Article Image

Mennyibe kerül egy kismama fotózás?

A műtermi fotózás átlagos ára 30.000 Ft, míg a szabadtéri fotózás esetében 40.000 Ft a díjszabás. Az otthoni fotózás országos átlagára 35.000 és 45.000 Ft között mozog.
Árkalkulátor
Nincs időd böngészni??Árkalkulátor

Kismama fotózás átlagárak 2024-ben

A kismama fotózás hazánkban 26.000 Ft-tól kezdődik és egészen 100.000 Ft-os összegig terjedhet, attól függően, hogy melyik csomagösszeállítást válasszuk. Az átlagos díj hazánkban 45.000 Ft-os költséget jelent. Az árat növelheti a helyszín, a stúdió berendezése, az átöltözési lehetőségek és a retusált képek száma.

Fotózás ár statisztikák

Szeretnél megörökíteni az életed csodálatos, terhes állapotát?

Hidd el, hogy ha nem teszed meg, utólag bánni fogod. Hisz ez a csoda időszakja!

Keresd meg a fotóst

Tartalomjegyzék

Kismama fotózás átlagos költségei

Minimum ár

26.000 Ft

Maximum ár

100.000 Ft

Országos átlagos ár

40.000 Ft

Egy kismama fotózás során a felfogadott szakember megfizetése hazánkban átlagosan 40.000 és 50.000 Ft közé tehető, ebbe az összegbe már beletartozik a többszöri ruhaváltás, minimum 15 db retusált kép, illetve különböző hátterek és kellékek használata.

Számos választási lehetőség van a fotózás között, így példáúl a kismama fotózás során kérhetünk akár műtermi, szabadtéri vagy pedig otthoni fotózást is. Minden az egyéni kívánságunktól, kívánt képek típustól függ. A műtermi fotózás esetében az árak már 26.000 Ft-tól kezdődnek, míg a szabadtéri fotózás esetében 38.000 Ft a díjszabás. Ami az otthoni kismama fotózást illeti, ennek a fajta fotózásnak az átlagos árfekvése 35.000 Ft.

Műtermi kismama fotózás

Kismama fotózás csomagok

A szakemberek többsége különböző csomagokat kínál a fotózás során, így a pénztárcánknak és az elképzeléseinknek a legmegfelelőbb szolgáltatást kaphatjuk. Ezeknek a csomagoknak az árai egészen 46.000 Ft-tól 100.000 Ft-ig is terjedhet.

A meghatározott árú csomagok egyben meghatározott óraszámot hordoznak magukkal, szintén előre megadott számú retusált képet, illetve egyéb, a fotókra vonatkozó kézbesítési formákat (pendrive, online letöltési lehetőséget). Minél több szolgáltatást szeretnénk igénybe venni, annál nagyobb költségre számíthatunk.

A legjobb fotósok az elkészült képeket CD vag DVD formátumban is biztosítják, emellett önálló képként vagy fotó albumként is megvásárolhatjuk az elkészült darabokat. Győződjünk meg arról, hogy a szerződésben foglaltak szerint csak a kismama fotóstól kaphatjuk meg a képeket – vagy pedig azokat saját magunk is előhívathatjuk. Az alábbiakban látható a különböző kismama fotózási csomagok díjszabása 2024-ben. 

Kismama fotózás csomagjai

Normál kismama fotózás

Ár: 46.000 Ft

A csomag tartalma: 1 óra fotózás stúdióban vagy szabadtéren, 15 db retusált, digitálisan átadott kismama fotó, a képeket színesben és fekete-fehérben is megkapjuk, 2 db a fotós által biztosított kismamaruha díjmentesen, a fotózás idejére

Kiegészítő lehetőségek: Páros kismama fotózás, kispapás képekre is van lehetőség (nagyobb gyermekkel közös képekre ebben a csomagban nincs lehetőség – ebben az esetben javasolt a Médium csomag)

Médium kismama fotózás

Ár: 65.000 Ft

A csomag tartalma: 2 óra fotózás stúdióban vagy szabadtéren, 20 db retusált, digitálisan átadott kismama fotó, a képeket színesben és fekete-fehérben is megkapjuk, 3 db a fotós által biztosított kismamaruha díjmentesen, a fotózás idejére

