Article Image

Barni, a közismert vlogger mutatta be, hogy érdemes a Qjobon szakit találni

Könnyen, alig több, mint 12 perc alatt, és nem utolsósorban fiatalosan ismerkedhet meg a Qjob szolgáltatásaival, ha végignézi Barni videóját

A mindennapi munkájában mindenki lehet precíz és naprakész is, de nem lehet mindenki szakember. Igazi szakit nehéz találni, hogy csak néhány bosszantó problémát megemlítsünk. Csöpög a csap, radiátorokat kell felszerelni, le kell festeni, konnektorokat kell cserélni, el kell szállítani valamit egy címre. De legyen az takarítás, ház körüli munkák, építkezés vagy felújítás, teherszállítás, számítógép javítása, rendezvények szervezése, vagy éppen egy weboldal fejlesztése.


Ha egy problémára keresel megoldást, akkor tegyél közzé egy feladatot és válaszd ki a legjobb szakembert a beérkezett ajánlatokból!
Rendelj szolgáltatást a Qjob.hu szakembereitől

Hozz létre egy feladatot


Semmi szükség az internetet böngészni, elég csak a Qjob oldalára kattintani, ahol szinte mindenre találunk egy komoly szakembert, aki megoldja a problémáinkat. Ilyen gondolatok járhattak Abosi „Barni” Barna, a közismert vlogger fejében is, amikor egyik reggel arra ébredt, hogy mi lenne, ha teljesen idegen embert bízna meg olyan munkával, amiket eddig ő is néha csinált (vagy éppen gőze sem volt róla), és ezért még fizetne is.

Barni a hirdetése utáni napon megdöbbenve tapasztalta, hogy volt olyan feladat, amire 29 jelentkező akadt.

Barna az elhatározás után ütötte be a számítógépe böngészőjébe a qjob.hu internetes címet. Majd öt témakörben kezdett el az oldalon szakembert keresni:

  • Az egyik egy képnek a megszínezése,
  • A második egy képnek a „megphotshoppplása”,
  • A harmadik egy Green Screen-es videó összevágása,
  • A negyedik egy Montage videó készítése,
  • Az ötödik pedig illusztráció elkészítése.

Barni a hirdetése utáni napon megdöbbenve tapasztalta, hogy volt olyan feladat, amire 29 jelentkező akadt, a munkáért elvárt összeggel feltüntetve. Barni úgy tesztelte a feladatra jelentkezőket, hogy a legolcsóbb és a legdrágább ajánlat között hezitált, de leginkább a minőségre volt nagyon kíváncsi.

A videóban a vlogger arról is mesél, milyen értékrendek mentén döntött a kiválasztott személyek mellett. Mivel időpontot nem határozott meg, így egy újabb nap elteltével szembesült az elvégzett feladatokkal. Összességében elégedett volt az elvégzett munkákkal, nem véletlen hangzik el a videóban többször is „azért ez így rendben van.” mondat.

Ez a videó is bizonyítja, hogy a nem régen alakult oldal alapelvárásainak meghirdetett, szakembergyűjtés napról-napra kerül közelebb ahhoz, hogy a kereslet-kínálat elven működő, innovatív szolgáltatás a legtökéletesebbet nyújtsa.

Könnyen, alig több, mint 12 perc alatt, és nem utolsósorban fiatalosan ismerkedhet meg a Qjob szolgáltatásaival, ha végignézi Barni videóját.


Ha te is szeretnél egyik blogbejegyzésünk hőse vagy szerzője szeretnél lenni, küld el történetedet vagy ötletedet a  info@qjob.hu  címre

Qjob szakember

Hagyj megjegyzést