Article Image

Ajándékozd meg magad egy eredeti Windows-zal!

Régóta gondolkozol rajta, hogy érdemes volna tiszta vizet önteni a pohárba és végre beszerezni egy eredeti Windows operációs rendszert? Lepd meg magad karácsonyra a legújabb kiadású Windows 11 verzióval!

Mennyibe kerül egy eredeti Windows?

Biztos azt gondolod, hogy egy kész vagyonba kerülhet a hivatalos Windows beszerzése. Pedig egy ideje nem így van! Már ha jó helyen nézelődsz…

Igazából az interneten akár már néhány ezer forintért találhatsz hivatalosnak mondott Windows licenszet egyes viszonteladóknál, azonban az ennyire gyanúsan olcsó helyeket érdemes elkerülni. Ugye akkor is elkezdenél gyanakodni, ha mondjuk krumplit próbálnának töredék áron rádtukmálni?

Hasonló a helyzet a szoftvereknél is, a 2-3 ezer forintos vételár esetén legális körülmények között biztosan nem jön ki a matek eladónak sem. Nem legálisan meg miért vásárolnál, hiszen pont az a célod, hogy végre eredeti operációs rendszer fusson a gépeden, nem?

A mostanában legnépszerűbb Windows verziók, a Windows 10 és Windows 11 reális árszintje 10-15 ezer forint körül van a kedvezőbb árakkal dolgozó helyeken. Ha szerencséd van, kifoghatsz egy jó akciót és potom 10 ezer forintért Tiéd lehet egy eredeti Windows!

Windows 11 Professional

Hol vásároljunk Windows licenszet?

Fontos, hogy tényleg egy megbízható helyet válassz! Ugyanakkor elég nehéz belőni, hogy az árak is stimmeljenek, de azért felesleges veszélynek se tedd ki magad.

Ha megnézed a legnépszerűbb árösszehasonlító oldalt, akkor láthatod, hogy a Microsoft Windows 11 Pro 64Bit HUN verziója 2.800 forinttól egészen 80.000 forintig kapható. Elég durva, nem? Éppen huszonnyolcszoros a különbség a legalacsonyabb és legmagasabb ár között.

Ahogyan említettük, a reális ár a 10-20 ezer forint körüli kategóriában van valahol. A pontos árat sok minden befolyásolhatja, mint például a forintárfolyam, a viszonteladó státusza, az általa egyszerre beszerzett licencek száma stb.

Olyan eladót érdemes tehát választanod, aki nagyjából ezen az árszinten dolgozik, másrészt pedig sok pozitív értékelése van az árösszehasonlító oldalakon.

Vásárolj ajándékba szoftvert!

Nem csak magadat lepheted meg egy vadonatúj szoftverrel, hanem másoknak is örömet szerezhetsz így: ha szeretnéd meglepni családtagjaid vagy barátaid egy rendhagyó ajándékkal, akkor akár a szoftverek is kiválasztó választást jelenthetnek.

Tudtad, hogy manapság egyre nagyobb divatjuk van a csak digitálisan létező ajándékoknak? Gondolj csak az elektronikus könyvekre, vagy a sokszor dollártízezrekért gazdát cserélő digitális műalkotásokra, az NFT-kre. Haladj a korral és adj idén digitális ajándékot Te is!

Ha például tudod, hogy már ideje volna frissíteni a barátod gépén az oprendszert, vagy a nagyinál korábban nem eredeti Windowst telepítettél, akkor itt a kiváló alkalom, hogy karácsonyra meglepd őket egy eredeti Windows licenszel! Ha igazi jófejként még telepítésben is segítesz nekik, biztos hogy értékelni fogják a gesztust és örömmel használják majd rád gondolva megújult számítógépüket.

Vásárolj jogtiszta Windows 11 licencet hivatalos forrásból szeretteidnek karácsonyra!

Hagyj megjegyzést