Kiegészítő lehetőségek: Kispapás és nagyobb testvérrel közös fotók (3-5 beállítás maximum)

Prémium kismama fotózás

Ár: 100.000 Ft

A csomag tartalma: 2 óra fotózás csak stúdióban, 30 db retusált, digitálisan átadott kismama fotó, professzionális smink és frizura, a képeket színesben és fekete-fehérben is megkapjuk, 5 db a fotós által biztosított kismamaruha díjmentesen, kiválasztott 5 db fotó A4-es méretben előhívva ajándékba

Kiegészítő lehetőségek: Kispapás és nagyobb testvérrel közös fotókra is van lehetőség (6-8 beállítás maximum)

Művészi kismama fotózás

Ár: 69.000 Ft

A csomag tartalma: 1 óra fotózás stúdióban, 15 db retusált, digitálisan átadott kismama fotó, a képeket színesben és fekete-fehérben is megkapjuk, 3 db a fotós által biztosított kismamaruha, páros kismama fotózás (kispapás képekre is van lehetőség), professzionális smink a csomag része

Páros kismama fotózás

A kismama fotózás természetesen akár egyben páros fotózássá is válhat, ahol a pároddal együtt vesztek részt a fotózáson. Mindez történhet szabadtéren vagy pedig stúdióban, azt hogy melyik mellett döntesz, a fotók stílusa döntheti el. A műtermi fotózás intimebb, bensőségesebb, viszont a fotók beállítottabak. Ezzel szemben szabadtéren romantikusabb, szabadabb fotók készíthetőek, több lehetőség van a változatos hátterek alkalmazására. A műtermi fotózás már 26.000 Ft-tól, míg a szabadtéri fotózás 38.000 Ft-tól elérhető.

Pároddal szeretnétek egy közös kismama fotózást?

Kérj árajánlatot és válaszd ki, ki lesz a te fotósod!

Fotóst keresek

Páros kismama fotózás

Páros kismama fotózás naplementékor 

Fotózások helyszíne

A fotózások helyszínét tekintve említhetünk szabadtéri, műtermi fotózást, illetve ha a szakemberünk vállalja, akkor akár az otthonunkba is kérhetjük a kiszállást. Műtermi fotózást 26.000 Ft-tól kérhetünk, szabadtéri fotózást 38.000 Ft-tól, míg az otthonunkban megtartandó fotózás díja 35.000 és 40.000 Ft között mozog. A fotózás helyszínétől függően a díjszabások változását láthatjuk a következő diagramon. 
Kismama fotózás árak helyszíntől függően

Szabadtéri kismama fotózás

A képeket CD-s formátumban is megkapjuk, Budapest határain belül pedig ingyenes kiszállást biztosít a fotós. Helyszín lehet játszótér, park, gát, hegység vagy akár műjégpálya, erdő is.

Kismama fotózás parkban

Szabadtéri, csinos ruhás terhes fotózás

Műtermi (stúdió) kismama fotózás

A műtermi fotózás során a szakember biztosítani tudja az eszközeit, a megfelelő fényhatást, átöltözési lehetőségben is részesülünk, illetve intimebb környezet fogad, csak a fotós és a kismama foglal helyet ott, nincsenek külső résztvevők.

Otthoni kismama fotózás

Legyen szó a meghitt nappalinkról vagy éppen a tágas, virágokkal pompázó kertünkről – mindkét esetben a legragyogóbb képeket készíti el rólunk a szakember, megörökítve a gyermekvárás csodás pillanatait, így örökre szóló emléket biztosítva róla.

Egyszerű, otthonos kismama fotózás?

Oldalunkat használva egyszerre több ajánlatot kaphatsz a fotós szakembereinktől! Döntsd el te, hogy milyen legyen a különleges állapotról szóló fényképek!

