Article Image

Elstartolt a Qjob mobilapplikációja!

Ablakmosás, dugulás elhárítása, körömápolás, angol nyelvvizsgára való felkészülés vagy bútorszállítás - a Qjob-on valamennyi feladathoz találsz megfelelő szakembert.

Gyakran ütközhettünk nehézségekbe és időigényes a megfelelő szakember megtalálása a szolgáltatóiparban. Sokszor vesszük igénybe a barátok vagy éppen a családtagjaink ajánlásait, de nem feltétlenül van mindig kit ajánlani. A megfelelő szakember megtalálását segíti elő a Qjob.hu mobil applikációja, ahol a kereslet és a kínálat még gördülékenyebben találhat egymásra!

AppStore-ból Googlq Play

Egy profi szakember aranyat ér!

Nem könnyű a megfelelő szakember megtalálása a szolgáltató szektorban. Ahogy számos felmérés eredménye is mutatja, az emberek több mint 1/3-a keres bizonyított szakembert. Felmerülhet a kérdés, hogy hol is találhatóak meg? Megfelelő forrásnak bizonyulhat egy barát vagy éppen egy családtag ajánlása, viszont nem mindig támaszkodhatunk erre. A 21. században és a modern technika fejlődésének köszönhetően egyre többen nyúlnak számítógéphez és kezdenek el saját maguk keresgélni az interneten. Sokfajta apróhirdető webhelyt találhatunk, továbbá a közösségi média felületén is böngészhetünk a különböző online fórumokig, de vajon ez a legjobb opció?

A Qjob.hu új látásmódot hoz a szakember keresésének hálójában

A Qjob.hu a WebTech Group weboldala, melynek 2021 Októberében létrejött a mobil applikációja is, ezzel még inkább felgyorsítva és megkönnyítve a szakembert kereső felhasználók dolgát. Itt megtalálhatóak a szolgáltatóipar különböző szakemberei, legyen szó építőiparról, szerelőkről, pénzügyi tanácsadókról, futárokról, kertészekről vagy akár egy sofőrről. A Qjob.hu összesen 180 különböző szolgáltatást kínál, 17 kategóriába sorolva.

A számos hasonló hirdetési szolgáltatás ellentétében, a Qjob.hu felületén a megbízó tájékoztatást ad az elvégzésre váró munkáról, majd a szakemberek önálló módon jelentkezhetnek arra. Ezt eredményezi, hogy a felhasználók rövid időn belül ajánlatokat kapnak az érdeklődő szakemberektől, s ezáltal máris időt takaríthat meg minden hirdető fél, hisz nem kell keresnie senkit – a jelentkezők „házhoz” jönnek. 

A mobilapplikációjának köszönhetően a szakemberek felkutatása még egyszerűbbé válhat, hiszen mindezt akár egy vonattal való utazás, vagy egy étteremben való vacsora során is megtehetjük. 

Hogyan férhetek hozzá az applikációhoz?

A Qjob.hu applikációjának telepítése nem igényel különösebb műveletet, lévén, hogy Android és iPhone készülékre is elérhető a Play Áruház-ból illetve az App Store-ból. Egy gyors letöltést követően megtörténhet a regisztráció, majd bele is vághatunk az applikáció feltérképezésébe!

Mindösszesen csak ki kell válasszuk a kívánt szolgáltatást, megadjuk a tartózkodási helyünket, pár kérdést megválaszolunk és elküldjük a feladásra szánt hirdetésünket.Ezt követően az érdeklődő szakemberek a nap bármely szakaszában jelentkezhetnek. A szakemberek profiljain elérhetőek a korábbi megrendelőik visszajelzései, emellett a referenciáikat is megtekinthetjük – így számunkra is könnyebbé válik a választás. Emellett mi is hozzá tehetünk a közösség fejlődéséhez – ugyanis nem csak feladatokat oszthatunk meg, de el is vállalhatjuk azokat!

Az Qjob.hu applikáció használata ingyenes, a leadott és az elvállalt feladatok mennyisége pedig csakis saját magunkon múlik!

AppStore-ból Googlq Play

 

Hagyj megjegyzést