra: 120.000 Ft
  • Minden további óra: +30.000 Ft

A Hummer H2-es limuzinjának bérlési táblája, órára lebontva

Átlagárak születésnapra való limuzin bérlése során

A születésnapok bizony olyan alkalmak, amikor szeretnénk magunkat különlegesnek érezni. A limuzin bérlés születésnapra remek választás! Az úti cél és a program kiválasztása mellett érdemes a közlekedésre is gondolni, olyan lehetőséget választani, amely minden ízében egyedi.

Életünk jelentős pillanata során ez az az opció, amely színesebbé és élménydúsabbá teheti nem csak a saját, de szeretteink születésnapját is! A születésnapi limuzin bérlés esetén a 10 személyes limuzinok 30.000 Ft-tól elérhetőek óránként, míg a 15 személyes limuzinok bérlési díja 55.000 Ft-ra tehető. 

Születésnapod van és szeretnél egy felejthetetlen buli élményt?

 Egy limuzin bérlése megadja a hangulatot!

Limuzin megrendelése

A limuzinkölcsönzés átlagos költsége esküvőre

A legtöbb pár 120.000-200.000 Ft-ot költ, hogy limuzint béreljen esküvőjére. Az esküvői buszcsomagért körülbelül 180.000 Ft-ot kell fizetni. Néhány teljes körű szolgáltatást nyújtó limuzin cég bónusz funkciókat ad az esküvő napjára. Amit kaphatunk az egy fehér limuzin, ingyenes pezsgő és különlegesen feldíszített belső terek. 

Ha szorít a határidő és későn vágtuk bele a fejszénket a limuzin kölcsönzés gondolatába, akkor se essünk kétségbe, hiszen vannak olyan szakemberkereső felületek, mint Qjob ahol számos sofőrrel felvehetjük a kapcsolatot, akik készségesen állnak rendelkezésünkre.

Kérdezze meg a limuzinszolgáltatásától, hogy milyen all-inclusive esküvői csomagokat kínálnak. Az esküvőkre vonatkozó limuzinsofőrök számára való borravaló 15-től 20%-ig terjed. Azonban idő előtt érdeklődjön limuzinszolgáltatójánál, hogy nem tartalmaz-e automatikusan borravalót a sofőr számára a számlán szereplő összeg.

Az esküvőszervezők azt tanácsolják, hogy az esküvői költségek 2 százalékát tegye félre az esküvői szállításhoz. Ez magába foglalja a limuzinkölcsönzést és minden olyan szállítást, amelyet a városon kívüli vendégeknek kínál. Az esküvői szezon nagy kereslete miatt felmerülő többletköltségek elkerülése érdekében foglalja le esküvői limuzinját legalább egy hónappal korábban.

Esküvői limuzin bérlés

Fehér limuzin tökéletes választás az esküvőre

Limuzin bérlés lánybúcsúra

Az esküvő és a házasságkötés minden nő életében egy különleges esemény, amely egyszeri és egyben megismételhetetlen a maga nemében. Így természetes, hogy szeretné a legjobb formáját hozni és jól megünnepelni a nagy nap eljövetelét. Az extra üveg pezsgő és az ingyenes Morrison’s 2 belépőjegy garantált, 25.000 Ft-os óradíjtól kezdve egészen 60.000 Ft-ig bérelhetőek limuzinok, attól függően, hogy mennyien szeretnék megünnepelni a nagy nap eljövetelét.

Limuzin bérlés lánybúcsúra is?

Természetesen igen, hiszen a felejthetetlen lánybúcsú nélkülözhetetlen kelléke a limuzinos utazás!

Limuzin bérlés

Limuzin bérlés legénybúcsúra

Egyetlen férfi számára sem kell bemutatni, hogy milyen érzés kirúgni a hámból és egy fergeteges bulit csapni! Alkalmas lehet ezen alkalomra a limuzinszolgáltatók nyújtotta lehetőségek, ahol a 36 férőhelyes limuzinok egy órára 80.000 Ft-ba kerülnek, 2 óra esetén ez a díj már 155.000 Ft, míg 3 óra igénybevétele esetén 230.000 Ft-ot kell fizetnünk. Minden további megkezdett óra 70.000 Ft felárt jelent.

A prémium kategóriába tartozó, 36 fős limuzin bérlésének áralakulása óraszámtól függően:

Limuzin bérlés gyerekeknek

Bár alapvetően a limuzinos utazás főként a felnőtt számára ajánlott programként él a köztudatban, ez még nem gátolja meg azt, hogy gyerekek is kipróbálhassák ezt az utazást és egy életre szóló élményben lehessen részük. Legyen szó gyerekzsúrról vagy egy körutazásról a városban, a díjak változatlanok: 1 órás bérlés esetén 25.000 Ft a 10 fős limuzin bérlése, míg 2 óra esetén ez már 50.000 Ft. Minden további megkezdett óra 20.000 Ft felárt hordoz magával.

