Article Image

Halloween smink: 2024 legmenőbb arcfestései. Fotók a Qjob.hu szakértőitől

Halloween már hamarosan itt van, ebben az évben a maximális lendülettel készültök azt megünnepelni: a lámpások a sütőtökből kivágva, a jelmez a legapróbb részletekig megtervezve, már csak a megfelelő

Halloween már hamarosan itt van, ebben az évben a maximális lendülettel készültök azt megünnepelni: a lámpások a sütőtökből kivágva, a jelmez a legapróbb részletekig megtervezve, már csak a megfelelő Halloween smink kiválasztása maradt hátra és készen álltok a világ leghátborzongatóbb ünnepére! Ha történetesen azon emberek közé tartoztok, akik szeretnek mindent, ami modern, követitek a szezonok trendjeit és újdonságait, imádtok másokat meghökkenteni és kísérletezni, akkor jó helyre kerültetek és ebben a cikkben megtaláljátok Halloween legmenőbb, leghátborzongatóbb, legaranyosabb és legszínpompásabb arcképi ábrázolásait!


Szeretnél egy ilyen sminket Halloween-ra? Találj sminkest a Qjob-on

Találj sminkest


A Halloween már az ajtón kopogtat, és még mindig nem tudjátok, hogy minek öltözzetek? Merítsetek ihletet Iszak Esztitől és Dallos Bogitól, akik 4 rettentő jó sminket mutatnak, melyeket otthon is elkészíthettek a Maybelline New York termékeivel.

Elkészítettük az elképesztő halloweeni arcfestés megalkotásának leghatásosabb ötleteit. Itt biztosan megtaláljátok a legkülönfélébb halloweeni smink ötleteket: rémisztő zombikat, „élethű” csontváz sminkeket, híres filmek figuráit, a mostanában egyre népszerűbb unikornis sminket, macska sminket és még sok mást, valamint a professzionális sminkelést Halloweenra. Ezeknek az arcfestéseknek bármelyikét megrendelheted olyan sminkes szakemberektől, akik ügyesen bánnak az ecsettel és regisztráltak a Qjob.hu oldalon.

Halloween smink: 140 legmenőbb arcfestés

A Halloween ünneplése sok országban már régóta hagyománnyá vált. Ezt a harsány és, enyhén szólva, félelmetes ünnepet elsősorban az USA-ban ünneplik. Maga Halloween története azonban egy olyan fesztiválból eredt, amelyet az ősidőkben a kelta népek ünnepeltek - mégpedig a szüreti időszak végét, vagyis az úgynevezett "kelta újévet". Írország ókori őslakosai október 31-ét ugyancsak a halottak és az élők világa közötti nyitott határnak tekintették. Ezért az emberek máglyákat gyújtottak az állatok csontjainak elégetéséhez, amelyeket a téli betárolás céljára vágtak le, tematikus jelmezeket és maszkokat öltöttek magukra, hogy megszemélyesítsék a gonosz szellemeket és ily módon béküljenek ki velük. És természetesen, a Halloween fő szimbóluma a jól ismert faragott tök, amelybe gyertyákat helyeznek.

Csak a kellékek és a jelmezek jöttek át Halloween modern kori ünneplésébe. Nem égetünk állatokat és nem áldozunk a jövő évi jó termés biztosítékaként. A Halloween megünneplése kiváló lehetőség kreativitásunk megjelenítésére és a jó hangulat biztosítására. És mi örömmel segítünk ebben ötletekkel.

No, de hát hagyjuk a történelmet, itt az ideje, hogy válassz egy arcfestést és kápráztasd el azzal minden ismerősödet Halloweenkor, október 31-én!

