Kerékösszetartás szolgáltatásra van szükséged Budapesten és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkeresettebb a Qjob-on találod! Írd le a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 173 autószerelő közül! Korrekt kerékösszetartás árak: 3600-6800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel szakembert a Qjob-on és még nem tudod, hogyan csináld? Mondd el nekünk a megoldandó problémát és a Budapesten közelében dolgozó szakembereink azonnal felkeresnek árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összevetheted a szakemberek profilját, megtekintheted a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt INGYENESEN!

26 autószerelő most online

Norbert

Norbert

Еrdekel.

Csaba

Csaba

Sok tapasztalatom van

Ferenc

Ferenc

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a kerékösszetartás Budapesten?

3600 - 6800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

Hivatalos katalizátor szakszervizünkben találunk olcsóbb megoldást a cserénél. Katalizátor tisztítás, betét csere, teljes felújítás. NKH engedéllyel rendelkezünk. Szolgáltatások: Katalizátor javítás, Katalizátor tisztítás, Katalizátor betét csere, DPF tisztítás.

 • Kerékösszetartás

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.8

Good car mechanic!

Nézze Meg Az Muszaki Vizsga Az Interneten Mindenhol. Keressen Rá és Találja Meg Most. Találjon Több Muszaki Vizsga. A ZapMeta 6 Keresőmotor Áttekintését Kínálja.

 • Kerékösszetartás

  2500 Ft

3 vélemény / értékelés 4.8

Ad időpontot 8-ra aztán 8:20 kor sehol senki mert nem tudnak időben bemenni a munkahelyükre.

Tamorin Kft. injektor, porlasztó, pd elem és nagynyomású szivattyú szerviz már ’91 óta. Ingyenesen elhozzunk és vissza is szállítjuk! Gyári felújított alkatrászek akár másnapra.

 • Kerékösszetartás

  4000 Ft

9 vélemény / értékelés 4.5

Karosszériajavítás miatt kerestük meg Zoltánt.Nagyon hozzáértő, rendkívűl precíz pontos szakemberek, csak ajánlani tudom őket.Az autón sok javítást végeztek,sokkal többet mint a kezdetkor felmerült és látható volt,mégis a kezdetkor megállapodott árat mondták.Rendkívűl korrektek és tiszták,pontosak.

Jani Kovi
2 éve

Nézze Meg Az Abs Kocka Javítás Az Interneten Mindenhol. Keressen Rá és Találja Meg Most.

 • Kerékösszetartás

  2300 Ft

10 vélemény / értékelés 5.0

Felkészültek, megbízhatóak, becsületesek. Csak ajánlani tudom őket!

Dávid
2 éve

Autóklíma javítás, szivárgáskeresés rövid határidővel, kedvező alkatrészárakkal Szegeden. Autóklíma töltés akár 2 órán belül (szivárgásmentes rendszer esetén) Szeged központjában. Megbízhatóság Szakértelem. Bosch Car Szerviz. A legmodernebb eszközpark.

 • Kerékösszetartás

  2700 Ft

7 vélemény / értékelés 5.0

Profik

Személyautótól a tehergépjárműig mindent vizsgáztatunk

 • Kerékösszetartás

  3600 Ft

4 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt, jó szerelő. Árban nekem megfelelő. Szerelésében mindig megcsinálta amit kértem normálisan, nem egy link szerelő. Nála javítattom mindig az autómat.

Autoklíma töltés egyszerűen, kedvező áron, az Ön által megjelölt helyszínen. Mozgó szerviz autónk teljesen felszerelt, minden szerszámmal és géppel rendelkezik. Profi felszerelés.

 • Kerékösszetartás

  4800 Ft

5 vélemény / értékelés 4.5

A legjobbak!!!!

Mica Cica
2 éve

Egyaránt vállaljuk elektromos és mechanikus ablakemelők javítását. Szakszerű ki-, és beszereléssel, geometriai beállítással. Alapanyagaink túlnyomó része fémből készül az ablakemelő szerkezetekhez.

 • Kerékösszetartás

  4700 Ft

7 vélemény / értékelés 4.5

Kulturált emberi hang, jó kommunikáció, segítőkész és megértő szerelők, Tiszta műhely és iroda, könnyen megközelíthető helyen van, minden esetben van számla, bankkártyás fizetési lehetőség, az árak nincsenek horrorisztikus szinten, az elvégzett munkának van pozitív eredménye. Máskor is ide hozom a kocsit.

Légrugó probléma? Mi vagyunk a megoldás! Audi, Mercedes, BMW, Citr., Volkswagen és Land Rover légrugók. Certifikált felujítás. 20 év tapasztalat. Akár 50% megtakarítás.

 • Kerékösszetartás

  5400 Ft

3 vélemény / értékelés 4.6

Gyors, rugalmas időpontokkal!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi autószerelő szakemberektől?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő kerékösszetartás közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű kérdés

Kerékösszetartás: mennyi a munkadíj Budapesten?

Budapesten a kerékösszetartás átlagos díja 3600 - 6800 Ft/alkalom. A feladat létrehozásakor meghatározhatod a rendelkezésre álló összeget, amit a feladatot elvállaló specialisták számításba vehetnek - miután pedig megbeszélésre kerülhet, hogy megegyeznek-e az elképzelések az árszabást tekintve.

Olvas

Gyakori kérdés

Hol keressek valós véleményeket?

Budapesten a kerékösszetartás szolgáltatáshoz már 104 véleményt kaptunk és ellenőriztünk. Az összes kiemelkedő minősítésű szakemberről megtalálható már értékelés a platformunkon!

Olvas

Népszerű kérdés

Hogyan keressek autószerelőt Budapesten?

Ebben a pillanatban 80 specialista áll készen a Qjob-on arra, hogy segítsen! Csak hagyj egy felkérést KERÉKÖSSZETARTÁS szolgáltatásra.

Olvas

Gyakori kérdés

Mit csinál egy autószerelő?

Érdemes egy Qjob-on regisztrált autószerelőt megbíznod amennyiben erre van szükséged: kerékösszetartás.

Olvas

Gyakori kérdés

Mihez kérhetjük egy profi autószerelő segítségét?

Egy jó autószerelő a kerékösszetartás mellett több mindent meg tud oldani. A szakmáján belül más feladatokkal is megbízhatjuk.

Olvas

Gyakori kérdés

Milyen esetben van szükséged a következőre: autószerelő?

Ha egy megfelelő autószerelő segítsége kell, akkor a Qjob-értékelések segítenek a megfelelő választásban. A kerékösszetartás és a hasonló feladatok legjobb szakembereit itt mind megtalálod.

Olvas