Limuzin bérlés árak szalagavatóra

Gyakori, hogy a szalagavatós limuzinok ára 40.000 és 60.000 Ft között mozognak. Jó üzletet kínál, ha figyelembe vesszük, hogy egy ilyen csomag apró extrákat is kínál, például alkoholmentes italokat és poharakat, több helyről történő beszállást, majd kiszállást a bál helyszínén és utólagos felvételt is.

  • Chysler 300 C limuzin bérlése 9+1 személy számára 30.000 Ft-tól/óra
  • Lincoln Town Car limuzin bérlése 8+1 személy számára 25.000 Ft-tól/óra
  • Lincoln Navigator limuzin bérlése 14+1 személy számára 55.000 Ft-tól/óra

Nagy, fehér limuzin

Klasszikusan fehér, hosszú limuzin akármilyen alkalomra!További limuzin szolgáltatási díjak

Amikor egy limuzinszolgáltató cégnél foglal, feltétlenül tegyen fel néhány kérdést a számláján megjelenő többletköltségekről:

Parkolási díjak

Miközben tervezi utazási útvonalát a limuzinszolgáltatással, gondolja át, hol parkol a limuzin, ha a sofőrnek várnia kell rád. A fizetős parkoló extra díjat számít fel a limuzin parkolásáért, és a cég valószínűleg elvárja, hogy ön fizesse ezt a parkolási díjat. Más helyeken, ahol nincs ingyenes parkolási lehetőség – vagy egy forgalmas városban, ahol egyáltalán nincs parkolóhely -, akkor lehet, hogy külön kell fizetnie, hogy a sofőrje többször is körbejárja a háztömböt, amíg önre vár.

Útdíjak

A legtöbb limuzin társaság elvárja, hogy utazás közben fizessen az autópályadíjakért. Felszámíthatják azt az útdíjat is, amelyet a sofőröknek fizetniük kellett, hogy eljöjjenek önért. Ezeket a díjakat az utazás végén a számláján találja. Vidéki kiszállás esetén 250 Ft/km díjat számolnak fel.

Üzemanyag költség

Mindig kérdezzen előre az üzemanyag felárakról, mivel ez többletköltséget jelent, amire sokan nem számítanak. Egyes limuzinszolgáltatások a tartózkodásuk helyétől és az aktuális benzináraktól függően 10%-os üzemanyag felárat számíthatnak fel minden utazásért, amelyet lefoglalnak.

Általában további üzemanyag díjakat láthat két ok miatt is. Először is, ha megváltoztatja az útitervet az utazás megkezdése után úgy, hogy a sofőrnek a tervezettnél tovább kell mennie, akkor üzemanyag felárat kap. Elvégre nem csak a sofőr idejéért fizet, hanem a limuzin működésének költségeit is ön állja.

Takarítási árak

Ha a limuzinszolgáltatónak a foglalás után el kell távolítania a limuzin belsejében lévő foltokat, akkor valószínűleg 10.000 Ft-ot vagy annál többet számíthat fel takarítási díjként. Ha valaki hány a limuzin belsejében, akkor 10.000 – 15.000 Ft-ba kerül a tisztítása. Emellett 5000 Ft-ot kérnek a minibár minden poharából, amely eltűnik vagy eltörik.

A takarítás az egyik oka annak is, hogy egy limuzin cég előre letétet számít fel. Így garantált fizetést biztosítanak az esetlegesen felmerülő váratlan költségek fedezésére. A számla takarítási díjának egyéb gyakori okai közé tartozhatnak a limuzin belsejében maradó szagok távozást követően, valamint a szőnyeg vagy a kárpit károsodása esete.

Extra futásteljesítmény vagy extra óradíjak

A limuzinszolgáltató cégeknél különböző árazási tervek közül választhatnak, akár kilométer, akár limuzin foglalásakor eltöltött teljes idő alapján. A foglalás megerősítése előtt győződjön meg arról, hogy megértette a limuzinszolgáltatás árazási tervét. 

Például egy limuzin lefoglalása olyan népszerű célpontokhoz, mint a repülőtér, gyakran átalánydíjas. Más esetekben, amikor az utazási útvonal nem olyan egyszerű, akkor a sofőr valószínűleg óradíjat számláz ki. Ekkor az utazási időt a limuzin átvételétől a végső kiszállásig mérik. Azt is felszámíthatják várakozási idő címszó alatt, ha késik a beszállásról.

Gyakran ismételt kérdések

Mennyi borravalót kell adnom a limuzin sofőrjének?

A legtöbb közlekedési szolgáltató szerint a limuzin sofőrjét a teljes számla 10 és 20 százaléka között kell borravalóval jutalmaznia. Repülőtérrel kapcsolatos utazások esetén szokás, hogy táskánként további 500-1000 Ft borravalót adnak. Mivel a limuzin sofőrök néha nagyon keményen dolgoznak hogy befogadják a sok embert különböző helyzetekben, kérjük adjon nekik némi kártérítést, ha további erőfeszítéseket tesznek azért, hogy az ön élménye különleges legyen. 