INGYENES ajánlatkérés

Kismama fotózás otthon

Otthonos kismama fotózás

Kismama fotózás árak városonként

A kismama fotózás árai nem csak a csomagokat és a fotózás helyszínét tekintve, de a városokat nézve is változóak. A kismama fotózás átlagos díjszabása különböző magyarországi nagyvárosokat nézve 2024-ben:

Budapest

45.000 Ft

Debrecen

25.000 Ft

Győr

36.000 Ft

Szeged

25.000 Ft

Pécs

40.000 Ft

Szombathely

22.000 Ft

Mi befolyásolja még az árakat?

Árbefolyásoló tényező lehet, hogyha extra időt szeretnénk időbe venni az adott csomag időtartama felett, ez minden megkezdett negyed óra esetén 3.000 Ft, míg 30 perc esetén 5.000 Ft-os többletköltséget jelent, így célszerű olyan csomagot választanunk, amelynek az időlimitje lefedi az igényeinket.

A csomagokban szereplő képek számán felüli retusálási igényünk esetében minden további kép után 1.500 Ft-ot kell fizessünk. A minimum rendelési szám: 5 db. Extra retus (a normál retuson felül) 6.000 Ft minden megkezdett munkaóra után (haj retusálása, bőr szépítése, ráncok halványítása).

Minden megkezdett negyed óra

 + 3.000 Ft

Minden megkezdett fél óra

+ 5.000 Ft

Miért érdemes a Qjob fotós szakemberei felkeresni?

A fotózás mint minden más munka, szintén nagy odafigyelést és szaktudást igényel. Életünk meghatározó pillanatainak a megörökítését mindig bízzuk szakemberre – így a képeinken a boldogságunk maga is vissza fog tükröződni.

A szakemberkereső portálok közül a Qjob.hu az ingyenes regisztrációját követően azonnal lehetőséget ad arra, hogy publikálva az elvégzendő fotózási feladatot, rövid időn belül számos szakember portfóliójából válogathassunk annak érdekében, hogy a számunkra legmegfelelőbb kismama fotóst találhassuk meg. Ne legyünk restek több szakember árajánlatát bekérni – így költséghatékonyan választhatjuk ki azt a fotóst, akivel együtt szeretnénk dolgozni.

Gyakran ismételt kérdések

Milyen kellékekkel készüljön a kismama?

Számos csomag kínál stylist és sminkelési lehetőséget a kismama számára. Viselheted a saját ruháidat is, de ha egészen egyedi varázsra vágysz, akkor lehetőség van gyönyörű ruhák bérlésére is. A cél, hogy komfortosan érezzük magunkat, az egyéb kiegészítők viselése pedig csak rajtunk áll, legyen szó egy fülbevalóról, nyakláncról, karkötőről. Természetesen annak érdekében hogy ezek illeszkedjenek a ruhánkhoz, kérhetjük a fotósunk tanácsát.

Mennyi ideig tart a kismama fotózás?

Csomagtól függően 1-2 órát vesz igénybe, így kényelmesen belefér a többszöri átöltözés illetve a különböző beállítások változtatása.

Nyers vagy retusált képeket kapunk?

Nyers képeket sosem kapunk kézhez, a fotózáson készült képeket minden esetben retusálni fogja a fotósunk. A retusálásnál mindig törekszenek a természetességre, nagy túlzásoktól mentes, de a kisebb esztétikai hibákat mindig elrejtve próbálják a fotókat egy kicsit újragondolni, szebbé, egyedibbé varázsolni. A fotókat minden esetben a fotós retusálja.


A Qjob-ot hónapról-hónapra egyre több szakember és megbízó használja. Ennek köszönhetően egyre hatékonyabban találhatnak egymásra megbízó és megbízott. Megnézhetjük a szakemberek ajánlásait, referencia munkáit, a készségeiről tájékozódhatunk a profilukon.

Létrehozok egy feladatot!  Szakemberként regisztrálok!

Bettina, cikk szerzője
Tapasztalt szövegíró
Bettina, több mint 5 éves tapasztalattal rendelkező szövegíró, aki már számos témában írt cikket, ezúttal a "Kismama fotózás árak" című cikkével segíti az olvasókat. Cikkében részletesen bemutatja a témát és információkat nyújt a szolgáltatás árazásáról.

Hagyj megjegyzést