Article Image

Sofőrök és fuvarozók, ide gyűljetek!

Kellene egy hely, ahol a fuvarozócégek könnyen feladhatják a hirdetéseiket. Kellene egy hely, ahol a sofőrök pillanatok alatt találhatnának munkát.

Kellene egy hely, ahol a fuvarozócégek könnyen feladhatják a hirdetéseiket. Kellene egy hely, ahol a sofőrök pillanatok alatt találhatnának munkát. Kellene egy hely, ahol az ügyintézés gyors, megbízható és hatékony. Kellene egy hely, ahol mindez ingyenesen létrejöhet. Kellene egy hely, ahol az álom valóra válhat! És ha azt mondjuk, hogy mindez már maga a kattintható, böngészhető, kézzel fogható valóság? Hogy ez a hely már létezik, és csak a felfedezésre vár? Hogy ez egy olyan álom, ami már megérkezett, amire nem kell vágyni többet? Ugyanis mi pontosan ezeket állítjuk és kínáljuk! Egy hajszállal sem kevesebbet!

A hely, ahol az ügyintézés új értelmezést nyer

2021 augusztusában indult útnak ez a sokakban álomképként megformálódó elgondolás. Az oldal célja pont ugyanannyira letisztult és evidens, mint az átláthatósága. A lényeg egy olyan közvetítő felület biztosítása, ahol a fuvarozócégek pikk-pakk feladhatják a hirdetéseiket, miközben a sofőrök pár kattintással jelentkezhetnek a nekik tetsző ajánlatokra. Mindezt a lehető legnagyobb könnyedséggel és akadálytalansággal.

Hogy ebben mi a nagy szám? Az, hogy a legtöbb hasonló kaliberű kezdeményezés tele van bürokratikus zsákutcákkal és adminisztrációs labirintusokkal. Vagyis könnyű elveszni a részletekben, a regisztráció bonyolult és hosszadalmas, míg az adatok megadása kiábrándítóan aprólékos, egyúttal időrabló. Ezek azok a tényezők, amik nálunk nem juthatnak szóhoz. Hiszen pontosan ezek miatt gondolják azt sokan, hogy a sofőr állás keresés és/vagy találás internetes környezetben jóformán lehetetlen. Az oldal üdítő kivételként és jövőbe mutató innovációként szolgál. Bizonyítékként arra, hogy igenis felesleges körök lefutása nélkül is elküldhetőek a hirdetések, kezelhetőek a jelentkezések, visszaélésektől mentesen.

De ezen kívül is van még egy nyomós érv, ami a szolgáltatás mellett szól. Hogy mi ez az indok? A díjmentesség. Tessék? Igen! Ingyenesség! Ez az, amit a legtöbben el sem akarnak hinni. Keresik az apró betűs részeket, a megjegyzéseket, a záradékokat, mert szinte biztosak abban, hogy valami sumákolás van a dologban. A gyanakvás érthető, valószínűleg sokan, sokféle negatív tapasztalattal „gazdagodtak” az elmúlt években. Viszont ez az a tér, ahol a gyanakvást felválthatja a bizalom. Ugyanis az ingyenesség nem látszólagos, és nem jár érte cserébe semmi. Kizárólag a gördülékeny és hatékony használat, amelyek olyan előnyök, amikkel érdemes élni, és lehetetlen visszaélni!

A kommunikációs csatornák áramlásra várnak

A hirdetések feladásáról, azok engedélyezéséről és aktiválásáról a fuvarozócégek értesítést kapnak elektronikus levélben. Ha pedig egy pont munkát kereső sofőr ráakad a sofőrállás ajánlatra, akkor a jelentkezésről újfent e-mailes értesítés fut be. Így aztán a keresési, találási folyamat egésze könnyedén irányítható, megfigyelhető és ha elérkezett rá az idő, akkor lezárható. Miközben a szolgáltatás igénybevételéhez se regisztrációra, se mindenféle felesleges adat megadására, se egyéb idő- és energiapocsékoló fordulatra nincsen szükség.

Qjob adminisztrátor

Hagyj megjegyzést