Mennyibe kerül egy limuzin bérlése 4 órára?

Átlagosan 30.000 – 40.000 Ft a limuzin bérlése óránként, míg egy 4 órás bérlés során ez az összeg 100.000 és 160.000 Ft között mozog. Ha 20 utast befogadó típusú limuzint bérlünk 4 órára, annak a díja már 280.000 Ft.

Mennyibe kerül egy limuzin bérlése 5 órára?

Egy kis limuzin bérlése, amely 5 órára 8 utas szállítására alkalmas, 90.000 Ft-ba kerül. A Hummer vagy a limuzin partibusz bérlése 5 órára 185.000 és 305.000 Ft között mozog.

Mennyibe kerül egy limuzin bérlése 6 órára?

A 10 férőhelyes limuzin 6 órára történő bérlésének átlagos költsége 120.000 Ft és 150.000 Ft között van éjszakánként. Ha csak 4 személyes limuzinra van szükségünk, a 6 órás kölcsönzés ára 105.000 és 120.000 Ft között ingazodik.

A bérelt limuzin teljesen felszerelt bárral rendelkezik?

A foglalás során kérdezze meg a limuzin társaságot, hogy rendelkeznek-e teljesen felszerelt bárral meglévő járművekkel. Ingyenes italokat kínálhatnak a különböző bérelhető csomagok, míg ellenkező esetben előfordulhat, hogy csak a hűtőszekrényt biztosítják és elvárhatják, hogy hozzon magával saját italt, hogy megtöltse azt.

Egyik limuzinkölcsönző cég sem akarja vállalni a felelősséget azért, hogy ön vagy vendégei felelőtlenül viselkednek. Ezen okok miatt a kiskorúak alkohol-,kábítószer fogyasztása és a dohányzás számukra tiltott tevékenység a legtöbb limuzin cégnél. A sofőrök azonban szívesen befogadják a nagykorú dohányzókat, ha betartják azt, hogy csak a megállások során, a járműveken kívül dohányozhatnak.

Mennyire sötét a limuzin árnyalata?

A limuzinok többsége 5 százalékos ablakfestékkel rendelkezik, ami azt jelenti, hogy ca külső fénynek csak 5 százaléka jut át rajta. Az extra sötét árnyalat további előnyei, hogy ezek az ablakok taszítják a kültéri hő 65 százalékát és a nap ultraibolya sugárzásának akár 99,9 százalékát. Ezért nemcsak könnyebb a hűvösnek megmaradnia a limuzin belsejében, hanem lehetetlen benne leégni.

A legtöbb állam törvényei azonban csak limuzin színezésű ablakokat engedélyeznek a jármű hátulján, mert a vezetőnek biztonsági okokból tökéletes látási viszonyokkal kell rendelkeznie.

Hogy hívják a limuzin sofőrt?

A hagyományos szokás szerint a limuzin sofőrjét „sofőrnek” nevezik. Ennek ellenére manapság sok sofőr inkább azt szeretné, ha a keresztnevükön szólítanák őket.

Mit lehet tenni egy limuzin beljesejében?

A limuzinozás során sokféle szórakozási lehetőség közül választhat:

  • Élvezze az italokat. Ha ön már elég idős ahhoz, hogy alkoholt fogyasszon, akkor barátaival kényeztesse magát a feltöltött minibárral. 
  • Játszatok kedvenc videojátékotokkal vagy nézzetek filmeket. Kérdezze meg a limuzinszolgálatot, hogy beszerelhető-e Xbox vagy PlayStation hátul a szórakozás érdekében. Manapság sok limuzinflotta rendelkezik HDTV-vel és térhatású hangszóróval, hogy tökéletes játékélményt nyújtson. 
  • Hallgass nagyszerű zenét. A sofőrje segíthet bármilyen zenéjének lejátszásában saját médiaeszközeiről. Alternatív megoldásként mondja el nekik, hogy milyen zenét szeret, hogy megtalálják az Ön számára a műholdas rádióban.
  • Pihenjen. A limuzin belsejében lazításra szánt extra helyekkel kényelmesen kinyújtozhat és szundíthat egyet, ha éppen befejeződött az elfoglalt ceremóniája vagy az év nagy bulija.

A Qjob-ot hónapról-hónapra egyre több szakember és megbízó használja. Ennek köszönhetően egyre hatékonyabban találhatnak egymásra megbízó és megbízott. Megnézhetjük a szakemberek ajánlásait, referencia munkáit, a készségeiről tájékozódhatunk a profilukon.

Létrehozok egy feladatot!  Szakemberként regisztrálok!

Ádám, cikk szerzője
Tapasztalt sofőr
Már több mint 2 éve Budapesten dolgozó limuzin sofőr vagyok, aki felejthetetlen élményt ad az embereknek!

Hagyj megjegyzést