Halloween arcfestés: csontvázas smink

Mielőtt elkezdenéd, próbáld meg felmérni saját képességeidet egyes sminkek elkészítésére vonatkozóan és előre szereld fel magad a szükséges sminkeszközökkel. Kiválaszthatod az arcnak csupán egy részét, vagy akár az egész arcot koponyához hasonlóvá festheted. Santa Muerte, a halál istennőjének (Mexikóból származó modern vallási kultusz szerint) sminkje továbbra is exkluzív halloweeni megjelenés. A jellegzetes hajfürtök, a kontrasztos színek és a smink kiegészítése fejre helyezett nagy virágokból font koszorúval segítenek neked hasonló megjelenést létrehozni. Ha kétségeid vannak a kézügyességeddel kapcsolatban, rendelj megbízható smink szakembert a Qjob.hu-n.

Halloween smink: ismert figurák

A nagyközönség által ismert figurák kétségtelenül felkeltik a figyelmet. A kedvenc hősödre hasonlító halloweeni sminket választva saját bőrödön érezheted a népszerűség ízét. Ez lehet a mindenki által imádott Harley Queen vagy a Csodanő, a Macskanő vagy a baba a “Fűrész” című filmből - neked csak döntened kell!

Halloween smink: zombi

A szürkésfehér árnyalatú bőrszín valamint a tematikus kontaktlencsék segítenek neked olyan ijesztő zombi külsőt teremteni, hogy ötletetek hangulata maximálisan átadásra kerüljön. A zombi smink elválaszthatatlan tulajdonságai a következők: borzongató vérnyomok, hullafoltok a testen és véraláfutások, vágások és tépett sebek, valamint a zombikra jellemző szederjes bőrszín, úgyhogy hajrá))


Sminkest találni egyszerű! Hozz létre feladatot -> Kapj ajánlatot -> válaszd ki a szakembert!

Feladat létrehozása


Halloween smink: állatok

Ha csak egy kicsit szeretnél változtatni a sminkeden és néhány dolgot kihangsúlyozni, akkor neked bizonyára a macska, leopárd vagy Bambi, az őzike képét öltő játékos halloweeni megjelenés lenne a megfelelő. A macska sminkhez ceruzára és füles fejpántra lesz szükséged. A jelmezhez pedig testre feszülő ruhára, hogy az teljes mértékben átadja a macska eleganciáját és kecsességét. Gyönyörű halloweeni megjelenés, kivételképpen a lányok számára, mindig eredetivé és szexissé alakítható.

Halloweeni smink: mesebeli unikornisok

Egyszerűen lehetetlen nélkülözni ezeket az aranyos mitikus lényeket. Imádod az unikornisokat? Akkor Halloweenkor reinkarnálódhatsz és felejthetetlen, szexi alakot ölthetsz. Az élénk színek, a flitterek és a festett hajjal és varázsszarvval kombinált gyöngyház lehetővé teszik, hogy átváltozzatok és egy igazi mesében érezzétek magatokat. Minden halloweeni smink, amelyeknek fényképeit alább látjátok, a maga módján egyedi és elérhető.

Halloween smink: ihlető példák a halloweeni művészi arcfestésekre

Ha nem vagy teljesen biztos abban, hogy képesek lesztek egyedül kiváló minőségű sminket készíteni Halloweenre, akkor mindig be lehet érni kis kiemelésekkel vér, festett fogharapások formájában, vagy kiegészíteni egy feljavított Smokey Ice sminket egy élénk színű halloweeni témájú manikűrrel. És egyáltalán nem szükséges az egész arcot maszkírozni, teljesen megelégedhetünk csak a szemekkel vagy az ajkakkal.

Halloween smink: Ötletek a szemek sminkelésére

Halloweeni smink: Ötletek az ajkak sminkelésére

Ne feledd, hogy a halloweeni smink nem csak egy egyedi megjelenés kialakításáról szól, hanem egyben a kreatív önkifejezés lehetőségéről is!

Ha portfóliódban vannak olyan ábrázolások, amelyek nem szerepelnek gyűjteményünkben, küldd el nekünk és mi szívesen elhelyezzük azokat portálunkon:

info@qjob.hu

Qjob szakember

Hagyj megjegyzést