Article Image

Mennyibe kerülnek a vágott tükrök? Praktikus tanácsok a vásárláshoz

Az összehasonlító elemzésünk segít megtalálni a legjobb vágott tükör árakat. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, olvasson tovább!
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Szóval, úgy döntöttél, hogy vágott tükröt szeretnél vásárolni. De vajon mennyibe kerül? Ebben a cikkben mindent megtalálsz, amire szükséged van a döntés meghozatalához.

Ingyenes konzultációra van szükséged a vágott tükör vásárlása előtt?

Kattints ide, és lépj kapcsolatba a szakértőkkel, akik segítenek megtalálni a tökéletes tükröt az otthonodba!

Ingyenes árajánlatkérés

Tartalomjegyzék

Miért fontos a megfelelő vágott tükör kiválasztása?

A vágott tükör kiválasztása nem csak esztétikai kérdés. Fontos az anyag, a méret, de a stílus is. Nézzük meg, hogy ezek a tényezők hogyan befolyásolják az árat!

A vágott tükör anyagának jelentősége

Az elsődleges tényező, amit figyelembe kell vennünk, az a tükör anyaga. A minőségi üveg általában drágább, de tartósabb és esztétikusabb. Az árak általában 10.000 és 50.000 forint között mozognak, attól függően, hogy milyen anyagból készült a tükör.

Vágott tükör árak anyagok szerint

Anyag

Méret (cm)

Ár (Ft)

Üveg

60x90

12.000

Akril

60x90

10.000

Üveg

90x120

22.000

Akril

90x120

18.000

Üveg

120x150

30.000

Akril

120x150

20.000

A fenti táblázat bemutatja a különböző anyagokból készült vágott tükrök átlagos árait. Látható, hogy az üveg tükrök drágábbak, de ezek tartósabbak és elegánsabbak. Az akril tükrök olcsóbbak, de kevésbé tartósak és nem olyan esztétikusak.

A vágott tükör méretének jelentősége

Természetesen a tükör mérete befolyásolja az árat, egy nagyobb tükör több anyagot igényel és több munkaórába kerül az elkészítése. Az árak itt is változóak, általában 20.000 és 100.000 forint között mozognak.

A vágott tükör árának összetevői

Tudtad, hogy a tükör ára nem csak az anyag és a méret függvénye? Számos egyéb tényező is szerepet játszik, mint például a gyártás, a szállítás és az installáció költségei.

Hogyan befolyásolja a stílus a vágott tükör árát?

A modern és a klasszikus stílusú tükrök árai gyakran eltérnek. Egy egyedi tervezésű tükör ára pedig még magasabb lehet. Az árak itt általában 30.000 és 150.000 forint között mozognak.

Vágott Tükör Árak Stílus Szerint

Stílus

Méret (cm)

Ár (HUF)

Modern

60x90

20.000

Klasszikus

60x90

18.000

Modern

90x120

30.000

Klasszikus

90x120

28.000

Egyedi tervezés

90x120

40.000

Egyedi tervezés

120x150

50.000

Ez a táblázat a különböző stílusú vágott tükrök árait szemlélteti. Látható, hogy a modern stílusú tükrök általában drágábbak, mint a klasszikusok. Az egyedi tervezésű tükrök azonban a legdrágábbak, mivel ezek különlegesek és személyre szabottak.

Hogyan találjuk meg a legjobb árat?

Most, hogy tudjuk, milyen tényezők befolyásolják a vágott tükör árát, nézzük meg, hogyan találhatjuk meg a legjobb ajánlatot!

Online vs offline vásárlás

Az online árak gyakran alacsonyabbak, ellenben a boltokban lehetőségünk van személyesen megtekinteni a terméket. Az online árak széles skálán mozognak, gyakran 15.000-től 100.000 forintig terjednek, ezzel szemben a boltokban a prémium termékek árai 20.000-től 150.000 forintig terjedhetnek.

Az ár-érték arány fontossága

Nem csak az ár számít, hanem az is, hogy az elképzelésünknek megfelelő terméket  kapjunk a pénzünkért. A minőség és az ár közötti egyensúly megtalálása kulcsfontosságú. A legjobb ár-érték arányú vágott tükröknél általában 30.000 és 80.000 forint között mozognak az árak.

Tippek a legjobb ár-érték arányú vágott tükör megtalálásához

  1. Használj összehasonlító oldalakat az árak ellenőrzésére.
  2. Keresd a vásárlói véleményeket a minőség ellenőrzésére.
  3. Ne felejtsd el figyelembe venni az extra költségeket, mint a szállítás és az installáció.

