Műszaki vizsga: erre van szükséged Budapesten és környékén?

Autószerelőt találni könnyű! Írd le mire van szükséged, és a szakemberek felkeresnek ingyenes árajánlataikkal.

Hogyan találj autószerelő szakembert?

Ne is menj tovább, a legkiválóbb a Qjob-on találod! Oszd meg a feladatot és válogass a költségmentes árajánlatokból! Válassz 167 autószerelő közül! Korrekt műszaki vizsga árak: 8400-15800 Ft/alkalom. Valós vélemények és értékelések. Béreld fel a legjobb specialistákat Budapesten! Első alkalommal keresel specialistát a Qjob-on és nem tudod, hogyan vágj neki? Mondd el nekünk a megoldandó gondot és a Budapesten környékén elérhető szakembereink azonnal megtalálnak árajánlataikkal, hogy rögvest megoldhassák a feladatot! Mielőtt döntenél, összehasonlíthatod a szakemberek profilját, tanulmányozhatod a róluk szóló véleményeket és további információkat is kérhetsz! Mindezt DÍJMENTESEN!

25 autószerelő most online

Mihaly

Mihaly

Еrdekel.

Zoltan

Zoltan

Sok tapasztalatom van

Tamas

Tamas

Ma is elvallalom.

Mennyibe kerül a műszaki vizsga Budapesten?

8400 - 15800 Ft/alkalom

Átlagos árak 2024. január 30-től

A legjobb autószerelők Budapesten!

Ne habozz, lépj kapcsolatba velük! Válaszd ki a legjobb Qjob értékeléssel rendelkező autószerelőt!

99%-os egyezés Dpf Részecskeszűrő. Csak releváns találatok. Kattintson és keressen. Dpf Részecskeszűrő információk. 100%-os adatvédelem! Találja meg amit keres itt.

 • Műszaki vizsga

  5100 Ft

8 vélemény / értékelés 4.5

Beszerelés után folyik a szimmeringnél az olaj.Teljes felújítás volt, a szerelő munkadíját nem fizetik. Ez így nem garancia!

Előre egyeztetett időpont esetén, akár 1 nap alatt lecseréljük vezérlését. Gyári beszállítási alkatrészekkel dolgozunk, INA, Gates, Contitech, Hepu. Egyedülálló teljesímény.

 • Műszaki vizsga

  5000 Ft

2 vélemény / értékelés 4.8

Futóműállításra mentem szombati időpontra. A helyszínen derült ki hogy egy 2011-es passat hátsó fütóművét nem tudják vállalni (pont amiért felkerestem őket). Ha nem tudnak minden félét állítani érdemes lenne előre szólni. Válasz a tulajdonos kérdésére: Igen biztos hogy önöknél voltam a meglehetősen romos volt Ikarusz gyár területén. 2021.02.20 14:00 órára volt időpontom foglalva, negyed órával korábban érkeztem és a kis ajtón bemenve a műhelyben (nagy gumis rész, két furgon állt legbelül) egy fekete maszkos alacsonyabb Úr arról tájékoztatott hogy majd nem ide kell jönni hanem félig megkerülve az épületet jobb oldalt fogják majd kinyitni a fehér (rozsdás) dupla ajtót, de egy kicsit várni kell mert még szerelnek egy autót (kipufogó). Megkérdezte az Úr hogy mit szeretnék majd 10 perc múlva jött újra hogy hátsó futómű kerék dőlés szöget nem tudnak állítani az autón, csak elsőt (Nem mert nem lehet állítani, hanem mert nem tudnak). Elnézését kért az Úr hogy feleslegesen jöttem (40 perc autózás). Ezek után távoztam mert pont ezért érkeztem és az első futómű be volt állítva már korábban és pont csak a hátsót kellett volna futómű javítás után beállítani.

A dpf szűrőtisztító gépek gyártója. to. Testovat, umýt, foukat. mytí ve dvou směrech. sušit, testovat. Typy: MDM- 1 urządzenie, Automat MDM-2, MDM- 3 urządzenie, Automat MDM- 4.

 • Műszaki vizsga

  4800 Ft

8 vélemény / értékelés 4.7

Gyors, megbízható és nagyon jól dolgoznak!

Látogass el az oldalunkra és válogass a profi szerszámok között. Speciális szerszámok széles választéka fékszereléshez. Csőhajlító fékcsőhöz. Seeger fogó féknyereghez.

 • Műszaki vizsga

  3100 Ft

9 vélemény / értékelés 5.0

Gyors, profi, jó ár

turmyx
2 éve

Minden típusú generátor javítása 3-4 óra alatt vagy csere azonnal, garanciával! Hajó. Munkagép.

 • Műszaki vizsga

  4600 Ft

6 vélemény / értékelés 4.8

Korrekt árakon minőségi munka, és hozzáértés.

Szélvédő csere profiktól, 15 év garanciával, igény szerint házhozszállással! Szélvédő csere Budapesten és akár országos kiszállással is. CASCO-ra is! Szakszerűen és gyorsan.

 • Műszaki vizsga

  1800 Ft

4 vélemény / értékelés 4.5

Gyors, alapos munka! Az árak elfogadhatóak, mindent megtudnak csinálni.

Tavalyi Kedvezményes áron, Budapesten Kedvezményes és Rövid Határidős Kiszállással. Budapest és pest megye. Megbízhatóság. Helyszíni tanácsadás....

 • Műszaki vizsga

  2800 Ft

9 vélemény / értékelés 4.8

Szakértelem, előzékeny ügyfélkezelés, megnyugtató eredmény . Köszönöm 🙂

Injektor felújítás, Porlasztó csúcs felújítás, Nagynyomású szivattyú javítás. Gyors...

 • Műszaki vizsga

  3200 Ft

5 vélemény / értékelés 5.0

A LEGJOBB Autószerviz 👍👍👍

Akár 5-7 évig is rajta lehet az autón, így a költsége szinte mininmális hosszútávon nézve.

 • Műszaki vizsga

  4400 Ft

6 vélemény / értékelés 4.5

Kiváló szakember, jó szívvel ajánlom!

Hogyan kapj árajánlatokat a helyi autószerelő szakemberektől?

Rendelj autószerelő szolgáltatást és percek alatt érkeznek az ellenőrzött, helyi szakemberek árajánlatai. Mindez INGYEN, kötelezettségmentesen!

Egy autószerelő műszaki vizsga közben Budapesten

Kérdések és válaszok

Népszerű szolgáltatások Budapesten