Abs javítás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a díjmentes árajánlatokból! Válassz 190 autószerelő közül! Korrekt abs javítás árak: 14000-26300 Ft/db. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj bele? Mondd el nekünk a felmerülő problémát és a Budapesten közelében található szakembereink máris megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldják a feladatot! Mielőtt döntenél, ellenőrizheted a szakemberek profilját, elolvashatod a róluk szóló visszajelzéseket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

29 autószerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Marton

Marton

Sok tapasztalatom van

Tibor

Tibor

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül az abs javítás Budapesten?

14000 - 26300 Ft/db

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

SOS felnijavítás, felnifelújítás, fényezés, polírozás, görgőzés. Gyors, precíz munka, magas minőségben! Hívjon bizalommal! Várjuk műhelyünkbe! Szakszerű segítség.

 • Abs javítás

  1900 Ft

10 vélemény / értékelés 4.6

Gyors és pontos ügyintézés. Profi munka az autó állapotának felderítésében, részletes tájékoztatást kaptam.

Országszerte megtalálod a legmegbízhatóbb műszaki vizsga állomásokat. Rólunk mondták: Lenyűgöző pontosság és munkavégzés. Sikeres műszaki vizsga. Helyszíni vizsgáztatás. Elégedett ügyfelek. Megbízható állomások.

 • Abs javítás

  2900 Ft

4 vélemény / értékelés 5.0

Óriási szakértelemmel, megbízhatóan,precízen dolgozik reális árakon.

Bosch Car Service minősítéssel, több mint 10 éves tapasztalattal várjuk Szeged szívében. Nálunk nem érheti kellemetlen meglepetés, előre egyeztetett, pontos árajánlattal várjuk.

 • Abs javítás

  5100 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

Thank you. Need to have my DFP 'Additiv Eolys' filled as soon as possible. They were able to get me in and out in about 15 minutes. Everything is now running smoothly. Work charge was half of what Ford was asking.

Szakmai tapasztalat, modern eszközpark, segítőkész ügyfélszolgálat fogadja szervizünkben. Több mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött megbízhat bennünk! Minőség és garancia. A legmodernebb eszközpark. Kiváló ár érték arány. Bosch Car Szerviz.

 • Abs javítás

  3800 Ft

2 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, udvarias kiszolgálás, komplex szolgáltatás (szerviz, mosó, kereskedés, vizsgabázis), figyelmes, udvarias ügyfélkezelés, pontos, korrekt munka, megfizethető árak.

Csaba Vas
2 éve

Magasan képzett kollégákkal és modern technikai háttérrel állunk az Ön rendelkezésére. Teljes körű műszaki vizsgáztatás egy helyen, minden hétköznapon. Megbízható szakértelem.

 • Abs javítás

  4400 Ft

5 vélemény / értékelés 4.6

Az első autómat itt vettem amikor még Renault volt. A színvonal azóta is hibátlan.

Meghibásodott manuális vagy automata váltója? Válassza a Dottore Autószervizt. Váltó javítás a Dottore szervizben Budapesten a X. kerületben. Hívjon minket! Innovatív Műhely.

 • Abs javítás

  3200 Ft

3 vélemény / értékelés 4.9

Rozsdásodás elleni javítás rendben,a ködölés rossz lett.Így egy hiba mínusz,egy hiba plusz!!!

Óvd a karosszériád a kőfelverődéstől és a homok okozta karcolásoktól átlátszó autófóliával

 • Abs javítás

  3100 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Korrektek, őszinték, tényleg segítenek.

Légrugó probléma? Mi vagyunk a megoldás! Audi, Mercedes, BMW, Citr., Volkswagen és Land Rover légrugók. Certifikált felujítás. 20 év tapasztalat. Akár 50% megtakarítás.

 • Abs javítás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, rugalmas időpontokkal!

Téligumi, nyárigumi, autószerviz? Irány a legközelebbi Marso-ba!

 • Abs javítás

  3600 Ft

9 vélemény / értékelés 4.9

Nem nagyon szoktam cégeket véleményezni, de úgy érzem, hogy megérdemlik, hogy megosszam a tapasztalataimat a céggel és az ott dolgozó emberekkel kapcsolatban. * Több mint 10 éve hordom a Hefterékhez az autóimat. * Az általános szervizeken felül megoldottak nekem már jónéhány rejtélyes, amolyan csak a szervizben nem jön elő jellegű hibát is. * Korrektül elmondják előre, hogy mi várható, ill. ha döntési pont van, felhívnak és egyeztetnek. * Én 7 különböző embert ismerek a cégben, mindegyikükkel kapcsolatban jó érzésem van, segíteni akarnak megtalálni a legjobb megoldást. Jó a humoruk, jó szakemberek, nem gond ha nézni szeretném, ahogy szerelik az autómat, stb, igazából egyszóval jó emberek! * Rengetek olyan szívességet kaptam, mint hogy kedvezmény az alkatrész árakból, ingyen csere autó, elhozzák a kész autót, stb. Ezek olyan dolgok, amik amúgy több mint szívesség. Tényleg jó emberek! * Bármi van, csak egy telefon és már keresik is a megoldást. Én jó szívvel ajánlom őket. Nem tudom, hogy más szervizekben mi van, de itt olyan az élmény, mint ha mindenki személyes jóbarátjának tekintene.

Erika Hu
2 éve

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi autószerelő szakemberektől?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő abs javítás közben Budapesten