Nem vagy biztos abban, hogy milyen vágott tükröt válassz? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és hagyd, hogy profi üvegesünk segítsen a döntésben!

  • Profi segítség
  • Kapcsolatfelvétel
  • Segítség a döntésben

Egy sikeres Qjob.hu történet

Mint minden nő, aki szereti a szépet, én is mindig szerettem volna egy egyedi vágott tükröt a nappalimba. Amikor úgy döntöttem, hogy itt az ideje a beruházásnak, bizonytalan voltam, hogy hol találom meg a legkedvezőbb árat és a legjobb minőséget. Nem akartam számomra előnytelen kompromisszumot kötni egyik tényező esetében sem. 

Ekkor találtam rá a Qjob.hu-ra, ahol számos üveges szakember volt, akik vágott tükröket készítettek. Kiválasztottam Zoltánt, aki Pesten dolgozott, és nagyon jó visszajelzéseket kapott a korábbi ügyfeleitől.

Zoltán nagyon segítőkész volt. Meghallgatta az elképzeléseimet, és hasznos tanácsokkal látott el a tervezésben. Aztán elkészítette a tervet, mielőtt nekilátott volna a munkának. A tükör mérete 90x120 cm volt, a végleges ár pedig 35.000 forint, amit nagyon korrekt árnak találtam a kínált minőségért.

Amikor elkészült a tükör, Zoltán személyesen szállította ki hozzám, és még a falra is felhelyezte. Az eredmény lenyűgöző volt. Az egyedi vágott tükör tökéletesen illeszkedett a nappalimba, és minden vendég, aki betért, azonnal észrevette és megdicsérte.

Örülök, hogy rátaláltam a Qjob.hu-ra, és hogy Zoltánnal dolgozhattam. Most már van egy gyönyörű vágott tükröm, amit mindig is szerettem volna, és mindez köszönhető a Qjob.hu-nak. Ha bárkinek vágott tükörre lenne szüksége az otthonában, feltétlenül ajánlom neki ezt a platformot és Zoltánt!

Szeretnéd, ha egy profi segítene a vágott tükör kiválasztásában és telepítésében?

Ne habozz, lépj velünk kapcsolatba most, és garantáljuk a legjobb eredményt!

Kapcsolatfelvétel

Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen egyéb költségek merülhetnek fel a vágott tükör beszerzése során?

A vágott tükör vásárlása mellett számolni kell a szállítási és az installációs költségekkel is. Ezen felül, ha egyedi tervezésű tükröt szeretnénk, akkor a tervezési költségek is hozzáadódnak az árhoz.

Hogyan alakulnak a vágott tükör árak a különböző üzletekben és az online platformokon?

Az árak igen eltérőek lehetnek az üzletekben és az online platformok között. Érdemes több helyen tájékozódni és összehasonlítani az árakat a legjobb ajánlat megtalálása érdekében.

Mi a Qjob.hu, és hogyan segíthet a vágott tükör vásárlásában?

A Qjob.hu egy magyar munkakereső platform, ahol számos szakember található, köztük üvegesek is. Ha egyedi tervezésű tükröt szeretnénk, akkor itt megtalálhatjuk a megfelelő szakembert a munkához.

Hogyan befolyásolja a tükör minősége az árat?

A tükör minősége jelentősen befolyásolja az árat. A minőségi anyagokból készült tükrök általában drágábbak, de tartósabbak és szebben néznek ki.

Milyen előnyei vannak a drágább vágott tükröknek az olcsóbbakhoz képest?

A drágább vágott tükröket általában jobb minőségű anyagokból készítik, emiatt tartósabbak is. Mivel egyedi design-nal is rendelhetjük, egyedülálló stílust kölcsönözhet az otthonunknak.

Összefoglalás

Végül is, a vágott tükör árának megállapítása nem csak számok kérdése. Fontos figyelembe venni az alapanyagot, a méretet, a stílust, de még a vásárlás helyét is. Reméljük, hogy ez a cikk segített tisztább képet kapni a vágott tükör árakról, és most már könnyebben meghozhatod a legkedvezőbb döntést. Ne feledd, a legfontosabb, hogy olyan tükröt válassz, ami megfelel az ízlésednek és az igényeidnek. Sok szerencsét a vásárláshoz!

Szövegíró, 2 éves tapasztalattal a háta mögött. Írta ezt a vágott tükör árak című cikket. Alaposan utána járt a témának.

Hagyj megjegyzést